Jump to content

MuratTepetam

Yeni Üye
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

About MuratTepetam

Recent Profile Visitors

360 profile views

MuratTepetam's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. ben 17.3 tercih etmezdim ne olursa olsun taşıması falan zor oluyor kim ne derse desin benim gibi çok seyahat eden biri için tasarım ve ağırlığı da önemli bende monster tulpar t5 v4.1 (clevo p650se7 / sager np8651) var bir ay kadar bekledim çok memnunum 5 kiloluk 17.3" bir laptop bence laptopun taşınabilirliğini öldürüyor.
  2. Aslında ne yapacağımı bilmediğim için böyle bir konu açma gereği duydum. Kaynak olabilecek bir yazı veya kişi bulabilirim diye düşünüyorum. teşekkürler.
  3. Siteden Inno setup ve InstallShield programlarını inceledim sizce hangisini seçmeliyim? Konuya pek hakim olmadığım için önceden araştırma yapıyorum. *Yaklaşık 50 gb boyutunda iki klasörüm var ve bunların içinde birkaç küçük uygulama da olacak. Bu uygulamaların kısayollarını masaüstüne gönderebilmeliyim. *Boyut oldukça büyük olduğu için 7z ile ultra sıkıştırma yapıp atıyordum ancak kurulumun zor olması sebebiyle kurulumu tek bir dosya yapmam gerektiğini düşündüm. Ama genede boyutu küçültmeliyim. *Ayrıca kullandığım dosyaları güncellediğimde diğerler kullanıcılar için de bir güncelleme yayınlayabilir miyim?
  4. merhabalar son iki dosyayıda indirmeme rağmen ikisinde de hata alıyorum (KERNEL_SECURITY_CHECK_FAİLURE) Windows 10 üzerindeki çalışmasından bir sorun mu oluşuyor bilmiyorum ama uyumluluk modunda çalıştırmayı da denedim gene aynı hatayı alıyorum.
  5. benim sorunum bir hayli ilginç içinde birçok dosya olan bir klasörün içindeyken orta tuş ile aşağılara iniyorum ancak belli bir süre sonra beni tekrar klasörün başına gönderiyor. yalnız bu arada seçim yaptığım dosya ya da dosyalar seçili kalıyor ancak aktif ekranda gözükmüyor haliyle. böyle bir sorun ile karşılaşan var mı?   ikinci sorunum ise kısa yol okları ile ilgili kayıt defterinden ilgili girdiyi silerek kısayol oklarını kaldırdım ama bir kaç gün sonra tekrar geri geldi. gerçekten ilginç şeyler oluyor.
  6. Sitede arattım ama Smart defrag linkleri ölmüş yardımcı olursanız sevinirim.
×
×
  • Create New...