Jump to content

3k0

Üye
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

578 profile views

3k0's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done Rare

Recent Badges

3

Reputation

  1. Ben izleyebiliyorum. Firefox üzerinden şu anda. Arkadaşın attığı link bende sorunsuz açıldı. Fark ne derseniz eğer tahminim, bende DNS girili ondan olabilir. 1.1.1.1 - 1.0.0.1
  2. Hocam iyi çalışmalar, iş yerinde uploadrar'dan indirme yapılmıyor. Alternatif link vermeniz mümkün mü?
  3. Atom D525 işlemci 2 gb ram ve dokunmatik ekran olan all in one pc için hangisi daha stabil ve sorunsuz olur?
  4. Hocam şimdi, tam isteklerimden bende emin değilim o yüzden ve ntlite hiç kullanmadım bir hata yapmak istemiyorum. Fakat dediğiniz gibiyse mutlaka araştıracağım. Çok teşekkür ederim.
  5. Kendi bilgisayarlarımda kullanmak için istediğim özellikler ayarlanmış şekilde windows 10 pro x64 iso su yaptıralacaktır. Kendim yapamadığım ve sorun çıkmasını istemediğim için böyle bir talebim bulunmakta. Hangileri kalkacak edecek onları benim belirlediğim şekilde yapabilecek kişiler pm ile iletişime geçerse ücretiyle birlikte memnun olurum.
  6. Güncel turbobit dışı link var mı acaba? Eski sistemler için en iyi çalışan sistem bu da .
  7. 3k0

    Acer Aspire V5 122p

    Tavsiye edilen ve kendi kullandığım tüm sürümler arasından Windows 8.1 Perf. Edit. açık ara farkla çok rahat ve tüm fonksiyonları stabil şekilde çalışan sürüm oldu. Bu konuda tavsiyeleriniz doğrultusunda Ssd'ye kurulum yaptım ve rami 6 gb'a çıkardım. Sonucunda Win 8.1 sürümü mükemmel çalışmakta ve takılma sorunu olmamakta. Teşekkür ederim yardımlarınız için
  8. 3k0

    Acer Aspire V5 122p

    Haftasonu ssd ve ramlerim gelince mutlaka deneyeceğim. Teşekkür ederim hocam.
  9. Merhabalar. İkinci el olarak Acer Aspire v5-122p Amd a4 işlemcili 4 gb ramli Amd radeon hd 8210 ekran kartı mevcut (paylaşımlı 2 gb) Dokunmatik ekranlı bilgisayar aldım elimin altında bulunsun diye. Bayağı ucuzdu o sebeple aldım. Fakat işletim sistemi seçimi yapamıyorum. Windows 7 Perf. Edit. Mod'lu windows 7 kurduğumda dokunmatik ekran çalışmıyor. Windows 10'da ise sistemde bir ağırlık var gibi işlemleri geç algılıyor. Bu yüzden Ssd sipariş ettim. Geldiğinde Ssd'ye kurulum yapacağımdan dolayı şu anda işletim sistemi arayışındayım. Sitesinden kontrol ettiğimde Win 8 ile gelmiş. Windows 8 sevmediğim için kurmadım. Bu yüzden bu sistemde hızlı ve seri olarak çalışacak sürüm aramaktayım. Tavsiye edeceğiniz dokunmatiğin işlevini yitirmeyeceği windows sürümü var mı? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
  10. İyi günler. Lenovo Z500 Kullanıyorum. İkinci harddisk bağlayacağım Dvd sürücüsü yerine ve Linux sistem kullanmak istiyorum. Fakat Linux sistemi programlama öğrenmek için kullanacağım. Böylece Linux da öğrenmiş olacağım. Android programlama için. Derslere yeni başladım. Endişem ve kararsızlığım şu yönde, sistem özelliklerime göre gizliliği üst seviyede olan ve tamamen uyumlu çalışacak bir Linux arıyorum. Android programlama işlemlerimi yapabileceğim, proje dosyalarımı koruyabileceğim, internete bağlandığımda anonim kalabilecek bir Linux arıyorum. Bu sistem özelliklerine göre Linux tavsiye edebilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim. Sistem özelliklerim: NVIDIA GeForce GT 645M (2 GB) İntel Core i5-3230M 2.60 Ghz. 12 Gb Ram. 120 GB SSD.
  11. Anladım, peki pro kullanmam bahsettiğim sorunları çözecek midir yoksa sistemim mi yetersiz olduğu için bu tip bir takılma sorunu yaşıyorum?
  12. Merhaba arkadaşlar. Şuanda bilgisayarımda windows 7 ultimate sp1 yüklü. Fakat oyun oynarken takılma oluyor çok düşük seviyede. Oyun ise LoL. Orjinal sürücüler yüklü ve güncel. Kafama takılan windows 10'a geçmek istiyorum fakat hangi sürümü kullanmalıyım bir türlü karar veremedim. Bilgisayarımda yapılan işlemler ise, arada LoL oynamak, geri kalanın sosyal medya hesapları kontrolü, film ve dizi için kullanılıyor. Çokça fotoğraf düzenleme ve web site üzerine kullanıyorum. Bana sistem özelliklerime göre windows 10 önerirseniz çok sevinirim en iyi hangi sürümde bilgisayarımı rahatlıkla kullanabilirim? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkür ederim. Sistem özellikleri şudur: İntel Core i5 M450 (2.40) 4 Gb ram. Nvidia Geforce Gt 420m Cuda (1 Gb harici)
×
×
  • Create New...