Jump to content

EsraYldz

Yeni Üye
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

About EsraYldz

Recent Profile Visitors

217 profile views

EsraYldz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputation

  1. ne yazık ki sizin de çözümünüz işe yaramadı fakat ben şöyle bir şey yaptım. Windows'a ait lisansla ilgili dosyaları system32'den sildim. Sonra registry ayarlarından varsayılan yükleme dilini türkçeye çevirdim. dell oem windows xplerin ui leri türkçe olsa da kurulum dili ingilizceymiş bu arada. Sonra bir internet sitesinden xp sp3 iso indirip cdye yazdım. Bilgisayara bu cd'yi normal modda açıkken taktım ve hemen kurulum ekranına geçtim. kurulum ekranında zaten yükseltme seçeneğini seçip xp kurulumunu tamamladım. Son olarak ms mysql serveri sadece kurdum ve sistemi kurtardım. Sizlere destekleriniz için yine de teşekkürler.
  2. Legal xp'yi denedim fakat key değiştirtmiyor. ve elimde orjinal keyi olmasına rağmen telefon bana doğrulama kodu vermedi.
  3. denedim fakat pc tarihini bir ay ileri alınca tekrar aynı hatayı veriyor.
  4. sorun şu ki ben böyle bir yükseltme yapamıyorum. Otomasyon sistemi sadece XP'de çalışıyor. Buna çözüm bulmam gerek yardımcı olur musunuz ?
  5. Windows Xp Oem SLP aktivasyon Merhaba arkadaşlar elimde bir dell sunucu var ve bu makine iş yerimde ki otomasyonu yönetiyordu. Dell makine 2006 yılına ait ve üstünde ki xp oem slp versiyonu ne yazık ki bugün kendiliğinden aktivasyon sorunu yapmaya başladı windows açılmıyordu ve cd'sinde bulunan bazı dosyaları expand yaparak windowsu açabildim ama şimdi 30 gün aktivasyonu istiyor. Anakart değiştirmek zorunda kaldım bu süreçte bunu nasıl crackleyebiliriz. Format atmayı düşündüm ama otomasyonu yazan firma kullandığım otomasyon programına desteği 2012'den beri kesmiş zaten artık farklı bir alanda çalışıyorlarmış. Format atmamam gerektiği için bunu nasıl cracklerim ?
×
×
  • Create New...