Jump to content

eca2424

Üye
  • Posts

    158
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by eca2424

  1. Güzel tespit yapmışsın üstat. Gayet yararlı bir paylaşım. Teşekkür ederim. Düşünceniz çok güzel. Data dosyaları aynı klasörde olması daha mantıklı olur. Gelişmeleri yazar mısınız.
  2. Eyvallah üstat. Cümleten mübarek olsun kandilimiz.
  3. Bilgiler için teşekkürler. FlatOS Icons dosyasını tekrar yüklermisiniz. Overloaded diyor indirmiyor.
  4. Hocam inanın sizi üzmek amacıyla söylemek istemedim. Bunun için çok çok özür diliyorum. Reg kayıtlarını atamıyorum deyince yanlış anlaşılma oldu. Tekrardan özür diliyorum. Easy context menu. Yukarda arkadaş resmini atmış. Ben de usta üstad prof değilim.
  5. O zaman komple sistem imaj yedeğini alın paylaşın Herkesin ağzının suyu akmış sizden bir şeyler istiyor ama siz veremiyorsunuz Tabi size kalmış bir şey, emek vermişsiniz belli. Paylaşmak istemiyor olabilirsiniz. Ama böyle gösterip de paylaşmayınca insanın gözü kalıyor Ecm içinde var.
  6. Çok güzel görünüyor. Paylaşma şansınız varsa süper olur Benimki böyle kocaman. Sizin menü şık ve sade.
  7. Devletimizin ve milletimizin başı sağ olsun. Yaralı vatandaşlarımıza yüce Allah'tan acil şifalar dilerim.
  8. Eline Emeğine sağlık üstat. Güncel ltsb 1507 2015 de gelir mi?
  9. Eski laptoplara kurulacağı için destek çokta önemli değil zaten. Windows 7 ve 8 yerine iş görsün, hızlı olsun yeter. Ki öylede oldu. Casper007 üstadın hazırladığı ltsb 2015 sistem tam eski laptoplara göre. Aynı laptopa 1607 kurdum ama 1507 kadar stabil değil. Daha güncel laptoplara kurulabilir. Benim ki gibi hurda laptoplar için 1507 sürümü daha iyi gibi
  10. Hocam sizin 1507 LTSB 2015 çalışmanız vardı ama çöp kutusuna taşınmış. Eski laptoplar için güncel, ince ayarlı, defender vs. olmayan, lite bir 1507 çalışması yapmayı düşünüyor musunuz? @casper0007 üstadın geçen seneden kalma çalışmaları var. Güncel bir sistem yapılsa faydalı olacağını düşünüyorum... Düzenleme: @casper0007 üstadın Mayıs 2021 ltsb 2015 sürümünü, 10 yıllık 4gb ramli laptopa kurdum gayet hızlı. Windows 7-8 yerine bu sürümü tavsiye ederim.
  11. @MrRush Windows 11 FlatLite yapacakmısınız üstat? Hala 11 e geçmedim. Şöyle güzel hafif bir sistem bekliyorum geçmek için. Sizin windows 10 flatlite gibi.
  12. Aleykümselam. Ellerine sağlık üstat. Güzel bilgiler.
  13. Balık vermek yerine balık tutmayı öğretmek lazım üstat...
  14. MeGUI Efsanedir. Filtreli rip yapmak için en iyi programdı zamanında. tabi şimdide iyi. ayrıca 10 bit seçenegi var. biraz kurcalayın. Megui den sonra onlarca program çıktı tabi. hangisinin kullanımı kolay geliyorsa onu kullanın.
  15. x265 10 bit en iyisi. Ama daha uzun sürer.
  16. Ben açamadım. Bunların video olduğuna emin misiniz? Mediainfo bomboş. https://prnt.sc/1sbh3mi
×
×
  • Create New...