Jump to content

Haestrk

Yeni Üye
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

About Haestrk

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Haestrk's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Selamun Aleykum Arkadaşlar bana almayada pc geldi. Pc yi ne kadar türkçe yapsamda almanca yerler vardı. Bende format atıyım dedim internetten bi siteden win 10 64 bit indirdim oda bozuk çıktı bende masaüstü pcnin win 7 cdsi vardı onu attım pc masaüstüne dönüştü wifi felan hiç bişey yok kabloyla bağlıyorum çalışmıyo. Mouse bağlıyorum çalışmıyor. Lütfen bana bi orjinal win 10 linli verinde pc geri laptop haline dönsün.
  2. Kablolarda sıkıntı yok. Başka harddisk taktım hemen boot ekranı geldi ama harddisk okunmadı dedi. Harddisk de sağlam dediler sadece pc açılırken çıt çıt diye ses geliyor ve boot failure hatası veriyor.
  3. Selamun Aleykum Arkadaşlar benim bilgisayar en az 3-4 aydır ''disk boot failure insert system disk and press enter'' hatası veriyor. Bilgisayarı 6-7 kez kapatıp açınca normal olarak açılıyor . Bu sıralar bu rakam 10-11 buldu. İnternetten araştırdım bios pilini temizleyin felan demiş temizledim ramı felanda temizledim çözüm olmadı. Format attım yine çözüm olmadı. Benim bir tane hardiskim var bunu 'c' ve 'd' diye ikiye böldüm acaba bu yüzden mi oldu yoksa başka bir sebebi mi var bu arada hardiskde gayet iyi çalışıyo.
×
×
  • Create New...