Jump to content

LiveValue

Üye
  • Posts

    38
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by LiveValue

  1. Evet logo da bir şeye benzemiyor. Cnbc-e gündüz kuşağında haber ve ekonomi yayınlarıyla çok iyiydi. Yazık oldu.. BKA
  2. Discovery Group Türkiye'de yayın yapmakta olan Doğuş Grup'a ait Cnbc-e kanalını satın aldı. İçerik olarak Cnbc-e de yayınlanan bazı diziler olsa da genel anlamda kanalın sunumu oldukça kötü geldi bana. SD yayın kalitesi ile yayın yaptıklarından mı yoksa görüntü yönetmenlerinin kendilerine has tarzlarından mıdır bilemem ama TV izlerken kanala denk geldiğimde zap yapasım geliyor. BKA
  3. AVG free. Yıllardır hiç sıkıntısız kullanıyorum. Tereddütsüz tavsiye ediyorum. BKA
  4. aynı şekilde buradaki linkler de ölmüş vaziyette.
  5. Yandex linki süper bir şekilde çalışıyor. Teşekkür ederim. dj sms in verdiği linkler ölmüş. Bilginize..
  6. Satın aldığım bu uygulama Nexus 5 sürümü için uygun değil uyarısı veriyor. Halbuki bal gibi çalışıyor. Hem satın alıp hem kaçak kullanan bir ben miyim diye soruyorum :)
  7. Pastırma sıcakları var, pizza sıcağı niye yok??

    1. TLnY

      TLnY

      Pizzanınki bir anlık. Pastırmanın kokusu öyle kolay kolay geçmiyor :D :D

    2. bilg_kedisi
  8. Sağlık olsun...

  9. Burada olmayı seviyorum.

  10. Emeğine sağlı Ancak yine de avg yi ercih ediyorum. Firewall ayarları oldukça karışık geldi. Sistemi nod kadar kasmıyor, ayrıca nod un da sistemi öyle kastığını falan düşünmüyorum.
  11. seek error occurred hatasını şu an almaya devam ediyorum. low level format tool programını kullanıyorum bu iş için. harici hdd raw formatına dönüşmüştü. malesef ubuntu ile dosyalarımı kurtarmayı denedimse de muvaffak olamadım. bad sector düzeltmesi için windows7 nin kaynaklarını kullandım nafile. sonunda format atmayı başardım ve harici hdd kullanılabilir hale geldi. ancak bunun da yeterli olduğunu düşünmüyorum zira üzerindeki bad sectorler dolayısıyla sıkıntı yaşayacağım garanti diye düşünüyorum.
  12. ya bu acaba 32 bitlik versiyonmu? 4 gb ram desteği yok çünkü bildiğim kadarıyla 32 bitlerde...
  13. Üstat ben kendi makinemde son derece memnunum sistemden ancak başka bir arkadaşın bilgisayarına kurduğumda (enson ekran kartı kalmıştı driver olarak kurulmadık) ekran kartının driverini yüklediğim an çözünürlük bozuldu ve ekran kartının tanınmaması gibi bi sorun peyda oldu. Sorun neden kaynaklanıyor olabilir? Acaba ekran kartının kurulumunu sona bırakmamla alakalı olabilir mi? Üstat ben kendi makinemde son derece memnunum sistemden ancak başka bir arkadaşın bilgisayarına kurduğumda (enson ekran kartı kalmıştı driver olarak kurulmadık) ekran kartının driverini yüklediğim an çözünürlük bozuldu ve ekran kartının tanınmaması gibi bi sorun peyda oldu. Sorun neden kaynaklanıyor olabilir? Acaba ekran kartının kurulumunu sona bırakmamla alakalı olabilir mi?
  14. Bilgisayar başından kalksam bile 7/24 indirmeye devam ediyorum. Zaten download için genellikle torrent kullanıyorum. Ama bu işi hakkaten üyeler arasında yaymamız lazım diye düşünüyorum.
  15. İndirebilsem torrent dosyasını ben de seedleyecem ama kimse paylaşımda bulunmayı yeğlemiyor. Rapidden bağımsız bir şekilde herhangi bir sınır olmadan download etmenin yolu budur arkadaşlar. Hepinizi biraz ilgiye davet ediyorum. Biz bu kadar değiliz bunu da biliyorum. İstasem rapidden indirir geçerim ama aramızda torrent paylaşım kültürünün de yerleşmesi adına ısrarla torrent kullanıcam. Bu arada emekleri için sk8er_boi kardeşimize teşekkür ediyorum. Emeğine ve yüreğine sağlık...
  16. CD'si ne zaman çıkacak?
×
×
  • Create New...