Jump to content

furopebelu

Üye
  • Posts

    67
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by furopebelu

  1. 1 mesajla moderatör olmuş, söyleyince de kızıyorsunuz sonra. Maaş almaya devam ediyor mu acaba hala? Adminin yakını değilse hiçbir şey bilmiyorum.

    1. Show previous comments  3 more
    2. Cyph3r

      Cyph3r

      :Q Allahım sana geliyorum... 

    3. MrRush

      MrRush

      Forumu Dezenfekte etmek lazım.

    4. mephistooo2

      mephistooo2

      Beyler maaşım yatmamış, bir önceki aydan da gereksiz kesinti yapmışsınız...

      Eğer bu ay tam yatırmazsanız, dekontları yayınlayıp forum üyelerinden bazılarına sizleri ifşa ederim....

      default_Q.gif

       

  2. İfade özgürlüğü ve konu kapatmak, ne kadar da ironik değil mi?

  3. Kız mısın diye sormuş Amerikan başkanı dahil herkesi harekete geçirin. Bir daha ota b.ka konu açmayıp hoşuna gitmediyse engellemeyi deneyebilirsin. Örneğin:
  4. @AdnanGumus Merhaba masaüstünüzdeki sağ alt köşedeki Sissiemaus yazan program nedir link atabilirseniz incelemek istiyorum. Uzun zamandır arıyordum sizde bulunuyor sanırım.
  5. Kaç tane hesap sana ait tek tek yazmak yerine liste olarak yaz ki adminlere kolaylık olsun. Duyduğuma göre çoklu hesap kullananlara çeşitli sürprizler mevcutmuş.
  6. "Setup" ile "kurulu sistem" aynı şey olmuş, biz yanlış anlamışız, vay be.

    1. Show previous comments  9 more
    2. StRonK

      StRonK

      @EgeGrkn seni gereken yerlere gerektiği şekilde şikayet edicez bu konu burada kapanmadı buradan banlanmakta umrumda değil bir üyelik gider başka uyelik gelir düne kadar diken üstündeyken pm den 4 saattir ağlıyorum diyen sen şimdi konum kapandı diye rahata erdin sanorsun dimi görücez bakalım

    3. EgeGrkn

      EgeGrkn

      site yavaş olduğu için gitmedi sanmıştım gitmiş :D boşuna göndermişiz o kadar kere kusura bakmayın dostlar, hocam o exe dosyasına sağ tıklayıp winrar ile aç diyin lütfen, içerisinde herşey görünüyor. teşekkürler ilginiz için ancak hepsi çok normal dosyalar içlerinde icon vb şeyler bulunuyor genel olarak. dosya saklayan birisinin yereldiskc içine koyması saçma olurdu zaten değilmi? forumdan çıkış yapıyorum artık yapabileceğim birşey yok. winrar ile dosyaları açıp not defteri ile açın ve googlea yapıştırınız. 

       

      macro kodları siz paylaşmayacaksanız ben paylaşayım

      Keyboard : RWindows : KeyDown
      Keyboard : R : KeyPress
      Keyboard : RWindows : KeyUp

      win+r basıyor (başlat çalıştırı açar)
      SET CLIPBOARD : regedit /s %temp%\Kokteyl\Kokteyl.reg : 0 : Please enter the text to store in clipboard:
      PASTE

      üstteki yazıyı kopyalar yapıştıır
      Keyboard : Enter : KeyPress

      entera basar
      DELAY : 5000

      5snye bekler
      Keyboard : RWindows : KeyDown
      Keyboard : R : KeyPress
      Keyboard : RWindows : KeyUp
      SET CLIPBOARD : %temp%\Kokteyl\KokteylCommands.exe : 0 : Please enter the text to store in clipboard:
      PASTE
      Keyboard : Enter : KeyPress

      üsttekiyle tıpatıp aynı şeyler

    4. furopebelu

      furopebelu

      Asıl oluşturduğu makro dosyalarını görmeniz lazım onların kodlarını da verdi mi acaba yöneticilere. Ben çok ilginç şeyler gördüm. Burada dava delili olduğu için paylaşmayacağım savcılıkta görür artık. Nasılsa 20 yaşındaki mimar ağlamış bir de özelden dava açmayın diye. Buranın da düzenini daha fazla bozmayalım kronik yalancı biri yüzünden günlerdir insanlar görmedik istemedikleri şeye maruz kalıyorlar. Kendisine yolu açık olsun.

  7. Mesleğimle ilgili laf etmek size düşmez. Siz bilmeyenleri bu laf kalabalıklarıyla kandırırsınız ancak. Sunucuyu kapatıp localhosta ip yönlendirmesi yapmışsınız. Biz de bunu yedik. Siz de söz de mimarsınız ama bu kodlarla uğraşacak vakti nasıl buluyorsunuz anlayamadım. İster ciddiye alın ister almayın, keyfiniz bilir. Bilgi toplamanın hukuki ve vergi kaçırmanın mali bedellerini ödeyeceksiniz.
  8. echo Kokteyl Gerekli Bilgileri Topluyor... Bu Biraz Zaman Alabilir... ping 127.0.0.1 -n 5 >nul 2>&1 Bu kısmı silmeyi unutmuşsunuz. 127.0.0.1 bu ip nedir yoksa sunucuza bilgileri gönderiyor olmayasınız? Neyse ki 10 yıllık webmasterım ki gözümden kaçmadı. Bu arada çarşaf çarşaf kod atıp da yapılan yorumları gizleyemezsiniz herhalde 4 yıllık üye olarak spoiler kullanmayı biliyorsunuzdur.
  9. Biz biliriz o bağış işlerini 100 tl bağış yapıyorsanız kaldırdığınız ne kadar kim bilir. Bağış adı altında meşrulaştır her türlü yasa dışı eylemi yap. Vergi de ödemezsiniz bu sayede. Vakıf kurun ona yapalım bağışları (!) kolaylık olur size. 7 senedir sistemi güncellemiyor musunuz yani? Her ay güncelliyorum demiştiniz bir de. Demek ki aynı linkten istediğiniz dosyayı verebiliyorsunuz kendi ağzınızla yakalandınız. Eski linklere de güven olmaz bu saatten sonra.
  10. Konuyu kapattırıp güzelce keriz parası yemeye devam etmeye çalışıyorum deseydiniz işte o zaman dürüst olmuş olurdunuz. Bütün linkleri kaldırıp siteleri kapatmışsınız nereden indirip bakacağız acaba? Şimdi hiç değiştirip link falan atmayın "aptal" dediğiniz o insanlar o kadar da aptal değildir belki.
  11. Bize gönderdiğin kodlarla admine gönderdiğin kodlar da kesin aynıdır ya... Bunca insan yalan söylüyor iftira atıyor ama siz sütten çıkmış ak kaşıksınız.
  12. Ne yani ben de size özür dileyerek "aptal" desem "düzeltmiş" (!) mi oluyorum? Peki sizinle daha fazla tartışmayacağım.
  13. İnsanların yanlış anlaması onlara aptal deme ve zekalarını sorgulama hakkını size nereden veriyor?
  14. Bu kibar yorumlarınızı daha önce de görseydik iş bu noktaya varmazdı asarım keserim yok bilgisayarını kapatırımla hakaretlerle olmuyor bu işler..
  15. Konu neden silinsinmiş tartışılsın ortaya çıksın gerçekler yoksa korktuğunuz bir şey mi var? Yoksa burada yazılanları okuyup müşterileriniz kaçar diye mi korktunuz. Ayrıca yok öyle ben de canım sıkılınca bir iki konu sildireyim o zaman yönetime. Umarım banlanmakla kurtulmazsınız da gereken cezayı adli makamlardan görürsünüz.
  16. Reklamın iyisi kötüsü olmaz demişler bir güzel reklamını yaptı arkadaş yakında yeni bir sistemle çıkar yönetimin böyle başlıklara izin vermemesi lazım ilgili başlığın altından yazılsın ne yazılacaksa.
  17. Olay patladıktan sonra şöyleydi böyleydi diye paçayı kurtarmaya çalışıyor madem lisans kontrolü varmış en başından neden söylemiyor? Ayrıca müşterilerine karşı kullandığı hakarete varan üslübu görüyorsunuz yarın daha neler yapacağı belli olmaz yorum sizin.
  18. Adam iyi yere dükkan açmış yerleştirmiş backdooru elinde binlerce kullanıcının verisi vardır shift deleteyle kesin gider shell32.dll ye gömmediği ne mağlum geçmiş olsun kullananlara tüm şifrelerinizi değiştirin umarım ders olur bu olay hepimize.
  19. furopebelu

    Aşk

    Savaşmayın modifiye sistem yapın. Konu başlığına bak herkes kavga ediyor nasıl iş bu. Ben yine her ihtimale karşı taklaya gelirsek kilodumu hazırlayıp saatimi sabah 5 e ayarladım hayırlısı admin söz veremem diyorsa...
  20. furopebelu

    Aşk

    Nereden alacaklar vermezsiniz iplerimizi sayın admin değil mi, yoksa ?
  21. furopebelu

    Aşk

    Aşk solcudur ne demek, hiçbir kural tanımaz demektir, halkın arasında aşkın gözü kördürün farklı şekilde söyleniş hali. Kimseye bir ima yapılmamış. Birbirimize saldırmak yerine argümanları tartışabilsek güzel olurdu.
  22. Çok az kullanıldı diyorsa kesin bad sectörden dökülüyordur. Şaka bir yana test etmeden hiç para vermeyin belli olmaz bu işler.
  23. furopebelu

    Forjest

    Merhaba sağlık probleminiz nedir acaba özel değilse belki ücretsiz tedavi sağlayabilecek doktor arkadaşlara ulaşabilirim. Acil şifalar dilerim.
  24. Arkadaş görüntüyü print screen tuşuyla veya bir programla aldıysa monitörden kaynaklanamaz. Tabii monitörle sistem arasında yazılımsal bir bağlantı yoksa ki düşük bir ihtimal.
×
×
  • Create New...