Jump to content

AZTURK86

Üye
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

578 profile views

AZTURK86's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Ellerinize Emeginize Saglik Hocam. Tamda Sorunum Olduguna Denk Geldi,Bende Su An Yeni Bi Kalip Hazirliyorum Acaba Bana Bu Konuda Yardimci Olurmusunuz Rica Etsem??? Size Bi Kac Sorum Olacak. 1) Aktivasyon Islemini Kurulum Sonrasi Calismasi Icin Instal Wime Hanci Programla Vede Nasil Yaptiniz? 2) Enteqre Ve Gomme Isleminde Hanci Dism Komutlarini Kullandiniz Ozelden Anlatabilirmisiniz? Onceden Tesekkurler...
  2. Selamun aleykum oncelikle guzel calismanizdan dolayi sizi tebrik eder ve tesekkur ederim.:) ama bende calismadi bi kac defa indirdim yonetici olarak calistirdim tik yok:( acaba bendenmi kaynakli bu sorun? ve nerden kaynakli bi hata olabilir?:)
  3. bu yonde yardimci olabilirmisiniz rica etsem?:) dism'le enetqreyide denedim kardesim hersey super oldu tamamlandi ama soyle bi sorun cikartti cozemedim:( normal setupu acinca PC'de iki dilide secme sansi sunuyor ISO kalibina cevirince yine eskisi kibi otomatik olarak ingilizce kurulum basliyo secim sansim bile kayb oluyor:( sizden ricam bu yonde bilginiz varsa bi el atiniz su olayi cozelim:) onceden ilginiz icin tesekkurler.:)
  4. kardesim pili bitmis muhtemelen cikart pilsiz ac bakalim aynisi oluyosa demekki piliniz degismelidir.:) bu kadar basit.:)
  5. Kardesim sorunu cozduyseniz banada yardimci olurmusunuz lutfen ayni sorunu yasiyorumda onceden tesekkurler.
  6. Selamun aleykum oncelikle ellerinize emeginize saglik eski konuyu hortlatmis gibi oluyorum kusuruma bakmayin ama bende bu yonde sorun yasiyorum,Boot wim ve sources icindeki dosyalarida ayni kontrol ettim.:) ama sorun hala devam etmektedir malesefki baska napabilirim??? yani her sey tamamdir guzelde calisiyoda ama ISO'ya cevirince sorun yasiyom (otomatik kuruluma basliyo secim penceresini gormeiyom )
  7. Selamun aleykum anlatim super kardesim 5 part olan dosyalarida indirdim ama WiN7CUSTOMiZER programini bulamadim:( acaba benmi goremiyom yoksa programin linkinimi vermediniz?:) eger indiren arkadaslarda varsa lutfen o programi bi zahmet upload ederlermi?:) onceden tesekkurler.:)
  8. Selamun aleykum degerli "tnctr" ailesi konu basligimdada belirttigim gibi Win 7 DVD orjinal kalibima dil paketini enteqre etmek istiyorum fakat naptiysam olmadi acaba sorun ne???:) Belki dil paketi kaynakli sorundur deyip kac defa ayri-ayri sitelerden indirdim ama sorun aynen devam etti.:( Hata resimde gordugunuz gibi,Gerekli Dosyalar Kayip,Ekleme iIptal edildi. Bu konuda bilgili arkadaslardan yardimci olmalarini rica ediyorum.:) Onceden tesekurler sayqi & sevdilerimle.:)
  9. Kardesim illaki vardir Bt kartiniz icinde ama kontrol etmek istiyosaniz sozkup (tavsiye etmem) ama illaki sokecegim diyosaniz icinde gorursunuz cukuc bi kart olacak 2-3 kablo takiliyo beyaz vede siyah o kablolarin bi ucuda monutrun yani ust kapagn arkasina yapistirilmis:) WI-FI kartinizla ayni yani cogu laptoplarda ikisi bi yerde oluyo,ordan kontrol ede bilirsiniz yada uzerinden markasini alip netten arastirabilirsizniz Wi-Fi BT bi yerdemi o kartta:) iyi forumlar.:)
×
×
  • Create New...