Jump to content

xtr07

Üye
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

İletişim Bilgileri

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

356 profile views

xtr07's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. bir cafeci olarak yorumları hayretle okudum. saatlerce film müzik indirsin sonrada gelen herkes bir usb ye saati 1 liraya bunları alsın gitsin öylemi. adamdan filmleri usbye atmak için fiyat iste. uçarsa öyle böyle yorumları yapın.
  2. ellerin dert görmersin. çok işe yarayan bişey yapmışşsın.
  3. forumu tam akumuyorsunuz arkadaşlar... fare ile tncxp kur demeyin direk 3 e basın ozaman tncxp kur a geçiyor.. yada fare ile hiren bootcd den aça tıkla.. ikisinin yeri değişmiş...
  4. kendi cd sinden yüklerken bu hatayı veriyor.. cd sağlam elimde 10 tane webcam ve cdleri var... daha önce bu hata ile hiç karşılaşmadım.. tnc xp de oldu bu sorun..
  5. part 1 e çıkart dedikten sonra tek dosya winrar halinde olmalı sendeki açılmış.... buraya çıkart dedikten sonra başka biyere kopyala bide öyle dene winrarla sıkıştırılmış tek dosya halindeki dosyayı neroda iso olarak yazdırmalısın. ben 32 de denedim olmadı 4 de denedim oldu... iso nasıl yazdırılır forumda var.
  6. arkadaşlar denedim ve çok beğendimm.. ama bi sorunum var ... format atarken webcam takılıydı ondan mı bilmiyorum bütün driverları yükledi.. bittikten sonra webcam driverini yükleyemedim.. yarıya kadar yükledikten sonra hata veriyor ve eMPIA dosyası yok falan diyor... sorunu çözemedim yardımcı olursanız sevinirim... bu arada tncxp süper... webcamın markası casper 2008...
×
×
  • Create New...