Jump to content

Ahmet_Sonmez

Yeni Üye
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

About Ahmet_Sonmez

Recent Profile Visitors

377 profile views

Ahmet_Sonmez's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Elbetteki güvenlik sebebi ile şifreyi hatırlıyorum ama hesap giriş emailini adresini hatırlamıyorum . örnek olarak facebook da şifre olan yerdeki yıldızlar görüne biliyor mesela bazı kodları silince ama bunda id olayını çözemedim aslında vardır elbette ama ben bilmiyorum umarım bilen ve yardımcı olacak bir arkadaş çıkacaktır saygılar .
  2. s.a arkadaşlar mağduriyetimizi anlatamıyoruz ama acil olarak bir yardıma ihtiyacımız var bu yardım Hotmail ile ilgili çok önemli olan Hotmail hesabımızın kurtarma e postasını unuttuk ve bize oraya gelince kurtarma e postasından 2 harfinden sonra yıldız işaretleri çıkıyor bunu nasıl görebiliriz resmi aşağıdadır yardımcı olursanız çok sevineceğiz saygılarımızla . https://hizliresim.com/qWrr2D BEN BURADAKİ YILDIZLARI NASIL GÖREBİLİRİM LÜTFEN YARDIMCI OLABİLECEK VARSA DUA EDERİM SAYGILAR
  3. öncelikle Herkese S.a . benim problemim yine daha önce bu siteen indirmiş olduğum arkadaşların hazırlamış olduğu bir iso ile win 8.1 pro kurdum sistemde sıkıntı yok yanlız beli modifiyeden olabileceğini düşündüm . ekran yansıtmada wife ile bağlan yok bu neden kaynaklana bilir yardımcı olabiliecek arkadaş varmı acaba teşekkür ederim resimleri paylaşmal isterim .
×
×
  • Create New...