Jump to content

turnmeondeadman

Üye
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male
  • istanbul

Recent Profile Visitors

515 profile views

turnmeondeadman's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Teşekkürler. Siteyi örnek olarak verdim. Microsoft Surface ve Google Nexus çok hoşuma gitti fakat 3G yok sanırım 10"lik versiyonlarında. Yakın zamanda (1, 2 ay) Türkiye'de çıkacak daha iyi bir model olacak mı acaba? Duruma göre bekleyebilirim. Teşekkürler ama Apple bir cihaz düşünmüyorum bu kez. Konuyu açarken yazmayı unutmuşum. Elimde zaten iPad 1 var şu an kullandığım.
  2. Merhaba arkadaşlar,   3G+Wifi ve 10" olması koşuluyla tablet satın almak istiyorum. 1500 TL ye kadar çıkabilirim.   Aklımdan geçen model şimdilik bu; http://www.teknosa.com/urunler/125042802/samsung-n8005-galaxy-note-101-inci-siyahi-tablet-p   Sizce biraz daha düşünüp yeni modellerin gelmesini mi beklemeliyim?   Önerilerinizi bekliyorum.
  3. [quote name='f0TrAp' date='26 May 2012 - 08:19 ' timestamp='1338020381' post='1205198'] win7 olması gerekiyor diye biliyorum ben sistemin. [/quote] Arkadaş haklı. Sadece Win7'de(32x64) kullanabiliyorsun. Gerçi Win8'de de kullanıyorum ben sorunsuz olarak. [b]Edit:[/b] XP'de çalışan tek bir program bulabildim. http://www.ntkernel.com/w&p.php?id=31 Ayrıca Microsoft'un kendi makalesi var Ad-Hoc wireless network oluşturmak için. http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=13190 Ad-Hoc bildiğim kadarıyla AP(Access Point) kadar kullanışlı değil. AP'de 54 Mbps hıza çıkabilirken Ad-Hoc'da 11 Mbpslarda kalıyosun. Ve en kötüsü Android cihazlar (bazı hacklerle yapılabiliyor sanırım) Ad-Hoc ağları desteklemiyorlar. Telefon modelin de önemli yani.
  4. [b]Hotspot name[/b] yazan kısma istedigin adi ver. [b]Password[/b] kısmına istedigin sifreyi yaz. [b]Internet to share[/b] kısmından paylaymak istedigin baglantıyı sec. [b]Share over[/b] kısmını wi-fi yap. [b]Sharing mode[/b] kısmı sana kalmış. WPA2 seçebilirsin. [b]Start hotspot[/b] butonuna bas. Kendi belirlediğin şifreyle telefonundan (wi-fi varsa) ya da başka bir pcden bağlanabilirsin.
  5. Ben [b]connectify[/b] programını kullanıyorum. http://www.connectify.me/
  6. [media]http://http://www.youtube.com/watch?v=jPgrAOuiWuk&feature=player_embedded#![/media]
  7. [b]Outlook Backup 3[/b] arıyorum. Free versiyonuyla Outlook dosyalarımı, adreslerimi vs. yedekledim, daha sonra bilgisayarıma format attım. Geri yüklemek için full versiyonu istiyor. Acelem olduğundan ve Outlook açılmadığı için bu programı kullanmak zorunda kaldım. Yaklaşık 3 gb [b].ob3[/b] uzantılı bir dosya oluşturdu. Bu dosyayı açmak için programa ihtiyacım var.
  8. Ninja Kids http://www.youtube.com/watch?v=HMthwJ_TxAc&feature=related http://www.imdb.com/title/tt0199830/
  9. winamp...amp5093_pro.exe

    selam winapın bu surumunu bulamadım yardımcı olurmusun kardeş

×
×
  • Create New...