Jump to content

mehmetali1993

Üye
  • Posts

    33
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by mehmetali1993

  1. çok teşekkür ederim hocam w10 lite sisteminizi kurayım
  2. hocam merhaba mevcut kullanmakta olduğum lenovo ideapad 330s laptop 4 gb dahili ram mevcut windows 7 kurduğumda tüm sürücüleri kurduğum halde dokunmatik mouse touchpad çalışmıyor bir çözümü varmıdır
  3. Forjest Hocam Merhabalar 330S-15AST Laptop (ideapad) - Type 81F9 laptopa sahibim onboard 4 gb ram kullanmaktayım ve pc windows 10 da bile arasıra fan açıp kasmakta windows 7 kurduğumda böyle sorun yaşamıyorum ancak windows 7 kurduktan sonra touchpad çalışmıyor sürücüsünü bulamıyorum ne yapmam gerekir yardımcı olabilirmisiniz saygılar.
  4. bende aynı soruyu sordum lakin üstadın işleri çok sanırsam cevap dahi vermedi
  5. hocam merhaba ana sayfada link göremedim arşiv program linki ? nereden indiriyoruz acaba
  6. Hocam kurulum ekranında product key hatası alıyorum. Hatayı ie.cfg dosyasını değiştirerek atlamayı başardım bu kez kuruluma başladığında yüzde 15 de hata veriyor çözümü varmıdır ?
  7. arkadaşlar herkese merhabalar sizlere bir sorum olacak bu sistemi usb üzerinden değilde dahili diske yükleyip normal windows kurulumu gibi kullanma şansımız varmıdır ??
  8. Hocam evet haklısınız bios ekranına giremiyorum usb de Windows İSO yüklü ama biosa giremediğim için önyükldyemiyorum biosa girememe nedenim açılışta resimdeki ekran açılıyor hangi tuşa basarsam basayım fark etmiyor bu yazı çıkıyor Bu ekranı alttaki paylaştığım linkteki komutları girerek atlayabiliyorum Birde terminal su komutu verdiğim zaman password istiyor şifreyi paylaşabilirmisiniz https://ibb.co/x586Y3C https://ibb.co/9YzshNY
  9. Hocam merhaba AMD işlemcili Lenovo IdeaPad 330s laptopa macbuntu kurmak istedim ancak kurulum sonrası böyle oldu windowsu sildim ve ssdye sadece macbuntu kurdum ve şimdi bios ekranına giremiyorum USB bellekler boot etmiyor f2 ,F12 hepsini denedim lakin açılışta gnu grub minimal hatası alıyorum onun çözümünü buldum ve işletim sistemini açtım ancak bu kez ekranda resimdeki gibi yazılımsal yirtilmalar mevcut windowsu geri dönüyorum yardımcı olursanız sevinirim terminal ile disk sıfırlama yapmak istedim ise yarayacakmı bilmiyorum onun içinde terminal şifre istiyor ? https://ibb.co/DDXvXwg
  10. arkadaşlar bu AIO RESCUE PE imajını normal pcye install.wim veya esd gibi kurulum yaparak hdd üzerinden başlatma gibi bir şansımız varmıdır?
  11. AIO Rescue PE x64 v10 versiyonu lazım paylaşabilecek kimse yokmu ???
  12. Arkadaşlar Verdiğiniz Bilgiler sayesinde çözüme ulaştım awengers44 arkadaşımızın önerisi sorunumu çözmüştür. öncelikle install.esd dosyasını install.wim olarak değiştirdim. daha sonra ei.cfg oluşturup altdaki kodu yazıp kaydederek ve sources klasörüne kopyaladım ve sorun halledildi Hepinize Tekrardan Teşekkürlerimi sunarım Saygılar...
  13. Arkadaşlar merhaba Yandex linki üzerinden isoyu indirdim rufus ile yazdırıp sırasıyla uefi ve daha sonra legacy olarak kurmaya çalıştım ancak her iki kurulumda aynı hatayı verdi çözümü bilen arkadaşlar varsa yazabilir mi?
  14. Arkadaşklar AIO Rescue PE x64 v10 versiyonu lazım paylaşabilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim
  15. Uzun zamandır yoktum biri demiş öldü; şimdide yazsınlar kral geri döndü! Reis Senin Çalışmalarını Daha Çok Görmek İsteriz Hala Windows 8.1 Görsel imajını kullanmaktayım bu imajı gördükten sonra artık windows 10 a geçiş yapma zamanım geldi HOŞ GELDİN ALPHONSO_ELRİC ??
  16. Hocam merhabalar öncelikle tebrik etmeliyim başalırı ve gayet stabil bir çalışma olmuş emeğine sağlık size bir sorum olacak bu sistemi isoya dönüştürme şansım varmıdır temiz kurulum yaparak normal bilgisayarımda kullanmak istiyorum?
  17. LİNKLERİ YENİLEME ŞANSINIZ VAR İSE ÇOK DUA EDERİM SAYGILAR...
  18. rica etsem biri linkleri çevirebilirmi .. ayrıca sayın ulubey bu yaptığınız şey saçmalıktan ibaret aynı konunun windows 1809 yayınladığınız bölümünde mega yandex drive linkleri var bunda yok resmen uğraştırıyorsunuz insanı bu siteyi buyüzden sevmiyorum bu yüzden herzaman diyorum TEAMOS en iyisi !!!!
×
×
  • Create New...