Jump to content

yalandunya3535

Yeni Üye
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by yalandunya3535

  1. Merhaba arkadaşlar Windows server 2022 mevcut ama Windows Notepad sildim yanlışlıkla çünkü türkçe karakter sorunu vardı şiğöç leri göstermiyordu bende silip yeniden yüklerim diye düşündüm ama bulamıyorum store yok malesef server 2022 olduğundan Windows Notepad nasıl yeniden temin edip kurabilirim.
  2. Merhaba üstadlar Benim sorunum şudur buradan pek çok kez win.10 indirdirdim kurdum. lakin sorunum şu bilgisayarım Casper Excalibur G850 ve ne denediysem ne yaptıysam google de nere ne kadar içerik varsa okudum uyguladım ama malesef kocaman notebookta ctrl+ v-c vb hiçbir şey çalışmıyor fn tuşu ile ekran parlaklıgı ses açma kapama yapabiliyorum onun haricind e hiçbir şey yapamıyorum biostan mı var acaba bir sorun yoksa yüklediğim win.10 lardan kaynaklımı çunku. 2018 de işimden dolayı kendim format atamamıştım sıradan basit bir bilgisayarcıya attırdım format o dönemlerde sıfır sıkıntı ama ama şuanda malesef en son çare buraya yazmak oldu lütfen bana bu konuda yardımcı olurmusunuz? extra klavye aldım ama buda benı rahatsız ediyor sıfır notebook almak ıstemıyorum sırf bu yüzden :( sizler sürekli bu işin içindesiniz üstadlar umarım tavsıyenız veya köklü bir çözüm sunabilirsiniz diye umut ediyor saygılar ve şimdiden teşekkürler.
  3. merhaba arkadaslar isb ye yazdirabilirmiyiz acaba su programla rufus-2.17 ile SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
×
×
  • Create New...