Jump to content

KiN

Üye
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by KiN

  1. Forum faceden daha kaliteli eski konuları okurum arada. Cevapsız kalamadım amacım hortlakmak değildi
  2. Karşılıklı bakış tarzı bu olsa gerek
  3. Comodo Cloud Antivirus Tıkla insin Esetten iyi Küçük boyutlu ve tam müdahale hakkı verir bulut hizmetini kapatabilrsiniz. Android Windows ve antivrüslerde linux görselliğine ayak uydurdu genelde siyah tema ile geliyor işletim sistemleri ve uygulamalar.
  4. 3 Mayıs Türkçülük Günümüz Kutlu Olsun! Türk Ulusu sonsuza kadar var olsun!
  5. Uyku modunda hardisk kapanır amaç elektrilk tüketimini azaltmaktır. Özetle sistem ramde hazırda bekler. Saat yanındaki pil işaretini tıkla güç seçeneklerini aç ayarla yada denetim masasından gir ayarla.
  6. Ekranı temizle Not: Lcd ekran ürünlerinizi önce selpağa fısfıs sıkın sonra temizleyiniz.
  7. Usb kablonun telofon girişini tırnağınla ez pc görür. Diğer giriş usb ucuda pc görmüyor olabilir.
  8. Gimagex ile yapılıyor katılımsız destek bölümünde anlatım var.
  9. Oyun oynamıyacaksan intel serisi Acer fansız modeller var kesinlikle tavsiye ederim. Alacağın ürün senin kriterlerinde maksimum 1500 geçmez boşa fazla para harcama.
  10. Windows 10 InsiderPreview CoreSingleLanguage x64 tr 15058 Yükledim lisans sorunu olmadı bilginize
  11. Windows Vista desteği sona eriyor. Microsoft yazılı açıklama ile 2007’de çıkan işletim sistemine verilen desteğin önümüzdeki ay kesileceğini açıkladı. Microsoft, internet sitesinden yatığı açıklama ile işletim sistemi Windows Vista’ya desteğinin sona ereceğini açıkladı. Vista, 11 Nisan 2017 tarihinden itibaren Microsoft tarafından desteklenmeyecek. İşte Windows Vista desteği sona eriyor haberi detayları. Vista, Microsoft’un en çok tartışılan ve belki de en kötü işletim sistemiydi. 2007‘de kişisel bilgisayarlar için çıkışını yapan yapım, hantallığı ve hatalarıyla eleştiriliyordu. Microsoft da bu durumdan mennun değildi ve 2 yıl sonra Windows 7‘yi çıkardı. Microsoft, açıklamasında “Son 10 yıldır Vista’ya destek veriyoruz ancak ‘şirketin yazılım ve donanım ortaklarıyla, yeni ve harika deneyimler sunmak için kaynaklarımızı daha yeni teknolojilere ve doğru yatırımlara ayırmalıyız’ şeklinde karar aldık” sözlerine yer verdi. Vista desteğinin sona ermesi, bu sistemi çalıştıran bilgisayarların işlevselliğini yitireceği anlamına gelmiyor. Ancak 11 Nisan‘dan sonra resmi destek dahilinde gelen güncellemeler olmayacağı için bu bilgisayarlar güvenlik tehditlerine karşı daha savunmasız olacaklar. Zamanla donanım ve yazılım uyuşmazlıkları da meydana gelecek. Windows Vista desteği sona eriyor; Microsft, Windows 10 kullanın diyor Microsoft, son olarak Vista kullanan kullanıcılarının piyasa sürüldüğünden beri başarılı bir grafik yakalayan Windows 10‘u kullanmasını önerdi.
  12. Tüm sorumluluk kullanıcıya aittir. http://www.mynet.com/teknoloji/esetten-sifre-cozucu-icin-guncelleme-2949953-1 ESET, geçen yılın Aralık ayında yaygın fidye yazılımlarından biri olan Crysis’e karşı bir şifre çözücü duyurmuş, söz konusu çözücü dünya çapında 50 binden fazla kez indirilmişti. 24 Mart 2017 11:17 Bilgisayardaki dosyaları şifreleyen, sonra da fidye karşılığı açmayı vaat eden fidye yazılımları, hem Türkiye’de hem de dünyada yaygın bir sorun olmayı sürdürüyor. Söz konusu fidye yazılımlarını temizlemek, sisteme bulaştıktan sonra oldukça zor. Ayrıca pek çok farklı türevinin bulunması, bu görevi daha da zorlaştırıyor. ESET, geçen yıl önce TeslaCrypt ardından da Crysis (Kriz) fidye yazılımı için şifre çözücü yazılımlar yayınlamıştı. Krizi çözen şifre çözücü için güncelleme ESET, şimdi ‘Win32 / Filecoder.Crysis’ olarak etiketlenen ‘Crysis’ fidye yazılımı için daha önce yayınladığı ücretsiz şifre çözücüyü güncellediğini duyurdu. ESET şifre çözücünün son güncelleme ile birlikte adı geçen fidye yazılım ailesinin .xtbl, .crysis, .crypt, .lock, .crypted, .dharma. uzantılı altı varyantına karşı da etkili oluyor. Anılan uzantılara sahip şifrelenmiş dosyaları çözebilen güncellenmiş şifre çözme aracı şu linkten indirilebilir durumda: https://download.eset.com/com/eset/tools/decryptors/crysis/latest/esetcrysisdecryptor.exe
  13. İşlemci hızı yeterli ram fazla bile işlemciye göre Win 10 kur oyun bile oynarsın sorunsuz.
  14. Kaymakamlıktan tüketici hakem denetimine sorunlarınızı bildiriniz belki yardımcı olurlar.
  15. Donanım değiştirmeniz gereksiz.
  16. Windows 8.1 Home singlua yüklü pcme Windows10_InsiderPreview_CoreSingleLanguage_x64_tr-tr_15042.iso yüklesem lisans sorunu olurmu ?
×
×
  • Create New...