Jump to content

TitanRain

Yeni Üye
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

About TitanRain

Recent Profile Visitors

248 profile views

TitanRain's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Reputation

  1. Merhaba Arkadaşlar MSI GTX 1050 Ti Grafik kartı aldım güzel kart fakat monitor vga analog oldugu için dijital dönüştürücü ile kullanmaktayım şimdi şöyle bir sorun var ekran karanlık kalıyor mesela nfs oynarken gece oluyor bazen hiçbirşey göremiyom dümdüz gidebildiğim kadar gidiyorum nvıdıa denetim masasından parlaklık filan açtım ama oyunlarda etkili olmadı sadece masaüstünde ekran parlaklıgı açılıyor monitorun parlaklıgı zaten 100 daha açılmıyor bundan önce ASUS GT 630 vardı parlaklıgı baya iyidi acaba grafik kartı filan mı arızalı yada başına gelen varmı yada ben analog dan dijital ceviri yaptıgım için mi böyle oluyor ?
  2. https://i.hizliresim.com/WXVlBQ.jpg merhaba arkadaşlar bu windows 10 19h1 kurdugumdan beri böyle herşey güncel ama bu hata gitmiyor yardım edin kafayı yicem ?
  3. şimdi ben şöyle bir sorun var bu windows 10 1903 is derlemesi 18362.175 olan kullanmaktayım dxdiag sürekli açılmakta pc kapatıyom veya yeniden başlatıyom açılıyor görev yönetici başlangıçta böyle birşey yok neden yapar bunu başına gelen varmı ? Bu ara Nvıdıa Gtx 1050 ti grafik kartım var bu windows sürümünde ise pc yeniden veya kapatıp açınca nvıdıa GeForce Experience oyun ayarlarını unutuyor çok saçma bu windows dan hiçbirşey anlamadım ben başına gelen varmı acaba ?
  4. @furopebelu tamam ama bu bir program ile yapıldı nasıl microsoft onu kaydetti ?
  5. radmin var ben gizli olan versiyonu ama radmin sadece landa çalışıyor benim bildiğim uzak nasıl olucak ?
  6. @hadibeolsun şimdi ben dün sizin verdiğiniz program ile windows 10 cracklı education idi program ile lisansladım tekrar education sabah format attım işte education kurdum lisans istemedi baktım ürün etkinleştirildi diyor nasıl oluyor bu ?
  7. @DJ_Rush yani ben şimdi alsam windows kursam sıfır sonra diyelim 5 6 ay sonra format atsam tekrar kullansam olur yani ?
  8. Merhaba Arkadaşlar Şu aralar windows 10 lisansı 20tl 30 tl filan nette neden bu kadar ucuz ? bu lisanslar ne kadar geçerli ? bu lisansı format tan sonra kullanabilirmiyim ? birde bu lisansları nerden buluyorlar ?
  9. Merhaba Arkadaşlar Msdn Windows Dosyalarını Nasıl İndirirsiz Orjınal ??(Konuyu Yanlış Yere Açtıysam Özür Dilerim Forumda Yeniyim)
×
×
  • Create New...