Jump to content

mad_080

Üye
  • Posts

    96
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by mad_080

  1. İyi aksamlar bir sorum olacakti. Bu konudan indirdigim adobe reader 8 win 11 22H2de turkce kurulurken adobe 11 surumleri turkce olarak kurulmuyor. Bunu cozmenin bir yolu var mi acaba.
  2. jdownloader ile indirin indirme kesilse de kaldığı yerden devam ediyor.
  3. 3-4 gun once tekrar bu sistemi kurdum hocam. Rufusun sitede paylasilan 3.9 versiyonunu deneyin yeni surumlerde sorun vardi duzeldi mi bilmiyorum. Sorunsuz kurulum yaptim ve kullaniyorum.
  4. O zaman benim sistemde bir sorun var hocam yukleyip kaldirdigim bir programdan olmus olabilir tesekkur ederim bilgi icin.Depolama modunda gorunmuyor ama foto aktar modunda gorunuyor.Update denedim duzelmedi. Cozumu format sanirim.
  5. Emre hocam pronun yeni versiyonu gelecek mi acaba. Format icin beklemedeyim.
  6. Daha önce bildirmedim hocam telefonu daha dün bağladım. Aygıt yöneticisine daha önce girdim mi hatırlamıyorum ama şu an girince Bilgisayarınızı Etkileyen Kısıtlamalar Nedeniyle Bu İşlem İptal Edildi. Lütfen Sistem Yöneticisine Başvurun diyor.
  7. Emre hocam aygıt yönetici açılmıyor birde telefonu kablo ile usb modunda bağladığımda görünmüyor bunu dışında şu ana kadar bir sorun yaşamadım.
  8. Hocam bi aralar rufusun yeni sürümleri sıkıntılıydı şu aralar düzeldi mi bilmiyorum o zamandan bu yana eski sürümünü kullanıyorum. Burada paylaşılmıştı bunu kullanın diye konudan görmüştüm.
  9. Eski surum rufis ile sanirim 3.9 ile uefi yuklemistim.
  10. Yorumunuza istinaden merak edip yükledim hocam malesef ingilizce yüklendi
  11. Emre hocamın hazırladığı win 10 daha bi hızlı katılıyorum. win 11ler arasında gayet iyi. bende de katılımsız eski sürüm lite tr adobeler ingilizce olarak kuruluyor.
  12. Ben takmıyorum hocam diğer arkadaş yazdı diye yazdım. Bana kalsa komple iptal ederim win 10u updatesiz kullandım hep. Hatta updateyi kapatmanın win 11de yöntemi varsa yapayım
  13. Bende de güncelsiniz diyor ve sürüm 22621.1265
  14. Sadece driverlerde gozume carpti hocam. Eve gectiginizde team verebilirim bakabilirsiniz.
  15. Hocam driverlere cift tik yapinca acmiyor driverler pcimde hazir vardi ordan direk setuptan kuruyordum. Exeleri acmadi.
  16. Hocam sistemi kurdum pcnin driverlerini kimini updateden kurdum kimini de driver prog. ile yukledim cift tik yaptigimda pcdeki driverleri acmadi. Daha onceki win 11nizde bu sikinti yoktu. Dell gaming 7000 serisi.
  17. Hocam emeginize saglik guncellemeler ile windows guvenligi geri geliyor mu acaba.
  18. Hocam hdd/ssd/m2 nvme videosu izledim dediginiz gibi 1-2 sn fark var gibi. m2 almayi dusunuyorum İlerde ps5te de kullanabilirim.
  19. Herkese tesekkur ediyorum muhtemelen 970 evo plus alacagim.
  20. 128 gb toshiba m2 sdd ve 1 tb 7200 rpm hdd var hocam. Normal ssd almayı düşünüyordum m2 varmış.
  21. Teşekkür ederim hocam. Bin bilsen de bir bilene sor demişler o nedenle sormak istedim. İlk defa alacağım.
  22. İyi akşamlar. Inspiron 15 Gaming 7567 laptopum için m2 ssd almayı düşünüyorum. Tavsiye edebileceğiniz modeller var mı. Nelere dikkat etmeliyim. Teşekkürler.
  23. Emre hocam konuyu kirletmek istemiyorum ama benim pcde açılış kapanış süresi bile win 11den hızlı bu şekilde ilk defa bir windows deneyimi yaşamış oldum. Bu ayarlarda win 11 yaparsanız şahane olur.
×
×
  • Create New...