Jump to content

hayal_et33

Yeni Üye
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

About hayal_et33

Recent Profile Visitors

248 profile views

hayal_et33's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Öncelikle konuyu hangi bölüme açacağımı bulamadım yanlış yere açtıysam özür dilerim. Discord programında bot yapmayı öğreniyordum fakat baslat.bat dosyasını oluşturup açmaya çalıştığımda şöyle bir sorunla karşılaştım. Botu yazdığım program Notepad++ Sonra Atom adlı programa yükleyip baslat.bat dosyasını oluşturdum kodları şöyle: echo off color 0f cls :a node bot.js goto a Bot komut dosyasından node bot.js yazınca çalışıyor ama bu şekilde çalıştıramadım. Anlayan varsa yardım edebilirse sevinirim. Bilgisayarın işletim sistemi Windows 10 64 bit Botu yazarken kullandığım notepad++ ve Atom son sürüm kendi sitesinden indirdim.
  2. Telefonda yer açmak için bilgisayara bağlayıp bazı dosyaları aktarıyordum. DCIM klasöründe bu iki dosya ile karşılaştım. Soldaki dosyanın türü: THUMBDATA3--1967290299 Dosyası Boyutu: 1,34 GB Sağdaki dosyanın türü: THUMBDATA3-1763508120 Dosyası Boyutu: 1.28 GB Dosyaların ikisinde de isim yok. Bu dosyalar hakkında bilgisi olan varmı?
  3. Win10 güncellemesinden önce otomatik geri yükleme noktası oluşturmuş olabilir ona da bir bakın
  4. Bu problemden önce güncelleme yaptınız mı? Önce güncelleme varsa yükleyip tekrar açmayı deneyin. Olmazsa bu problem çıkmadan önce yüklediğiniz güncellemeleri kaldırıp tekrar deneyin.
  5. Başlıktaki sorun ile birlikte 1 defa sol tık yaptığımda da aynısı oluyor. Yaklaşık 8-10 defa dosyayı açıyor. Çözümünü bilen var mı? PC: Acer Aspire E1-572G İşletim sistemi: Win10
×
×
  • Create New...