Jump to content

Shadowscape

Üye
  • Posts

    755
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Shadowscape

  1. Aslında ben sana bunu söyleyecektimde ama yanlış anlarsın diye demedim. Olayın alt sürüm üst sürüm ile kesinlikle alakası yok snipping tool bileşeni silinmiş olabilir . Çünkü Win10 1909 da bile vardı bu program microsoftun kendi alıntı aracı. Orjinal Win10 da da var.. Kolay gelsin.
  2. Windows shift s yapınca çalışıyor mu ben denedim çalışmamıştı . bir daha deniyim teşekkürler.
  3. Evet bu anakart. Geçen almıştık n11den çalıştı sorunsuz. 2 yılda garantisi vardı. Linkini atayım . Turbox WorkTeam H61C Intel H61 1600 MHz DDR3 Soket 1155 mATX Anakart Fiyatları ve Özellikleri (n11.com) Kasanın fotoğrafını ve arkasınında fotoğrafını atabilirmisiniz rica etsem . Hem önden fotoğrafını hemde arkasının fotoğrafını atabilirmisiniz. H81 miş anakart bu anakartı almayın sakın.
  4. Casper gönderdiği bios dosyasıyla birlikte yazılımıda göndermemiş mi . Bios yüklemek için gerekli olan yazılımı. Ayrıca bios güncellemek için Ups şart. Elektrik kaybı yaşanırsa sorun olur.. 800 lira civarında H61 chipsetli anakart satılıyor sıfır Turbox marka anakart değiştirerek de sorun çözülebilir.
  5. Software'ın içerisindekini silip bendekini ekliyorum dimi o tarz bişey . Ama katılımsız olması lazım bir değil mi ?
  6. Bozart selam içerisindeki office 2016 galiba onu değiştirebiliyormuyuz : ))
  7. Bende pek sorun yaşayacağımı düşünmüyorum ama genede tedbir tedbirdir. Bilgilendirme için tekrar teşekkürler.
  8. :(( . Hımm umarım sıkıntı yoktur. Ghost spectre kullanıyordum. Hemen formatlıyım bari.
  9. Vay be. Dostum bilgilendirme için çok teşekkürler. SA.DAT taskın içerisinde bu dosya var ne olabilir acaba. Bunu gördükten sonra bir daha yabancı imaj indirmemeye karar verdim.
  10. Emeğine sağlık. Tek tıkla debloat komutuda eklenebilir mi diye sadece fikir beyan ediyorum.
  11. Demin bi pcde dijital aktivasyon çalıştı. Masla denediğim. Yaklaşık 1 saat önce falan denedim.
  12. Ben ucuza lisans almıştım zamanında key 15-20tl'ye ama 6299tl win11 pro lisansı bugün baktım. 6299 tl vermeye değer mi tartışılır .
  13. @mephistooo2 Peki , 2038'e kadar lisanslayıp görev ataması yaparsak devam eder mi? . Yoksa 2038 de lisans biter mi . Teşekkürler.
  14. Ventoyu kurun olmazsa. Ama yumi çalışıyor eminim çalışmasa önermezdim. 12. DAkkadan itibren nasıl yaptığını gösteriyor.
  15. iso dosyasını seçerek usbye kopyalattınız mı ? Ayrıca altta resimdeki gibi Başında UEfi olan seçeneği seçtiniz mi ?
  16. Evet . Yumi'nin sitesinden Yumiexfat olanı indirip usb diskinize uygularsanız. Hem uefi hem mbr kurulum yapabiliyorsunuz. Aşağıda açıklamada da yazıığı gibi exfat olan hem bios hem uefi yazıyor kendi sitesinde. Yalnız şunu belirtmem gerekiyor Boot ekranında doğru methodu seçmeniz gerekir. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
  17. İntel 860'ın içerisinde dahili grafik birimi yok. Anakartın üzerinde vga çıkışı varsa anakartta görüntü alabilir. Aksi halde görüntü alamaz. i7 860 ilk nesil işlemcilerden . O zamanlar işlemci içerisinde ekran kartı yoktu.
  18. Power supply olmadan bilgisayarı çalıştıramazsın . Güç kablosunu nereye takıyorsun ?
  19. Yumi exfat mbr / uefi kurulum yapabiliyor. Bazı donanımlarda sorun çıkarmasada ben bazı donanımlarda sorun yaşamıştım. Bir kaç farklı billgisayarda test ettim çünkü. Youtube'da videosu var nasıl yapıldığına dair. Ya da ghost spectre Win11 videosunda da nasıl yapıldığı anlatılıyor. Şu anda en rahat olanı ventoyu mbr/uefi kullanmak. Kendi makinanızda kullanılacaksa sadece uefi olarak yazmakta mantıklı. Aslında yumi exfat'ta Ventoy kullanıyor usb nin içerisinde ventoy klasörü var.
×
×
  • Create New...