Jump to content

icevawe_1905

Üye
  • Posts

    36
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

icevawe_1905 last won the day on January 28 2019

icevawe_1905 had the most liked content!

Profile Information

  • Eskişehir
  • Pc Tweak

Recent Profile Visitors

1107 profile views

icevawe_1905's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

36

Reputation

  1. HP USB Disk Storage Format Tool v2.2.3 verdiğim linkten programı indirin. Aynı sorunu son çare olarak gördüğüm bu programla çözmüştüm. Umarım sorun hallolur. İyi günler dilerim.
  2. Format sonrası çok iyi gider bu derleme Hocam. Emeğinize sağlık
  3. Umarım 2029' a kadar pc bozulmaz
  4. Öncelikle ellerinize sağlık üstad. Çalışmanızı çok beğendim. Fakat bir şeyi belirtmek isterim sadece bende mi oldu bilmiyorum fakat Wifi bağlanmada çok uzun zaman alıyor. İlk açılışta bağlanmak 6-7 dakika gibi bir zaman aldı. Sizce bu normal mi ?
  5. Orijinal bir Windows 10 kurmayı deneyin. Md5 değerlerini kontrol edin. Son çare bios ayarlarını sıfırlayın
  6. Şunu sağ tık ile yükle deyin ve sistemi yeniden başlatın usb.reg
  7. Çok sağ olun, ben teşekkür ederim. Windows 7 de birkaç kullanıcı daha hatayla karşılaştı usb ile ilgili. V2 de bu sorunu çözeceğim. Sağlıcakla kalın...
  8. Bilgilendirme için sağ olun. 6 yıldır uğraşıyorum demişsiniz görüşlerinize saygı duyuyorum fakat doğruluk konusu için bunu söyleyemeyeceğim 1)USB ler hızlı tepki süresi için uyanık kalıyor bunun soketlere herhangi bir zararı yok 2)Burada Internet Explorer mı yada arka planda çalışan explorer.exe yi mi kastettiniz anlamadım 3)DNS ayarlarında değişme olmuyor. DNS sunucusunun adresi otomatik olarak kalıyor 4)Windows Prefetch zaten 128 scriptten sonra otomatik siliyor. Bizim silmemizin veya kapanmasının hiçbir zararı yok 5)Pagefile kapanacak evet. Sebebi ise harddiske fazla yük bindirmeyerek sadece RAM bellekler ile işlemler yapılacak 6)Paket gönderip almada yani ping değerlerinde yükseliş kesinlikle yaşanmamaktadır. Yazdığınız görüş tamamen yanlıştır. Şu dosyalara bakarsanız zaten anlarsınız Rica ederim. Sağlıcakla kalın..
  9. Görüşleriniz için sağolun. Verdiğiniz öneriler inşallah V2 sürümünde karşınıza gelecektir. Sağlıcakla kalın...
  10. Merhabalar değerli kardeşim performans çalışmanı güncellersen eğer altta eklediğim otomatik geri yükleme noktası oluşturan parametreyi kullanabilirsin kolay gelsin.

    Bat,cmd ile otomatik olarak PcPerformans adında geri yükleme kurtarma kaydı oluşturur.

    Alıntı

    Wmic.exe /Namespace:\\root\default Path SystemRestore Call CreateRestorePoint "PcPerformans", 100, 12

     

  11. Öncelikle bu görüşleriniz için size teşekkür ediyorum. 1)Program basit bir şekilde Smart Install Maker programıyla hazırlandı. Yani amaç sadece reg dosyasını exe uzantısına çevirmek gibi bir durum. 2)Böyle bir program ilk kez yaptım. Dedikleriniz karşısında bilgi birikimim yok fakat bundan sonra sizin dediğiniz gibi yapacağım. 3)Haklısınız. Burada komutları paylaşıp kullanıcının cihazında nasıl değişiklikler oluşturacağını belirtmeliydim fakat kullanıcının reg kaydını eklemesi kısmını seçmeli yapmak istedim. Kendisi bizzat program files klasörüne erişip komutları görmesini istedim tıpkı @AcemiBey gibi kullanıcıların. Evet komutlar internetten derlendi ve tek tek denendi. Önerileriniz için teşekkür eder iyi günler dilerim
  12. Tamam Hocam. Bu sorunun çözümünü araştıracağım Rica ederim. Sağlıcakla kalın
  13. Teşekkür ederim. Bir sonraki çalışmalarımda bunu düzeltirim. Sanırım USB 2.0 portu sorunlu
  14. Son olarak önerim şu; 1)Çalışmamla ilgili bütün dosyaları bilgisayarınızdan silin. 2) Sanırım antivirüs program kullanıyorsunuz devre dışı bırakıp temiz indirin ve kurun 3) Hala hata alırsanız özel mesaj yoluyla size yardımcı olacağım Bu güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Sonraki çalışmalarımda dediklerinizi yapacağım. Kullanıcıların geri bildirileri benim için önemlidir. Sağlıcakla kalın... Rica ederim. Sizinle ilgilenmek benim görevim. Umarım sizin için yararlı bir çalışma olmuştur.
×
×
  • Create New...