Jump to content

icevawe_1905

Üye
  • Posts

    36
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by icevawe_1905

  1. HP USB Disk Storage Format Tool v2.2.3 verdiğim linkten programı indirin. Aynı sorunu son çare olarak gördüğüm bu programla çözmüştüm. Umarım sorun hallolur. İyi günler dilerim.
  2. Format sonrası çok iyi gider bu derleme Hocam. Emeğinize sağlık
  3. Umarım 2029' a kadar pc bozulmaz
  4. Öncelikle ellerinize sağlık üstad. Çalışmanızı çok beğendim. Fakat bir şeyi belirtmek isterim sadece bende mi oldu bilmiyorum fakat Wifi bağlanmada çok uzun zaman alıyor. İlk açılışta bağlanmak 6-7 dakika gibi bir zaman aldı. Sizce bu normal mi ?
  5. Orijinal bir Windows 10 kurmayı deneyin. Md5 değerlerini kontrol edin. Son çare bios ayarlarını sıfırlayın
  6. Şunu sağ tık ile yükle deyin ve sistemi yeniden başlatın usb.reg
  7. Çok sağ olun, ben teşekkür ederim. Windows 7 de birkaç kullanıcı daha hatayla karşılaştı usb ile ilgili. V2 de bu sorunu çözeceğim. Sağlıcakla kalın...
  8. Bilgilendirme için sağ olun. 6 yıldır uğraşıyorum demişsiniz görüşlerinize saygı duyuyorum fakat doğruluk konusu için bunu söyleyemeyeceğim 1)USB ler hızlı tepki süresi için uyanık kalıyor bunun soketlere herhangi bir zararı yok 2)Burada Internet Explorer mı yada arka planda çalışan explorer.exe yi mi kastettiniz anlamadım 3)DNS ayarlarında değişme olmuyor. DNS sunucusunun adresi otomatik olarak kalıyor 4)Windows Prefetch zaten 128 scriptten sonra otomatik siliyor. Bizim silmemizin veya kapanmasının hiçbir zararı yok 5)Pagefile kapanacak evet. Sebebi ise harddiske fazla yük bindirmeyerek sadece RAM bellekler ile işlemler yapılacak 6)Paket gönderip almada yani ping değerlerinde yükseliş kesinlikle yaşanmamaktadır. Yazdığınız görüş tamamen yanlıştır. Şu dosyalara bakarsanız zaten anlarsınız Rica ederim. Sağlıcakla kalın..
  9. Görüşleriniz için sağolun. Verdiğiniz öneriler inşallah V2 sürümünde karşınıza gelecektir. Sağlıcakla kalın...
  10. Öncelikle bu görüşleriniz için size teşekkür ediyorum. 1)Program basit bir şekilde Smart Install Maker programıyla hazırlandı. Yani amaç sadece reg dosyasını exe uzantısına çevirmek gibi bir durum. 2)Böyle bir program ilk kez yaptım. Dedikleriniz karşısında bilgi birikimim yok fakat bundan sonra sizin dediğiniz gibi yapacağım. 3)Haklısınız. Burada komutları paylaşıp kullanıcının cihazında nasıl değişiklikler oluşturacağını belirtmeliydim fakat kullanıcının reg kaydını eklemesi kısmını seçmeli yapmak istedim. Kendisi bizzat program files klasörüne erişip komutları görmesini istedim tıpkı @AcemiBey gibi kullanıcıların. Evet komutlar internetten derlendi ve tek tek denendi. Önerileriniz için teşekkür eder iyi günler dilerim
  11. Tamam Hocam. Bu sorunun çözümünü araştıracağım Rica ederim. Sağlıcakla kalın
  12. Teşekkür ederim. Bir sonraki çalışmalarımda bunu düzeltirim. Sanırım USB 2.0 portu sorunlu
  13. Son olarak önerim şu; 1)Çalışmamla ilgili bütün dosyaları bilgisayarınızdan silin. 2) Sanırım antivirüs program kullanıyorsunuz devre dışı bırakıp temiz indirin ve kurun 3) Hala hata alırsanız özel mesaj yoluyla size yardımcı olacağım Bu güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Sonraki çalışmalarımda dediklerinizi yapacağım. Kullanıcıların geri bildirileri benim için önemlidir. Sağlıcakla kalın... Rica ederim. Sizinle ilgilenmek benim görevim. Umarım sizin için yararlı bir çalışma olmuştur.
  14. Şimdi 2 cihazdan denedim bende kuruldu. Farklı bir tarayıcıdan ya da IDM vs kullanmadan indirip kurar mısınız ?
  15. Uygulamayı kurun fakat sonunda kayıt defterine eklemsin mi ? Sorusuna hayır olarak cevap verin ve ardından daha sonra yeniden başlatmak istiyorum deyin. Yani reg girdiklerini eklemeyin Burada belirttiğim konuma bakın hepsi orada yazar Böyle olmasına şaşırdım doğrusu onlarca deneme yaptım fakat böyle bir sorun yaşamadım. İşletim sistemini öğrenebilir miyim ?
  16. Pc Performansını Artırma Programı PC HIZLANDIRMA PERFORMANSINI ARTIRMA PROGRAMI Bilgisayarınızı hızlandırmak için hazırlanan bu dosya bilgisayarınıza ilaç gibi gelecektir. Çeşitli REG girdileriyle hazırlanmış olup performans artışı sağlamaktadır. REG girdileri fazla kurcalanmayarak, olası bilgisayarın kararsızlığa düşmesi ve verimsiz çalışmasının önüne geçilmiştir. Sadece gerekli komutlar özenle denenmiş ve çalışmaya dâhil edilmiştir. Komutların ne işe yaradıkları spoiler içinde verilmiştir. Şu ana kadar Exper M549SS, Lenovo T430, Acer Aspire E1-572G cihazlarında ve çeşitli masaüstü bilgisayarlarda denenmiş, olumsuz bir durumla karşılaşılmamıştır. Kurulumdan sonra kesinlikle bilgisayarınızı yeniden başlatın. REG girdilerini bizzat incelemek isteyenler kurulum sonrasında C diski---Program Files---TncTR adlı klasörün içine bakabilir. Dosyalarda herhangi bir virüs söz konusu değildir. Dediğim gibi denemelerimde bir hatayla karşılaşmadım fakat %0,1 ihtimalle de olsa hata olabilir. Size önerim bu uygulamayı kurmadan Kayıt Defteri yedeğinizi alın ya da Sistem Geri Yükleme Noktasını aktif edin. Umarım işinize yarar. Saygılarımla; Kayıt Defteri Yedeği Alma Geri Yükleme Noktası Oluşturma Komutlar Ne işe Yarıyor ? Kurulum Şifresi İndirme Linki https://yadi.sk/d/-hqKTSAMdnZ8rA
  17. Dediklerinizi yaptım sorun çözüldü tşk ederim
  18. Windows XP de denendi yazmışsınız fakat bende kurulmadı. Bu iletiden sonra kurulum kapanıyor
  19. Sağolun Hocam. Umarım dedikleriniz işe yarar ben de bu illetten kurtulurum. Hayırlı günler dilerim. Sağlıcakla kalın
  20. Windows 8.1 fltmgr.sys Mavi Ekran Hatası Birkaç gün önce Win 7 Ultimate'den Win 8.1 Pro'ya geçiş yaptım. Fakat mavi ekranlardan bir türlü kurtulamadım. Sürekli fltmgr.sys hatası alıyorum. Projelerimi yaparken bilgisayar bir anda çöküveriyor. Bu da haliyle can sıkıyor. Minidump dosyamı paylaşıyorum : fatih-oezguer.209772.rar Google Chrome Portable, Win Movie Maker kullanıyorumVirüs taramalarında herhangi bir sorun gözükmüyor. Son olarak ekran görüntüsü ekliyorum: Cevap ve önerilerinizi en kısa zamanda bekliyorum. Herkese iyi çalışmalar, iyi günler dilerim.
  21. @forjest Hocam. Ortalama Ram tüketimi ne kadar ? 768 Mb ramlik bilgisayara ofis programları için kuracağım da. ( Lite bir linux için )
  22. Denedim Hocam. Fakat full olmaması bir eksi. İyi günler dilerim. Şu ana kadar mavi ekran yok. Teşekkürler Çok sağol Üstad. Crack yapılmış olarak gelmesi, full olması ve Tnc TR nin bir çalışması olması oldukça güzel. Şu an ( yaklaşık 3 saattir ) mavi ekran yok. Tebrikler Win 8.1 proyu beğendim Hocam. Win7 ye döneceğimi sanmıyorum. Öneriniz için teşekkürler. İyi akşamlar ....
  23. @helehoyni önerdiğiniz reklamsız driver bulma programı var mı ?
  24. Ekran kartının driverını buldum. Kurdum Hocam. Fakat sorun yine sinir bozucu şekilde düzelmedi. Ben de sinirlendim. Bilgisayarcı arkadaşımı aradım. Meğer sorun driver da değil Win7 2009 sürümünün 1366*768 çözünürlüğünü desteklememesiymiş. Sanırım 2009 da 1366*768 çözünürlükte monitör yoktu. Ben de Win 8.1 Pro kurdum. Görüntü sıkıntısız ve stabil. Öneriniz için teşekkür eder, iyi günler dilerim. On Board üreticisi İntel Hocam. 1366*768 listede var. belirttiğim gibi Win7 nin 2009 sürümü desteklemiyor. İlginiz için teşekkür eder, İyi günler dilerim Bu değerli bilginiz için teşekkür ederim Hocam. Win8.1 Pro da sorunla karşılaşırsam deneyeceğim. Ben de sizin gibi Win 8.1 kullanıyorum. Sistemi birkaç gün önce kurdum herşey iyiydi fakat sürekli netio.sys mavi ekran hatası veriyor. Bu konuyla ilgili bilginiz varsa aydınlatırsanız sevinirim. Siz de esenlikle kalın, İyi günler dilerim. Hata çıktısı şöyle :
×
×
  • Create New...