Jump to content

Arkurya

Yeni Üye
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

About Arkurya

Recent Profile Visitors

475 profile views

Arkurya's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. s.a sevgili tnctr ailesi arkadaşlar benim şu konuda sıkıntım var win 10 kurduğumda sistem kafayı yiyor bilgisayarda ansızın kitlenme durduk yere kendini kitliyor reset atmadan kendine gelmiyor. anlamadım sistem donanımlarında heerhangi bir sıkıntıda yok. açılma da sıkıntı olmuyor fakat kapattığımda ise geç kapanıyor test amaçlı win 8 kurdum hiç bir sıkıntı yaşamadım ne kitlenme nede geç kapanma hiç bir sorun olmuyor sanırım win 10 kurmaya daha var sürekli güncellemelerden dolayı yazılımsal sorunlar var win 10 da oyüzden win 7 kurmaya karar verdim win 7 uefı desteği varmı arkadaşlar kısaca yardımcı olabilirmisiniz.
  2. düzgün bir vpn bulana kadar araştırmaya devam ediyorum. ayrıca yardımlarınızıda bekliyorum arkadaşlar
  3. malesef hocam hiç bir ülke üzerinden hizmet vermiyor. ping süreleri çok çok iyi hangi ülkeyi denediysem olmuyor. yardımınız için tşekkürederim.
  4. kısaca şöle acıklıyayım konuyu online oynamış olduğum oyun için arıyorum. vpn uygulamasını her vpn programı crak li olmadığı için her ülke üzerinden bağlan mak olmuyor. değerli paylaşımlarınızı bekliyorum.
  5. tarayıcı üzerinden kullanılan uygulama malesef işimi görmüyor. speedfy bağlanmak istediğim yere bağlanmıyor oldukça güzel bir vpn tavsiyem olur. cyberghost bir halta yaramaz sürekli bağlantı koparan bir uygulama zaten sıralamalara bakabilirsiniz.
  6. s.a değerli arkadaşlar aranıza yeni katıldım. yönetici arkadaşlar kusura bakmayın konuyu büyük ihtimal yanlış yere açtım düzeltirseniz sevinirim aramış olduğum program vpn programı sağlıklı ve stabil çalışan pek bir vpn yok malesef çok araştırma yaptım kimileri üçretli kimileri ise crak li tabi salıklı çalışmadılar o yüzden sizlerden yardım istedim. yardımcı olurmusunuz arkadaşlar form daki bütün arkadaşlara slm olsun şimdiden teşekkürederim iyi çalışmalar.
×
×
  • Create New...