Jump to content

kerem2019

Üye
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

277 profile views

kerem2019's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Teşekkürler, emeğinize sağlık. İndirdim kurdum, gayet stabil ve hızlı. Ancak kurulumdan sonra mouse imleci takılması ve klavye yazma gecikmesi sorunu ile karşılaştım. Neden kaynaklanabilir ? Güncellemeleri yaptım, farklı usb girişleri denedim, pilleri değiştirdim ama sorun sürüyor. Yardımcı olabilirmisiniz ?
  2. Maalesef kota aşıldı uyarısı veriyor. en sağlamı google drive aslında hem zahmetsiz hem de hızlı. Teşekkürler ilginize.
  3. Bunu yapıyorum ama indiremeden kota aşıldı uyarısı veriyor. Mega programına da link yapıştırılmıyor, kabul etmiyor.
  4. Teşekkürler, emeğinize sağlık. Mega harici indirme linkimiz mevcut mu ?
  5. Teşekkürler, emeğinize sağlık. Harika bir paylaşım olmuş. Bu optimizasyon programlarından özellikle kullanılmasını önerdiğiniz hangisi veya hangileri ?
  6. Emeğinize sağlık. İndirdim , kurdum. Sistem gayet hızlı ve stabil şimdilik. Ancak realtek high definition driver bir türlü kurmuyor. Güncellemeleri açmamız performans açısından sakıncalı mı olur ? Teşekkürler
  7. Şifre çözme anahtarında "tnctr" yi kabul etmiyor. Şifre nedir ?
  8. Megaupload indirme ekranında şifre çöz geliyor. Burada tnctr 'yi kabul etmiyor. Farklı bir şifre var mı ?
  9. Güncellemeleri almaması çok kötü. Güncellemeler driver kurulum açısından çok iyi. Diğer türlü, driver booster lar ile hepsi kurulamıyor. Bu sorun düzeltildi mi ?
  10. Merhaba arkadaşlar. Bir sorunım var. Windows 10 da exe dosyaları çalışmıyor ve bir türlü Skype 'ı kuramıyorum. Neden acaba ? Exe dosyası direk mağazaya yönlendiriyor, mağazada da kuruluyor gibi görünüyor, sonra launch (başla) diyince öyle kalıyor. Program kurulu görünmüyor. Bir türlü kuramadım. Yardımcı olabilir misiniz ? çok teşekkürler şimdiden.
  11. Teşekkürler , emeğinize sağlık. Harika bir çalışma olmuş. Bir sorum olacaktı size; Windows 10 da exe dosyaları çalışmıyor ve bir türlü Skype 'ı kuramıyorum. Neden acaba ? Exe dosyası direk mağazaya yönlendiriyor, mağazada da kuruluyor gibi görünüyor, sonra launch (başla) diyince öyle kalıyor. Program kurulu görünmüyor. Bir türlü kuramadım. Yardımcı olabilir misiniz ? çok teşekkürler şimdiden.
×
×
  • Create New...