Jump to content

AcemiBey

Üye
  • Posts

    96
  • Joined

  • Last visited

2 Followers

Recent Profile Visitors

3642 profile views

AcemiBey's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

43

Reputation

  1. @NAMIKABI hocam laptopumun ekranı dokunmatik değil. Bir keresinde Android x86'yı denemiştim. Sanırım sanal makinede denemiştim. Menüde kaydırmak için fare ile basılı tutup kaydırmak gerekiyordu. Sizce denemeli miyim? Dokunmatik ekranın olmaması sorun olur mu?
  2. Forum yönetimine bir ricam olacak. Sitedeki spammer botlara bir çözüm bulunabilir mi?

    En azından bu botları engellediğimizde bildirim menüsündeki daha önceden bu botlara ait olan bildirimler gizlenmiş olsun. Örneğin abc123 isimli bot var diyelim. Bu botu engellediğimde notifications bölümündeki abc123 botuna ait bildirimler de kalksın.

    Böyle bir şey mümkünse yapılabilirse sevinirim. Zira foruma girdiğimde 200-300 tane bildirim görüyorum. Arada önemli olan bildirimleri göremiyorum sırf bu yüzden.

    1. sk8er_boi

      sk8er_boi

      Forum ile ilgili önerileri, ilgili bölüme yazınız. Burayı talep amaçlı kullanmayın.

  3. Paylaşım için teşekkürler. Programı deneyeceğim en kısa zamanda. :)
  4. Elinize emeğinize sağlık hocam. Görseller epey hoşuma gitti. Son zamanlarda sık sık Linux dağıtımı değiştirmemeye karar vermiştim. Ancak bu dağıtımı denemek istiyorum en kısa zamanda.
  5. Bu konuyu gördüğüm iyi oldu. Bir ara merak edip bir süre sonra vazgeçtiğim bir konuya değinmişsiniz. @forjest üstadım bu zamana kadar Linux kullanırken hep bocaladım bir yerde. Sizin bilgileriniz resmen ışık hızı gibi geldi bana. Emeğinize sağlık, konuyu takip ediyorum. Belki ben de müsait olduğum bir vakitte kendi kullandığım (Deepin OS) Linux dağıtımını iso kalıbı haline getirmeye çalışırım.
  6. Spek programıyla yeni tanışan biri olarak konu epey ilgimi çekti. Takipteyim. Edit: Bu da bendeki flac müziğin Spek programı çıktısı. Orijinal flac müzik bulmaya çalışıyorum ama elimde şu an için 3 tane şarkı var.
  7. Programı denedim. Gerçekten harika bir program. Alternatif müzik indirme programı aramakla uğraşmayacağım sonunda. Bozulana kadar bu programı kullanacağım. Paylaşım için tekrar teşekkür ederim.
  8. Paylaşım için teşekkürler. Programın indirip deneyeceğim hemen.
  9. Paylaşım için teşekkürler. Emeğinize sağlık.ü Bir sorum var. Programın gui'ye sahip derlenmiş haline nasıl ulaşabilirim?
  10. Sordum'un başarılı bulduğum araçlarından biri. Paylaşım için teşekkür ederim.
  11. Easyprep işlemini uygulayıp backup aldıktan sonra diğer cihaza bu backupı geri yükleme yapmalısınız. Easyprep yapmadan backup alır ve başka cihazda geri yükleme yaparsanız driver sorunları ve mavi ekran hataları ile karşılaşırsınız.
  12. Kendi derlediğim özel hosts dosyası: AcemiBey - TNCTR.com Custom Hosts - 14.7 MB (ŞİFRE: TNCTR) Uyarı: Artı on sekiz siteleri ve Spotify reklam bağlantılarını da engellemeye yarıyor. Boyutu 15 MB olduğu için kullanmayı tercih etmiyor ve size de önermiyorum. İşinize yarayacak kısmını kopyalayarak kendi hosts dosyanızı oluşturmada kullanabilirsiniz.
  13. Teşekkürler. Hemen indiriyorum.
×
×
  • Create New...