Jump to content

KiNGHaZe

Üye
  • Posts

    1232
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    4

Everything posted by KiNGHaZe

  1. Güvenli moda geçip dene. Arka planda çalışan hizmetler belliki engel oluyor.
  2. Powerrun gibi bir trusted installer yetkisi verecek araç indir. https://up.d-ld.net/00fa168b45 burdaki bat dosyasını o yetkiyle çalıştır. Temizlik yapacaktır.
  3. Sesin kaynağını dinlemek lazım. HDD varsa benzer sesler çıkarabilir, bir badsector taraması yaptırın ve hdtune vb programlara bir sağlığını ölçün. Yukarıdaki arkadaşın yazdığı gibi fanlarla alakalı da olabilir, fan düzeyini en üste çıkarıp deneyin, en düşüğe alıp deneyin.
  4. Programı sorunsuz kullanabilirsin. Lisans bittikten sonra programa güncelleme geliyor lakin bu güncellemelerde diyelimki bir fix var, ya da yeni bir bölüm açıldı. Bileşen ayarı değişti vs. Bunları kullanamıyorsun.
  5. Güncelleme de alıyor lakin lisans bitiş tarihinden itibaren getirilen yenilikleri kullanamıyorsunuz. Evet her yıl yenilenmeli.
  6. Selam, kurulum yapmadan olmaz. Sanala kurup orda test işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Ben güvenmediğim tüm dosyalara sanala kurup test ediyorum bu tür programlarla + glasswire vb program ile eğer ağ hareketi varsa inceliyorum.
  7. Evet sizi anlayabiliyorum lakin her programı tek tek incelemeniz gerek. Zaten 1 kere uğraştığınızda ilerleyen versiyonlarda sadece dosyalar değişecektir. İşiniz zor ve uğraştırıcıgörünüyor 😕
  8. Merhaba, Diyelimki programın tüm dosyaları programfilesteki klasöre kuruluyor, lakin ayarları regedit üzerinde veya %appdata%, %localappdata%, %programdata% gibi konumlarda da depolanıyor olabiliyor. Ayrıca diyelimki bir eklentisi bu eklentinin dosyalarını bulduk ama ayar dosyası, sisteme özel olarak dizayn edilmiş olabiliyor. Her uygulamalayı tek tek inceleyip, nereye ne çıkartıyor, hangi regedit değerlerini yazıyor öğrenmeniz gerek. "Total Uninstaller" ile programın setupunu kurmadan önce izle özelliğini kullanıp sistemin görüntüsünü yedek aldırın kurulum başlatıp bitirin. Sonra tekrar sistem görüntüsü aldırın sizin için otomatik karşılaştıracaktır. Nereye ne çıkartmış, hangi regedit değerleri yazmış vs vs. Kısacası istediğin şeyi yapabilecek program / programlar şuan için mevcut değil. Çok karmaşık olaylar olabiliyor
  9. Kalıcı lisans yok office için, görev zamanlayıcısını etkinleştirirsen otomatik olarak lisanslar hep sınırsızmış gibi olur.
  10. Benim dediğim sadece bir tavsiye. Bir çok kişi bu yüzden hata alıyor. Varsa bir hata bu yüzden olabilir. Visual paketleri kurulunca çözülür. Sistemi de indirip test ettim seninde kullandığın orjinal online installeri ile sorunsuz kuruldu.
  11. Muhtemelen adobe kurmadan önce visual c++ paketleri tam değildi hata alan arkadaşların. Çok sık karşılaştığım bir durumda ufak bir hatırlatmış olayım
  12. Program kurulup açılmıyorsa kurulduktan sonra bir yeniden başlatma yapın sonra tekrar deneyin. İlk açılışı uzun sürebiliyor, bir sürü servisi açılırken bilgi topluyor vs vs. Evet visual c++ etkisi az da olsa var.
  13. Programın ayarlarında versiyon farklı olarak gözükebilir ama baz alınan Versiyon bilgisi "StartAllBackX64.dll" dosyası. Şu ana kadar hep böyleydi. - Virüs uyarıları autoit ile paketlenen neredeyse her içerikte olduğu gibi false positive.
  14. gpt yerine mbr olarak yazdır veya tam tersi. Sisteminle yazdığın flashın bölümlendirme türü farklı biri gpt biri mbr ikiside aynı olmalı.
  15. https://drive.google.com/file/d/1ft6Z7Gydxa8-5y5WCnnE4ffGiz4VwsXY/view?usp=share_link Kendi sitesinde paylaştığı link üzerinden indirin.
  16. Özlemişim ya Eline koluna sağlık. Senin görselleştirmelerin çok farklı...
  17. Aynen o, otomatik yenileme yapmaması gerek artık.
  18. Ayarlarda sekmeler için uyku modu gibi bir seçenek vardır, uzun süre kullanılmayan sekmeleri uyutur onu devre dışı bırakın.
  19. antivirüs-defender, (Tüm kalkanları kapalı olsun) visual c++ redist paketleri, "yazdırma biriktiricisi" hizmeti aktif olmalı. Eğer yine olmuyorsa team id şifre atarsan bağlanıp bakarım sorun neymiş anlarız.
  20. Acrobat pro crackleri son 1 yıldır sorunlu. Muhtemelen bu yüzdendir. - Abby finereader enterprise öneririm. OCR'si de var, dönüştürme özellikleri de OCR'den sonra extra daha düzgün oluyor. https://up.d-ld.net/5fc0852e18 Katılımsızına buradan ulaşabilirsin.
  21. [Icons] Name: "{commonprograms}\CCleaner\CCleaner"; Filename: "{app}\CCleaner.exe"; WorkingDir: "{app}"; Name: "{commonprograms}\CCleaner\Uninstall CCleaner"; Filename: "{uninstallexe}"; WorkingDir: "{app}"; Name: "{commondesktop}\CCleaner"; Filename: "{app}\CCleaner.exe"; WorkingDir: "{app}"; gibi yaparsan olur
  22. frp unlock veya frp bypass olarak geçiyor youtube'da veya diğer sitelerde çok fazla örnek var. Android sürümüne göre buglar mevcut ona göre işlemler değişiyor.
  23. Bu olay diskin ömrünün sonunda olur, kendine yazma koruması attıysa içindeki bilgileri alın ve elvade deyin. Bir şekilde yazılım atsanız bile tekrar yazma koruması atacak disk artık ölü ve güvenilmez veri tutulmaması gereklidir.
×
×
  • Create New...