Jump to content

SlmSnr

Üye
  • Posts

    118
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by SlmSnr

  1. forjest, Bir saat önce yazdı:

    Hangi Yedekleme Programını Kullanıyorsunuz?

    Yorumlar gelsin...

    Acronis True İmage Home Uygulamasını kullanıyorum şu ana kadar kullandığım en güzel programlardan. İşletim sistemini tamamen güncelleyip özelleştirmelerimide tamamlayarak en son, işletim sistemi yedeğini alarak. Ayrı bir diskte tutup, yedek lazım olduğunda sıfır sistemi tekrar'dan recovery ederek geri yükleme yapmaktayım. Aldığım yedek işletim sistemlerini diğer bilgisayarlara da format atar gibi geri yükleme yaparak sistemin yüklenmesini sağlıyorum.

    Ben Dism++ ile alıyorum üstad ama acronis kullanmayı da düşünyorum ama pek fazla hakim değilim

    • Like 1
  2. AdnanGumus, 59 dakika önce yazdı:

    bittiği için stok kaldırmıştır baya uyguna ssdler var insanın alası geliyor hep çinden başka ülkelerde yok zamanında kazık yiyen arkadaşlarımda oldu kararsızım 

    Satıcı sayfayı kapatmş hocam ürün kapanmamş sadece 

  3. AdnanGumus, 2 saat önce yazdı:

    eğer doğru ürün gelirse güzel anakart bizde vergi olunca 2 3 katı  fiyatı  oluyor her yerde dolandırıcı var satıcı puanına iyiyse çok ürün satıyorsa sorun yok satıştan sonra kapansaydı link dediğin doğru çıkardı bazen bakıyorum çok iyi indirimler çıkıyor şu an hacizli olduğum için ne kart var nede para var bende yurdışından laptop bakıyorum arada baya fark var kutu içeri ve geliş şekli de önemli ebay dan biri ekran kartı almış 2. el ama çok güzel paketlenmiş beğendim iyi ki aldın hayırlı olsun.

    Satıcı sayfayı kapatmış anlaşmazlık açıp geri iade talep ettim dolandırılıyorum galiba 😂

    amd_turkey, Bir saat önce yazdı:

    İkinci el olma ihtimali var. Öyle olsa bile Türkiye'de bu kartı 1.000Tl ye alamazsın. 

    Gelir, denersin. Sorun çıkarsa bildirirsin. Anakart almak büyük cesaret ama 😂

    Kargoda başına bir şey gelse ne olacak muamma.. 

    kesinlikle öyle düşündüm ama satıcı sayfayı kapatmış anlaşmazlk açıp iade istedim türkiye uygun ve güçlü anakart çneriniz olur mu ?

    akillialtay1995, 23 dakika önce yazdı:

    Şimdiden Anakartın hayırlı uğurlu olsun. Linkteki Anakartta baya güzel bir Anakart. Hiç düşünme al derim. Linkteki site de gayet güvenilir bir site.

    Geri iade istedm hocam dolandırıcı sanırım satııcı

  4. ozkan_z06, 24.02.2024 - 21:51 yazdı:

    Yeni Windows Fotoğraflar indir . Denemek isteyen olabilir. 605 Mb. 

    Arka planı bulanıklaştırma, Arka planı kaldırma ve değiştirme ve Üretken silme dahil olmak üzere mevcut tüm Fotoğraflar uygulaması AI düzenleme özellikleri ile. 

    İndirme bağlantısı çalışmıyor yenileme şansınz var mı acaba

    • Like 1
  5. tahsin4345, 16.02.2024 - 12:39 yazdı:

    değerli dostum bu çalışmada  son zamanlarda sizin paylaştığınız karadurakın layt ofisi  her actığımda böyle diyor . etkinleştirme yaptığımda 180 gün dediği halde bunu neden diyor bunu yoketme imkanımız varmıdır

    ScreenShot00001.jpg

    Bu sorun windows veya ofis ile alakalı değil ofisin içerisine kurulan eklentinin lisans hatası classic menu lisansı bulun yada patchleyin sorun çözülür

    • Like 1
  6. TR_by, 20 dakika önce yazdı:

    Kurmadan önce iso sources klasöründeki $OEM$ klasörünü mutlaka silmelisiniz, rufus vb. programlar ile usb belleğe yazdırdıysanız sources içerisinden bu dosyayı mutlaka silerek kurulum yapın yoksa tüm yaptıklarınız boşa gider, ikinci bilgisayara kuramazsınız. Bunun sebebi burada bulunan komutlar kurulum sırasında kurduğunuz bilgisayarın donanım ram miktarınızı algılayarak buna göre bazı ayarlar yapar, dolayısıyla buradan oluşturacağınız install.wim ve iso ile başka bilgisayara kurulum yaparken hata verir ve kurulmaz.

    Şimdi gelelim sizin istediğiniz şekilde iso oluşturmaya; Sistemi bilgisayarınıza yukarıda belirttiğim gibi $OEM$ klasörü bulunmayan iso ile kurun, gerekli programlarınızı kurun, size özel ayarlarınız varsa yapın, bu işlemler sırasında internete bağlanmayın ki kurduğunuz donanımın driverleri otomatik kurulmasın, herşey hazırsa Usb bellekten WinPE açın Dism++ çalıştırın, aşağıdaki resimlerde gösterdiğim gibi İnstall.wim olarak sistemin kurulu olduğu C harici D.... gibi bir diske kaydedin, sonrasında bu install.wim alip içinden $OEM$ klasörünü sildiğiniz iso sources klasörüne atın, böylece kendinize göre özelleştirdiğiniz iso dosyanız hazır olmuş olacak. Kolay gelsin.

    1.jpg.003646a4b04c072c4c09186012e02f05.jpg

    2.jpg.95c46db892e8de8e475b9e3826de2a07.jpg

    3.jpg.918bccb7c899a3beaf64d392897692d9.jpg

    4.png.07ee6f82c717fd761058219e5689c2f2.png

    5.png.7403eb5bee2700c73f9abafc7a2adc0b.png

    Bu dediklerinizi yaptığım takdirde syrep yapmama gerek kalmaz mı mesala masaüstünde bu işlemleri yapıp kaydedip laptoba kurunca driverları masaüstünün algılayacak mı ?

  7. TR_by, 10 saat önce yazdı:

    Kurulum sırasında aşağıdaki gibi seçenek ekranı gelecek, kurmak istediğiniz sürüm üzerine tıklayıp ileri diyerek istediğiniz sürümü kurabilirsiniz.

    0.png.b9a36631b2efffa5ea859ebcebe7b00d.png.d7b60ead28f62ef7a6a6f3334ecd425d.png

    Üstad bir sorum olacak senn bu sistemini ik ayrı bilgisayarıma kuracağım ve ortak kullandığım birçok program var. Şimdi sorum şu ki bu sistemi bir pcme kurup orda ortak kullandıklarımı eklesem vs ofis ve adobeyi kursam bunu iso şekline nasıl getirip daha sonra iki bilgisayarıma kurup sorunsuzca driverimi kurabilirim bu konuda bana yardımcı ol lütfen

  8. TR_by, 14 saat önce yazdı:

    Şunuda denermisiniz.

    Windows Registry Editor Version 5.00

    [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Feeds]
    "ShellFeedsTaskbarOpenOnHover"=dword:00000001

    [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Feeds]
    "ShellFeedsTaskbarViewMode"=dword:00000000

    Ne yazk ki üstadım sorunu bir tğrlü çözemedim emekleriniz için teşekkürler

    SlmSnr, Şimdi yazdı:

    Ne yazk ki üstadım sorunu bir tğrlü çözemedim emekleriniz için teşekkürler bu arada sistem gayet akıcı yükleyeceklerin gönül rahatlığı ile yüklemesi gereken bir sistem

     

×
×
  • Create New...