Jump to content

aliakkocaoglu2

Yeni Üye
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by aliakkocaoglu2

  1. forjest, 26 dakika önce yazdı:

    Bir çok nedeni olabilir bunun,başta bios power management güç ayarları,daha evvel'den kurulu olan farklı bir sistemin tam manasıyla sistemden silinmemesi sonucu açılışa eskiden kalma ayarların eklenmesi vb. bir çok nedenden kaynaklı olabilir.Donanım bilgileriniz ve nasıl kurduğunuza ilişkin kurulum bilgileri ve senaryonuzu detaylarıyla eklerseniz eğer,net bir şekilde ben ve diğer arkadaşlarda doğru net anlaşılır yorum eklemeye çalışırız. Üsttede belirttiğim gibi donanım güç ayarları,bios vb. ayarlarınızı gözden geçirmeniz sorunu çözecektir elbettte tüm güncel sürücülerinizide kurduktan sonra sonuç daha da netleşir denemekte yarar var. Taktif edilirki buradan sadece tahminlerle olmaz. Kolay gelsin.

    SoNKraL_

    • Driver konuları hassas konular malumdur. Herkesin kendine göre kullandığı donanımına göre vb. uygulamalar oldukça yaygın. Bahsi geçen driver/sürücü programları eskiden bugüne işini layıkiyle yapan programlar haklısınız katılıyorum. Ne varki şuda bir gerçekki, hepsinin birbirinden farklı özellikleri var.Alternatifli şekilde el altında her biri donanım farklılıklarına göre kullanım amaçları anlaşılarak bilinçli kullanıldığında daha işlevsel ve sorunsuz şekilde işlemler sürdürülecektir.
    • IObit driver booster ve DriverTalent programlarının + ları sistem alt bağımlılıklarının eksiklerinide bulup yüklemesi anlayışında iyi olduklarının düşüncesindeyim keza , indirme ve hit durumlarına baktığımda da, iyi olduklarını anlıyorum bu kapsamda. Nihayetinde yine herkeze göre bir program var. Portable olan uygulamalar bir nebzede olsa işleri hepimiz açısından daha da , kolaylaştırmakta olduğuda kesin elbette. Bir ara bahsi geçen programlara bakıp inceleyeceğim eskiden aklımda adı kalan pogramlar kulağı çınlasında hakan akt. üstadımız bana lisanslarıyla alakalı bir mesaj gönderimi aklıma geldi adı geçince eskiyi bir an anımsadım onada buradan selam olsun sahalarda yok artık görünmüyor. :)

    kurulumu yeni ssd disk e yaptım 

×
×
  • Create New...