Jump to content

asil111

Üye
  • Posts

    435
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by asil111

  1. @forjestin konusu üzerinden paylaşım yapsaydın daha iyi olmazmıydı ? Herkes ayrı ayrı konu açsa olmaz ki ama değilmi
  2. Bütün Şifreler ya " 123 "tür yada " tnctr " dir.
  3. Öncelikle hayırlı olsun hacım. " Linux Mint XFCE masaüstüne sahip olan arayüzle kurdum." dedin ya. Tam olarak hangi Sürümü kurdun sorabilirmiyim ? Son sürüm olan Linux Mint 21 "Vanessa" Xfce Edition ?
  4. idm güncelleyebilirmisiniz size zahmet@forjest ? yada siz bize nasıl yapacağımızı anlatın öyle yapalım. 7 Zip yada Winrar ile sizi bir daha yormayalım.
  5. Güzel olmuş kardeşim eline sağlık. Sistemi güncelleyip bu resimle kurulacak şekilde Bunu paylaşırsanız daha hoş olacak.
  6. Sevgili @TR_by Defenderi devre dışı bıraktığın sistemlerde yeniden aktif edebiliyoruz lakin hiçbir şekilde bildirim ve diğer ayarlarına müdahale edemiyoruz. Mesela Karantinaya aldığı bir dosyayı karantinadan çıkaramıyoruz. Antivirüs güncelliğini kontrol edemiyoruz. Bir dosyayı devre dışı bırakamıyoruz... Bence LTSC sistemlerde Pasif bırakma. Modlu sistemde bu sıkıntıları yaşıyorum. Lite Kurmadım... Bilginize.
  7. Aynı hata bende de veriyordu. Onun için @forjest ustamıza durumu ilettim. Ama seninkinde hata vermiyor artık. tesekkur ederim
  8. StartIsBack AIO güncelleme şansımız varmı *? Windows 11 de Lisans hatası veriyor e bu sürüm windows 11 için yapılmamış tarzında bir hata veriyor.
  9. Resimlerini paylaştığın iso yu nerden indirebilirim ?
  10. Update 13 çıkmış. Ona dil ekleyip paylaşırmısın sana zahmet
  11. Oldum olası Yabancı ISO larına güvenmem Lakin önemli bir dosyam yada Bankacılık gibi işlemler yapmıyorsam bu FBConan vatandaşının yaptığı ISO lar kurunca Sistem harbiden uçuyor. Yiğidi öldür hakkını yeme misali Yinede kim olursa olsun Yabancı yada Türk önemli dosyalarınız varsa ve Önemli işler yapıyorsanız MSDN Iso ları haricinde Microsoft Orjinal ISO ları haricinde Kurulum yapmayın bence.
  12. Hacı sorma o niye ingilizce olmuş öle yaw. Ahahahaha Sanırım DeepL eklentisi kurmuştum o çevirmiş ingilizceye yada açık unutmuşum o özelliğini TMP Engeli yoksa eski PC ye kuruluyorsa iyidir maksat eski ve yeni tüm PC ler kurabilsin. Teşekkürler.
  13. If only at least problems such as Tmp in the installation were removed, we would have installed updated win10 on our old PCs, it would be very nice.
  14. Yukarıda paylaşmış zaten. 3-4 mesaj öncesine yani Az yukarı bak.
  15. Bilgisayarını formatla ve Temiz bir Kurulum yap. Kurulumdan hemen sonra herhangi bir antivirüs işini görür. Yedekten yüklemiş olduğun verilerin varsa Antivirüsün kurulumu ve taramadan geçirmeden bilgisayarına yükleyip çalıştırma. Diğer türlü her defasında başa dönmüş olursun. Her söylenenede inanma. Genelde bu tür maillerin %80 i blöf yapar seni korkutmaya çalışır.
  16. Sevgili Tamer adam diyorki Sen gidip telefonuna Windows 10 yükleyebilirmisin ? Hadi yükledin. Bir işine yararmı ? YARAMAZ. Onun için de Akıllı tahta için yapılmış bir Windows da gidip Normal bir bilgisayara yükleyemezsin yüklersende bir işine yaramaz. Az Ram kullanımı falan onları unut...Akıllı tahtan varsa evde yada işyerinde o sürümü kur ama yoksa kurma ne kullanabilirsin nede bir işine yarar. Sen Bilgisayara bakarsın o sana bakar daha da öteye gitmez.
  17. Zaten tam tersini yapman lazım. Senin 7 bozuk. Yapmak gereken 8 inkini silmek değil 7 ninkini silmek. 7 nin isosuna 8 yada 10 un dosyasını koymak
  18. Şimdi indirsek Defendersiz mi inecek ? Açıklamalarda Defender komple silindi yazsa
  19. Neyin avukatlığını yapıyorsun @shaolin Kalıcı diyorsun kalıcı aktivasyon yapmıyor işte bildiğin zamanlama açıyor ve sürekli yeniden lisanslıyor. Hali hazır da bulunan bütün aktivasyon araçları bunu yapıyor zaten. ! Kalıcı aktivasyon yazınca konuda hepimiz konuya daldık ama kalıcı falan yaptığı bişey yok.
  20. @mephistooo2ustamızın, ofisin kalıcı lisansını kendi scriptine eklemesini sabırsızlıkla bekliyoruz o zaman.
  21. Kendini ne kadar güvenilir buluyorsan o kadar güvenli
×
×
  • Create New...