Jump to content

ibooakgun

Üye
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

497 profile views

ibooakgun's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

3

Reputation

  1. Yaptığınız paylaşımlar gerçekten çok kaliteli hatasız ve stabil çoğu diğer sistemlere göre. 2 gündür kurdum denedim şu an için gayet akıcı çalışıyor. Aslında sorun değil ama gözden kaçan 2 şey fark ettim: 1- Arkadaşın belirttiği gibi bilgisayarıma sağ tıklayınca normal her zaman sağ tık bizi karşılamıyor aygıt yönetici görünmüyor mesele ama bunu şöyle çözebilir arkadaşlar: Bilgisayar (sağ tık)-> Özellikler -> Sağ üstte aygıt yöneticisi var ordan bakabilirler. 2- Görev çubuğunda sağ altta görünen simgeler hepsi açık şekilde duruyor bunu da şöyle çözdüm: Görev çubuğu (sağ tık) -> Görev çubuğu ayarları -> Bildirim çubuğunda hangi simgelerin görüneceğini seçin -> Her zaman tüm bildirimi gösteri kapatın düzelir.
  2. Öncelikle merhaba herkese maksimum 10 bin liraya kadar laptop almak istiyorum. Bunun için önerebileceğiniz ürünleri benimle paylaşırsanız sevinirim. Öyle çok ultra bir oyun bilgisayarı hedefleyemiyorum ama maalesef ancak günlük kullanımda sorun çıkarmayacak nadir de olsa oyun oynayınca kasmayacak bir ürün paylaşırsanız sevinirim. İkinci problemim ise Amd ve İntel işlemci arasında bu fiyata İntel işlemcili ürünlerin hiçbirinde harici ekran kartı yokken AMD işlemcili ürünlerin hemen hepsinde var bu konudaki görüşleriniz nelerdir? Çoğu kişi AMD'den uzak dur pişman olursun diyor ama detaylı açıklayacan yok buna da bir açıklık getirirseniz sevinirim.
  3. Yaklaşık 6 aydır bu sistemi kullanıyorum herhangi bir sorun ile kesinlikle karşılaşmadım ve şu ana yüklediğim en iyi, hızlı ve stabil sistem diyebilirim emekleriniz için çok teşekkürler. Ancak uzun bir süre geçtiği için format atmayı düşünüyorum (sıkıntıdan) bu yüzden sizin yeni paylaşımlarınız bekliyorum. Yeni bir sistem gelecek mi hocam?
  4. Öncelikle selamun aleyküm arkadaşlar. Elimde 5 yıl önce yaklaşık 700 liraya aldığım Acer Aspire 5750g serisi laptop bulunmaktadır. Malum bilgisayar fiyatları bu kadar uçukken yenisini alamadığım için ve şu an için çok yüksek bir beklentim olmadığı için sadece hdd yerine ssd takıp bilgisayarın daha iyi bir hal almasını sağlamak istiyorum bunun için sizlere soruyorum çok bir bilgim yok çünkü. Bilgisayar özellkleri: İşlemci: İntel Core i5-2450m cpu @ 2.50 ghz (4 çekirdek) Bellek: 6144 mb Ekran Kartı: İntel hd grapichs 3000 + Nvidia Geforce 630M Series https://hizliresim.com/6cDH6E Sizce ssd takmaya değer mi? Takarsam nasıl bir ssd takmalıyım?
  5. İndirdim kurdum genel olarak sistem çok stabil emekleriniz için teşekkürler. Ancak disk ve cpu kullanımı %100 oluyor her baktığımda bunun nedeni nedir ve çözümü için yardımcı olur musunuz?
×
×
  • Create New...