Jump to content

redsea

Üye
  • Posts

    113
  • Joined

  • Last visited

3 Followers

Recent Profile Visitors

1759 profile views

redsea's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

26

Reputation

  1. facebook instegram twitter kullanıyoruz tüm bilgilerimize zaten ulaşıyor whatsaptan niye korkuyoruz.Fazla abartmaya gerek yok.
  2. temastan dolayı karatinadayım.Annem de Covidli bende belirtiler var.Test için 112 den kayıt yaptırdım en geç 72 saate geliriz diyorlar bakalaım bekliycez.3 gün önce hastaneydeydim sağlık personelin ve devletin işi çok zor.Öyle sıcak koltuğunda oturup benim işim neden acilen olmuyor diye isyan etmemmek lazım 20 milyona yakın nüfus var istanbul da kolay değil. Bide bu bana bişey olmaz diyen canilere inşallah bulaşırda karantina neymiş görsünler.Biraz zor belki akıllanırlar başkalarının katili olmazlar.
  3. Denetim masasına git ses üzerinde sağ tuşa tıkla kısayol oluştur.
  4. Yeni bir youtube kanalı açıyorum. İçerik olarak oyun , teknoloji ve vlog bilgilerini içeren kanalıma uygun bir isim arıyorum yardımcı olur musunuz? Dijital Life aklıma geldi sizin önerileriniz nelerdir ?
  5. https://ogznet.com/fotograflara-tarih-damgasi-eklemeniz-icin-en-iyi-ucretsiz-programlar
  6. Dil Dosyasını büyük oranda düzenledim. https://www.mirrored.to/files/RWNHIJCD/Turkish.rar_links
  7. aynı sorunu bende yaşadım.Aşağıdaki linke tıkla WinKur PE boot usb yap. WinNt yöntemiyle windows kuru seç çıkan dialogta hep c yi seç 10 dakka sonra windowstasın.
  8. Akelpad tr dil dosyası. https://www.mirrored.to/files/KR6ZDAHC/Turkish.dll_links
  9. sorunun sebebi Deepfreeze.Güncel Deepfreeze yükledim ve sorun ortadan kalktı.
  10. Sorunu anlatamadım galiba. 1-herhangi bir programla yaptığım .vhd dosyası farketmiyor..vhd dosyası kullanımda değil. 2-Ben .vhd nin boot olmasını değil windows içinde iso ları eklediğimiz gibi mount etmek istiyorum.
  11. Herhangi bir VHD diski sisteme bağlamak istediğimde pc kitleniyor.Bir türlü çözüm bulamadım.Benzer sorun yaşayıp çözüm yolu bulan varmı? Yaptıklarım 1-Simple VHD Manager ve disk yönetimi kullandım. 2-Hizmetlerden sanal diski otomatik yaptım. 3-VirtualBox ta kurulu olan windows 7 de denedim yine hüsran.
  12. Win10Script-master- Türkçe Win10Script-master çok iyi bir uygulama türkçe yamasını yaptım.Hata varsa bildirin düzeltelim. Buyrun https://www.mirrored.to/files/DZHWXTE9/ Not:Onay ekranıda artık Türkçe yapıldı
  13. 1909 aktif olarak kaç işlem çalıştırıyor. Şuan bende 1903 te 120 tane çalışıyor.
×
×
  • Create New...