Jump to content

exalted55

Üye
  • Posts

    146
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

832 profile views

exalted55's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Reputation

  1. Ben ne yaptıysam 64 gb flash diske yazamadım yüklenen 58 gb bendeki 3 diskte 57 gb bu yüzden yazamadım. Başka arkadaşta yazmış bu konuda doyalar içindeki programla yeni partition oluşturup formatlayıp denedim farketmedi.
  2. Alternatif hızlı linkte ekleyip bana destek olmak isteyenler burdan indirirse dese daha güzel olurdu herneyse paylaşım için tşkler.
  3. Arkadaşlar apk dosyasını kurun kurulum bitince programı açın. Ana dizinde oluşan Sygic dosyasını bizim rar içinden çıkan Sygic dosyasının üzerine kopyalayın tmüne evet diyin bitti.
  4. Tek sorun modeminde modem değiştirip deneme şansın varsa dene. 
  5. Cafe ve benzeri yerlerin radyo veya televizyon açarak müzik dinletmesinin suç olduğunu sanırım herkez biliyordur. Bunu yapanlara 3-5 ay önce para cezası verildiginide sanırım hatırlarsınız ki bu durumda buna şaşırmamak gerekirdir. 
  6. Format olayı çok farklıdır. Evet format atarsın windows yüklersin bu kısımda bişey yok. Fakat programlar ve sürücüler devreye girince işin rengi değişir. Şimdi kimse çıkıpta 50 tl cok demesin müşterinin eski bilgilerini yedekle outlook vs vs. bunlar 10-100 gb  veya fazlası olabilir. Herneyse sonuçta herkez format atar ama nasıl orasını kimse bilemez. Güncelleştirmelere gelirsek ben bugüne kadar güncelleştirmelerin bi avantajını görmedim aksine makineyi şişirdi yavaşlattı. Orjinal lisansım olsada bir kaçı haric asla yapmıyacağım iştir. 
  7. forumda " easysysprep " diye arat adam videolu anlatım yapmış yetmezmi? yada googlede "  easysysprep tnctr " diye arat yine çıkar
  8.   Windows 8 sysprepi masa üstü ikonlarını göstermiyor ve yüklenen programların bazılarını tamamen siliyor örnek stardock start menu gibi. Easysysprep ile kıyaslamak çok yanlış. 3-5 aya kalmaz easysysprep 4 sanırım win8 desteğinide sunacaktır. Ozamana kadar onun yerini alacak hiç bişey yok.
  9. Easysysprep 4 çıktı ilerleyen zamanda o sürümde win 8 destekliyecekler ama şuan sadece xp ve 2003 desteği mevcut ve çince sabırla bekliyorum çıkmasını. 4 versiyonu ile sanırım büyük bir devrim yaratacaklar buna eminim...
  10. Bence 900 - 1000 tl sadece kasa eder. Çünki bilgisayar sektöründe 2 ellerin pek hükmü yok ve yarıyarıya gidiyor. Ama cihazın özellikleri çok güzel.
  11. Şimdi ben Türkiye'de FB - SAMSUN maçları hariç Fb yurtdışındada real madrid tutmaktayım. Öyle denk geldiki şimdi ben nasıl gs için iyi dilekte bulunmalıyım. Tamam Türk takımı ama üzerinden 10 sene geçti adamlar hala bi kupa aldılar onun havasını yapıyor. Haliyle gs ye bukadar yani çeyrek final yeter tam net söylüyorum Real madrid :  6s : 0  fenerin tarifesini uygular bence.
  12. 1200 fiyat güzel. Fakat peşin paraya yemez bence. 
×
×
  • Create New...