Jump to content

ellenripley

Yeni Üye
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ellenripley

  1. @red_d sayenizde sorunun benim ISO dosyasını yazdırmada olduğunu anladım. Eski ISO'da dediğiniz dll dosyasına bakmadım ama yüksek ihtimalle yazdırmada sorun oluşmuş. Ya da karadurak hocanın dediği gibi eski ISO olduğu için. Başka birkaç programı çalıştırırken de ''application error'' vs farklı hatalar aldım. Framework içeren sürümü Tools klasöründeki program ile yazdırdım. Hiçbir sorun yok şu anda sistemde. Teşekkür ederim. @karadurak hocam ekran kartı driver ını kurduktan sonra bu hatayı alıyordum (02-11-2019 olanda). Eski ISO kullanırken video driver kuruyordum sonra mavi ekran veriyordu. Şu anda yeni ISO ile kullanıyorum, şimdi tekrar test ettim sürücü kurunca hata vermedi. Ekran kayması sorun benim için pek sorun değil, bir de AOMEI partition programını çalıştırınca çözünürlük düştü, tekrar ayarlayınca normale döndü. Bu da programın kendisiyle ilgili bence. Bazı oyunlarda ve programlarda da böyle çözünürlük düşmesi yaşamıştım önceden. Görev çubuğunda Ses ve Ağ simgesi 'Volume' ve 'Network' olarak gözüküyor. red_de hocada da aynı sanırım bu iki simge. Java'yı kurdum sorunsuz çalışıyor. ADB ve Google'a ait sürücüleri kuramadım. UniversalADB kuruldu. ilk iki (Yes) komutuna basıyorum sonra pencere kapanıyor ve kuramıyorum. Benim için bu da sorun değil, aynı yazılımı linux üzerindeki versiyonunu kullanıyorum. Yani bu olmasa da olur. Saat ayarını elle yapmak istediğimde Tamam kısmı pasif gözüktü. Ben de saat dilimini GMT+6 yaptım. Ekran çözünürlüğü şöyle oluyor sürücüyü kurunca. Sizde de bunun gibi mi oluyordu hocam? Çözünürlük kısmından farklı çözünürlük seçince de düzeliyor. Birçok programı çalıştırdım, hiçbir program hata vermedi. Yani Frameworklü sürümü sorunsuz kullanabiliyorum. Elinize, emeğinize sağlık.
  2. Ekran görüntülerini hem siteye hem de buluta yükledim. Auslogics Defrag'da aldığım hata buydu. (Win10x64) RAM kullanımı bu şekilde. (Win10x64) Ekran kartı sürücüsünü kurduğumda bu şekilde oldu ekran. Birkaç defa da siyah ekran yanıp sönüyordu. Geçenlerde de şu mavi ekran hatasını aldım. Ekran kartım Nvidia GT 420 2GB bu arada. 1909 ile bir uyumsuzluğu var sanırım. 1903 kurmuştum yakın zamanda, herhangi bir sorun yoktu. WoeUSB ile yazdırdıktan sonra bu hatayı aldım. Pek umursamadım. USB'yi boot ettim ve çalıştı. Görsellerin bulut linki: https://yadi.sk/d/2KELfN85K4YDwQ Java ve ADB sürücülerini denemedim henüz. Bir de doğru hatırlıyorsam arkadaşımın kendi bilgisayarında wi-fi sembolüne fare imlecini getirdiğinde ''Ağ'' yerine ''Network'' yazıyordu. Türkçeleştirmek açısından söyledim.
  3. Bugün USB'ye yazdırdım. Linux kullanıyorsanız WoeUSB adlı yazılımı kullanabilirsiniz. UNetbootin ile denedim başta, yazdırdım ama boot edemedim. Startup disc creator (Ubuntu'da yüklü gelen prog.) da işe yaramadı veya ben beceremedim. Sistem gerçekten daha hoş olmuş. Bir önceki çalışmayı Temmuz ayından beri kullanıyordum. Format atmada ve dosya kurtarmada çok kez yardımcı oldu Full driver kur adlı programa çift tıkladım (Win 10 x64 üzerinde), çözünürlük normale döndü fakat XP'deki gibi pencereleri sürüklerken resim çizer gibi oluyordu. Hatta bir ara mavi ekran yedim. Fotoğrafını çekmeye yetişemedim. Bir iki defa da sürücü kurarken siyah ekranda kaldı. Ben de Video driver kur yazılımı ile sürücüyü yükledim ve normal çözünürlüğe geçtim. Auslogics Disk Defrag programına tıkladım dll hatası aldım. ISO'yu yazdırırken de bir hata almıştım, sanırım onunla ilgili. Defraggler, Office sorunsuz çalışıyor. 1909 sürüm olduğu için boşta 1.64 GB RAM kullanıyor benim makinede. Zaten Win 8 Native PC benim tüm işimi görüyor. Telefonu da bağladım Win10 64bit üzerinde, sorunsuz algıladı. ADB sürücüsünü de yükleyebilirsem buraya sonucu yazacağım. Bir de Java yazılımını çalıştırmam gerekiyor telefon için. Ekran görüntülerini bir ara yüklerim
×
×
  • Create New...