Jump to content

SENTENZA

Üye
  • Posts

    109
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by SENTENZA

  1. Birader gerçek sistem düzenleyici genele hitap eder. Özel çalışmasını ise sistemine donanımına göre en güzel şekilde yapar kendisi kullanır. Ha paylaşmak isterse de kendi sisteminin/donanımının özelliklerini yazar bu sistemde kurulu deyip sistemde eklenen çıkarılan vs tek tek yazar. Özel kişisel sistem olduğu yazılan bir sisteme de aklı başında biri gelip de şu da olsaydı bu da olsaydı demez dememeli. Kendine özel yapılanm sistemlerin paylaşılmasının manası yok gerğei de yok. Buna gelip de şu var mı bu varmı şu da olsaydı bu da çıkarılsaydı demek de bir o kadar saçma. Kişiye özel sisteme laf edilmez.
  2. Katılıyorum forumda aktif olan sistem düzenleyiciler arasında en iyilerden birisi. Üslubu da gayet iyi hatta son derece yumuşak bile ben onun gibi paylaşım yapıp cahil cühela tayfadan olduğunun farkında bile olmayanlar gelip konuma yorum yazsa gerek cevabı en güzel şekilde verirdim. bensuslu gayet sakin cevap veriyor. Kendime özel yaptım deyip de sistemi paylaşan zevatlarda var genele hitap etmeyen sistemin paylaşımasındaki amac nedir o da ayrı bir terane. Ayrıca paylaşım için sağolasın amdturkey
  3. Adam en ince ayrıntısına kadar her şeyi açık ne bir şekilde anlatmış. Şu sorunuz konu sahibi için hakaretten küfürden farksız. Biraz zahmet edin de Sistemler Hakkında yazan yeri okuyun.
  4. @bozart & @avisTNCTR gibi bir forumda bu kadar SSD cahilinin olması açıkçası çok şaşırttı. DRAM bulunduran SSD'lerde NAND yongaların çok daha az yorulacağını bilin haa yorulsa ne yorulmasa ne ne gibi faydası vs var diyorsanız da bu durum SSD'nin kullanım ömrü uzatatak öngörülen mevcut okuma/yazma performanslarında düşüş çok zor olur. Verilen parayı fazlasıyla uzun dönem kullanımda çıkartır. Sizin gibi hiçbirşey bilmeyen DRAM ne işe yarar bundan bile bihaber birfilerine son cevabım. Büyüklerinize sorun öğretsinler size. Benden bu kadar bilgi yeterli sizlere. Konu sahibi kardeş "bana uzun ömürlü olmasının önemi yok. İlerde parayı bulurum şimdilik bütçem kısıtlı diyorsan" da ve benim yukarda tavsiye ettiğim SSDlere bütçen yetmiyorsa DRAMsiz herhangi bir SSDyi alabilirsin. Yukarda elemanın biri "DRAMSİZ SSD almanız" gereksiz demiş de bu yorumu oldukça gereksiz olmuş. DRAMSİZ SSDLER elemanın dediği mekanik sabit disklere kıyasla oldukça hızlıdır. Bu konuya yorum benden bu kadar.
  5. En öneli konulardan biri. DRAM olmayan SSD'ye para verileceğini sanmıyorum.
  6. Sorun ile ilgili feedback almadıysa güncellemeyle sorunun giderileceğini sanmıyorum.
  7. Kronik sorunlu servise gönderir durursunuz. Siz bildiğinizi alın.
  8. İlk tercihiniz her zaman Samsung Evo serileri olsun. Sandisk Plus serileri çöp kesinlikle uzak durun. Sandisk düşünüyorsanızda Ultra 3D serisini alabilirsiniz. NNMe, M.2 modellerinde ise yine Samsung Evo ve Sandisk 3D Ultra ile XPG SX8200 PRO kesinlikle üzmez. Ya da beğendiğiniz kafanızda bir ürün varsa o ürünün kontrolcüsüne, NAND yongasına, IOPS değerlerine gecikme süresine bakıp karışlaştırıp ona göre alınız. Bunlara göre alırsanız 1 kere alır yıllarsa sorunsuz kullanırsınız.
  9. Tam tersi de olabilir Wifisini kırdığı kişinin herhangi bir terör örgütü ile irtibatı vs olsa yada c.başkanına hakaret vs. durumu kendisine de gerke yapılır hanyayı konyayı anlar o zaman. Wifi internet paylaşımı yüzünden birçok kişi bylock yüzünden ya içeri girdi ya mahkemelere gidip gidip geliyor sürünüyor kısaca.
  10. Kimin idrak yollarında enfeksiyon olduğu açık net belli niye zıpladın benim yazım kime ben kimin mesajını alıntılayıp kime cevap yazmışım? Okuma okuduğunu anlamada sorun var herhalde? Ben diyorum Çanakkale Boğazı hemde başka birisine diyorum sen gelmiş buna başka birşey diyorsun? Birader önce benim yazımı iyicene bir oku kime yazmışım ne yazmışım anlamdıysan bir daha oku yine anlamadıysan bir daha oku hala anlamıyorsan anlayan birine okut bu bana ne yazmış kime yazmış benim üstüme alınmam gerekir mi diye sor anlatsın. 95-100iq değil 80-85 iq ya sahip birisine okutsan o bile gayet yeterince bir açıklama yapar.
  11. Birader sen önce hangi konuda olduğu öğren şuan bulunduğun sistem konusu Windows 10 Iot Enterprise Ltsc 2021. 2019 LTSC ile ilgi sorunu o başlığa yaz. Önce hangi konuda olduğunu ve neyi nereye yazacağını öğren. 2019 LTSC ile işim yok benim. Olsa gider o konu başlığında yazarım olumlu olumsuz yanlarını. Sen bir büyüğüne okut sana anlatsın öğretsin. Sonra gel cevap yaz.
  12. Silinse de fayda etmez. Temiz bir format atılması şart. Donanımsal değilse ki sürücü yüklemelerinden hele hele 3. parti yazılımlarla sürücü güncellemesi sonra olduğu için donanımsal olma ihtimali de yok denecek kadar az.
  13. bensuslu11 sistemi gayet güzel yapmış. Beceremeyenler kendi konularında beceremediklerini yazsınlar ya da üstadım bize de öğret deyip öğrensinler. Gelip de gereksiz ikili tartışmalara girmesinler. Gereksiz yazıların bu da dahil silinmesi uygun olur. Beceremeyenler de özelden yazıp öğrensin şayet öğrenmek istiyorlarsa ve konu sahibi de öğretmeyi kabul ediyorsa tabi.
  14. Emeklerinize sağlık. Hash bilgileri yok mu ben mi göremedim?
  15. Format usb gi mbr ise diski mbr ye gpt ise gpt ye çevirip o şekilde formatı başlatın.
  16. Bu çok güzel oldu işte atsız/kelebeksiz bir paylaşım. İşin rastgelsin. Emeğine sağlık.
  17. Ahmet Mardin yeni adı https://www.tekno47.com/ ile aynı eski listelemeyi kullanmış. Büyük ihtimalle aynı ekipten ayrılan bir eleman. İMEİ sorunu çıkarsa destek garantisi veriliyorsa denenebilir.
  18. https://www.hepsiburada.com/blue-wings-usb-3-0-to-ethernet-rj45-adaptoru-gigabit-10-100-1000mbps-cevirici-donusturucu-usb-donusturucu-pm-HBC00004ITWN5 bunun kalitelileri işinizi görecektir.
  19. https://www.turkiyeajansi.com/bilim-teknoloji/brave-tarayicisinin-gizlice-vpn-kurdugu-ortaya-cikti-410850h
  20. Yandex üyeliği olan bir forumdaş indirilebilir bir siteye yüklerse çok makbule geçer.
  21. Çözüm budur. Disk mbr olarak formatlayın sorun çözülür diskpart yazın ve enter tuşuna basın. list disk yazın enter select disk yazıp windows kurulacak diskin numarası yazın enter clean yazın enter convert mbr yazın enter exit yazın enter
  22. Sorry, an error has occurred. Microsoft OneDrive
  23. 2021 Aralık ayında benim de başıma gelmişti. Konu güncellenmiş olabilir zira 2021 yılı aralık ayında yine sordum.net sayfasından bu çözümü bulmuştum.
×
×
  • Create New...