Jump to content

kemalsaplak

Yeni Üye
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by kemalsaplak

  1. Windows 7 kurulum sorunu

    Merhaba arkadaslad bilgisayarimin anakartini degistirdim.Format atmak istedim.Temiz fakat ne yaptiysam olmadi uefi kurulum olsun normal kurulum olsun.Anakartin markasi biostar h110mhc windows yukleme ekrani açılıyor hic bir aygit sürücüsü bulunamadi diyor.Fakat gözat dedigimde kullandigim ssd görünüyor biosdada görünüyor lutfen bana yardim edin.2 gun oldu yapamadim.

  2. Anladim a10 7700k islemcim var 2015 topladigim kasa sisteme format atacagim yeni sistem verimlilik açısından hangisi daha stabil sorun olur

    dseulogy, Bir saat önce yazdı:

    Bu sizin sisteminizle ve oynadığınız oyunlarla alakalıdır esasen.

    6. nesil bir işlemciniz varsa Windows 7 kullanmayın. Driver problemlerinden bahsetmiyorum, Windows 7 Ultimate için bile çok ağır yük oluyor.

    Ve benim deneyimlerime göre orta klasman bilgisayarlarda Windows 7 Home Basic'ten tutun Windows 10 Workstations sistemi bile en ufak bir FPS farkı oluşturmuyor.

    (Dikkatimi çeken tek fark pencere modda 1-2 piksel daha az alan oluyor Windows 10da)

    Sıkıntılardan bahsetmek gerekirse güncel Windows kullanmak güzel olsada birden gelen Windows Update uyarıları tüm oyun deneyimini bozuyor.  Lite sistemler bu açıdan

    gayet iyi update derdi yok. Oyun  oynayanlar için gerekli bileşenler açısından da Windows 10 tavsiye ederim. .NET framework problemi yaşanmıyor ve Discord, OBS vs.

    gibi ek bileşenler daha verimli.

     

    Anladim Detayli aciklamaniz icin tesekkurler  a10 7700k islemcim var 2015 topladigim kasa sisteme format atacagim yeni sistem verimlilik açısından hangisi daha stabil sorunsuz olur.

×
×
  • Create New...