Jump to content

Joizaza

Yeni Üye
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

About Joizaza

Recent Profile Visitors

293 profile views

Joizaza's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Merhaba, Bilgisayarımı windows 10 'a yükselttim. Yükseltme sonrasında birkaç oyunda hata almaya başladım. Bazı oyunlar açılırken bazıları açılmıyor. Yüklü olmasına rağmen Directx hatası alıyorum. Bilgisi olan , yardımcı olabilecek var mı ?
  2. Windows 10 Oyun Açılmama Sorunu Merhaba, Laptop 'um fabrika çıkışlı windows 8.1 , dün windows 10 'a yükselttim. Yükseltme sonrasında Word Of Tanks ve Formula 1 oyunları açılmamaya başladı. wot 'a girdiğimde oyun açılıyor birkaç saniye sonra oyun kendiliğinden atıyor. f1 de ise directx 10 ve 11 yüklü olması lazım uyarısı alıyorum. tekrar yüklememe rağmen sorun devam ediyor. İşin garip tarafı ise mafia 2 yüklü ve hiçbir sorun olmadan açılıyor. Driver ları kontrol ettim hepsi güncel. Yardımcı olabilir misiniz ?
  3. teşekkürler fakat tam anlayamadım veya tam anlatamadım. şuan 8.1 yüklü. yükseltme yaptığım zaman lisans satın almam gerekecek mi yoksa daha önce yükseltme yaptığım için ücretsiz mi olacak ? Windows un kendi sitesinde aşağıdaki şekilde yazıyor fakat tam olarak emin olamadım. Windows 10'u yüklemek için bir lisansınız yoksa ve daha önce bu sürüme yükseltmediyseniz buradan bir kopya satın alabilirsiniz:https://www.microsoft.com/tr-tr/windows/get-windows-10. Bu bilgisayarda daha önce Windows 10'a yükselttiyseniz ve şimdi yeniden yüklüyorsanız ürün anahtarı girmeniz gerekmez. Windows 10 kopyanız, daha sonra dijital lisansınız kullanılarak otomatik olarak etkinleştirilir.
  4. Merhaba, Laptop 'um fabrika çıkışlı windows 8.1 yüklü geldi. 2 defa windows 10 'a yükselttim ve yine recovery yapmak zorunda kaldım . Artık windows 10 ücretsiz yükseltme kalktı diye biliyordum fakat son recovery den sonra masa üstünde windows 10 Update Assistant 'ı geldi. Bu durumda ücretisiz yükseltme mi yapabiliyorum ?
  5. Merhaba, Programı açtığım zaman internet tamamen kesiliyor ayrıca browser eklentisi olarakta proxy indirdim ama oda çalışmıyor. Yerel ağ ayarlarında ayarları kontrol ettim herhangi bir problem yoktu. Yardımcı olabilir misiniz ?
  6. Merhaba, Öncelikle paylaşımlarınız için teşekkür ederim. Sormak istediğim birşey olacaktı . Windows yüklemesi yapıldığında tüm dosyalarım silinecek mi ? Ayrıca daha önce böyle bir işlem yapmadım yüklemeyi nasıl yapabileceğim ile ilgili yarımcı olabilir misiniz ?
  7. Merhaba, Öncelikle paylaşım için teşekkür ederim. Sormak istediğim birşey olacaktı . Windows yüklemesi yapıldığında tüm dosyalar silinecek mi ? Ayrıca daha önce böyle bir işlem yapmadım yüklemeyi nasıl yapabileceğim ile ilgili bilgi verebilir misiniz ?
×
×
  • Create New...