Jump to content

HYMN_06

Üye
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by HYMN_06

  1. Favori listeyi seçerek değil, favori liste olarak kaydetmek istediklerinizin dışında olanları listeden silip sadece kaydedeceğiniz liste ve yaptığınız gruplandırma kaldığında kaydetmelisiniz. Daha öncede yazmıştım ama tekrar edeyim; bir taneden fazla "Favori Liste" oluşturup kaydedebilirsiniz. Örneğin 1. Liste, 2. Lİste, 3. Lİste ve daha fazlası. Sağ tık menüdeki "Favori Liste" menüsünden yüklemek istediğiniz favori listeyi seçip yüklersiniz. Platforma en son hangi favori listeyi yüklerseniz sonraki açılışta o yüklenerek açılır. Benim için platformun en can alıcı kısmı "Katılımsız" ve "Diğer" klasörlerine bağlı kalmaksızın bütün konumlardan ekleme yapılabilmesi. Herhangi bir programı, dosyayı bulunduğu konumdan platforma yükleyip çalıştırmak harika bir şey. Benzeri diğer çalışmaların hepsi tek bir klasöre bağımlı çalışıyor. Umarım yazdıklarım size yardımcı olur.
  2. Ben sorununuzu yanlış anladım galiba. Ne yapmak istediğinizi tam olarak yazarsanız uygulamayı uzun zamandır kullanan biri olarak belki yardımcı olabilirim.
  3. Sanırım açılışta "Diğer İşlemler Yüklensin" istiyorsunuz. Üstteki "Seçenekler" menüsünden "Açılışta" + "Diğer İşlemler Yüklensin"i seçerseniz istediğiniz olur.
  4. Son sürümü indirirseniz istediğinizi yapabilirsiniz. Ctrl'ye basılı tutarak kurmak istediğiniz programların üzerine tek tek tıklayıp seçtikten sonra sağ tık menüde en üstte olan "Seçilen Katılımsız Programları Kur"a tıklayınca sadece seçtikleriniz kuruluyor. Son sürümde birden fazla favori liste de oluşturulabiliyor. Çok sayıda farklı favori liste kaydedebilirsiniz.
  5. sağ menüye favori liste yükleme kolaylığı eklenmesi çok güzel olmuş. benim gibi sürekli format atma işiyle uğraşanlar için bulunmaz bir çalışma. çalışma sahibi siteye uzun zamandır giriş yapmıyor site yönetimi de konu adındaki versiyonu güncellerse herkesin faydalanması açısından iyi olur kanaatindeyim.
  6. Uygulama üzerinden güncelleme kontrolü eklenmesi çok güzel olmuş. Teşekkürler üstad ellerine sağlık.
  7. Orjinal sürücü dosyasınına sağ tıklayarak "Uyumluluk sorunu giderme" ile denediniz mi? Sürücünün çalıştığı eski Windows sürümü olarak laptopu aldığınızda yüklü dediğiniz Windows 8'i seçerseniz muhtemelen çalışması gerekir. Denemenizi tavsiye ederim.
  8. Üstad sizin çalışmanız çok çok mükemmel. En küçük bir sıkıntı yok. Arkadaşlar benim üstada sorduğum ve çözümüne dair bir önerisi varsa öğrenmek istediğim sorun şu; 1. Bilgisayarımıza format atıp Windows 10 kurduk 2. Üstadın çalışması ile dijital lisansımızı uyguladık 3. Tüm ayarlarımızı yapıp kullanmak istediğimiz şekile getirdik 4. Kurduğumuz dijital lisanslı Windows 10'umuzun yedeğini(imajını) aldık 5. Aldığımız yedeği donanımı farklı ve daha önce hiç Windows 10 yüklenmemiş başka bir bilgisayara yükleyince donanım farklılığı sebebiyle etkinleştirme yapılamıyor ve daha önceden girilmiş lisans iptal edilemiyor Çok fazla bilgisayar formatlayan bilgisayarcıların veya bilgi işlemcilerin karşılaşacağı bu soruna @mephistooo2 üstadın bir çözüm üreteceğine bütün kalbimle inanıyorum. Ayrıca bu sorunun çözümünü çalışmasına dahil ederse tadından yenmez.
  9. İmajı hiç dijital lisans ile lisanslanmamış bilgisayara yükleyince Windows Etkinleştirilmedi diye zaten bilgi veriyor. O yüzden lisans bilgilerini öğrenebileceğimiz komutların bir anlamı yok. Etkinleştirmeyi bir tek KMS_VL_ALL yaptı gibi görünüyor. O da saçma sapan bir şekilde Enterprise'ı başka bir sürüm olarak lisanslıyor.
  10. Yüklediğiniz işletim sistemi dijital lisans ile lisanslanmış Windows10'muydu? İmajın yüklendiği bilgisayar hiç dijital lisans kullanılmamış bir bilgisayar. Daha önce dijital lisans ile lisanslanmış bilgisayarlarda sorun yok. Onlara imaj yükleyince otomatik etkinleşiyor.
  11. Daha önceki mesajlarınızda da slmgr /rearm komutunu vermişsiniz denedim olmadı. slmgr /upk ve ardından slmgr /cpky komutları ile ilk kurulum yapılan bilgisayarda lisans iptal ediliyor. Fakat alınan imaj farklı bir bilgisayara yüklendiğinde ne iptal edilebiliyor ne de etkinleştirme yapılabiliyor.
  12. Öncelikle çalışmalarınız için teşekkürler. Hepsi çok mükemmel. Sormak istediğim şu; Bir bilgisayardan aldığımız dijital lisans ile lisanslanmış Windows 10 imajını başka bir bilgisayara yükleyince hiç bir şekilde etkinleşmiyor(yada ben yapamadım). İlk bilgisayara ait olan lisansı kaldırmanın veya iptal etmenin bir yolu var mı? Varsa nasıl yapılabilir? İlk bilgisayardan imaj alırken lisans kaldırılıp kurulan her bilgisayar için ayrı ayrı lisanslama yapılabilir ama denemedim.
  13. Vermiş olduğum setup ve aktivasyon linklerini sadece bunun için vermiştim.
  14. Resimdeki arayüz Kurtarma Medyası'nın yani boot cd arayüzü. Kurtarma Medyası oluşturup onunla boot edince resimdeki arayüzü görebilirsiniz.
  15. Aşağıdaki linkten programın setup dosyasını indirip kurduktan sonra yukarıdaki linkten indirceğiniz aktivatör dosyası ile etkinleştirip kendinize özel boot cd yapabilirsiniz. Tabii kendisi yapmak isteyenler için. Yok bana boot cd olsun yeter derseniz Bay_KG arkadaşımızın linklerinden indirmeniz gerekir. Programı kurup etkinleştirdikten sonra isterseniz uygulama üzerinden Acronis Universal Restore indirip kullanabilir ve yapacağınız boot cd'ye ekleyebilirsiniz. https://dl.acronis.com/u/AcronisTrueImage2019.exe
  16. Linkteki aktivasyon aracını kullanırsanız sorunsuz kullanırsınız. https://www.upload.ee/files/9754810/ActivationATI_H_.zip.html
  17. Deneme sürümü yazısını göremedim. Koyduğum resimde öyle bir yazı yok.
  18. Usta güzel olmuş. Ama ayrı uygulamalar olarak yapılsa sanki daha iyi olurdu. Bu benim fikrim tabii. Sonuçta çalışma size ait ve siz bilirsiniz.
  19. Bazı düzenlemeler yapılması gerekiyordu. Fakat karşılaştığım düzenlenmesi gereken yerleri nasıl anlatacağımı bilemediğim için yazmamıştım. İndirme sayfasında dosyaların yenilenme tarihinin bugün olduğunu gördüm ve indirip denediğimde yazamadığım hatalar giderilmişti. Ellerinize sağlık. Çalışmalarınızda başarılarınızın devamını dilerim.
  20. gerçekten güzel çalışma. ellerine sağlık. incelediğim kadarıyla eğer benzer bir program yapabilseydim olmasını isteyeceğim bütün özellikler var.
×
×
  • Create New...