Jump to content

salihsitesoftware

Yeni Üye
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

About salihsitesoftware

Recent Profile Visitors

331 profile views

salihsitesoftware's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. @Extended Ne dediğini anlamadın yeni üyeyim daha açık konuşabilir misin?
  2. C# Başlangıç İçin İyi Mi? Hangi Derecede Olanlar C# Kullanmalı? C# mı, Basic mi? C#, bir .NET Framework dilidir. Visual Basic'trn daha matematikseldir. Visual Basic, daha çok yazılı bir dildir. Mesela C#'ta sembolle ifade edilen bir şey, Visual Basic' te yazılı olarak ifade edilmektedir. Örnek: Kodun Kapanışı C#'ta ve Visual Basic' te Gösterilişi Visual Basic: End Sub C#: } Sonuç olarak burada C#'ın Visual Basic' ten daha kısa kodlarının olduğunu ancak Visual Basic' ten daha sayısal olduğunu görüyoruz. C# Hangi seviyede yazılımcılar için uygun bir dildir? C#, başlanıç ve orta seviye dilidir(bence :-). Normal olarak ise orta düzeydedir.
  3. Re-volt(1999) %72 Türkçe Yama Eskiden yaptığım Re-volt oyununun türkçe yama çalışmasını size paylaşacağım. Paylaştığımda size haer veririm. Sitem: www.salihsitesoftware.wordpress.com
  4. Visual Studio C# Ve Visual Basic İçin Neden Gerekli? Vİsual Studio olmadan nedne doğru düzgün C# yazamazsınız? Neden SharpDevelop indirseniz bile o bile doğru düzgün çalışmaz? Çünkü, adamlar onu boşu boşuna yapmadı. İndirmeye üşendiğiniz şu 30 Gb'lik programları kolay mı yazıyorlar? Tabiki hayır. Hatta adamlar gitmişler ücretsiz indirme sunmuşlar bir tanesini(Visual Studio Community 2017).
×
×
  • Create New...