Jump to content

enginpasa

Yeni Üye
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

About enginpasa

Recent Profile Visitors

284 profile views

enginpasa's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. İşletim Sistemi Birleştirme (sade) Merhaba, Windows 7 x86 - x64 ve Windows 10 x86 - x64 içeren bir multiboot oluşturmak istiyorum ama yumi veya winsetupfromusb tarz programlarla değilde orjinal kurulum ekranı gelecek şekilde multiboot oluşturmak istiyorum nasıl yapabilirim. Forumda aioboot çok popüler ve gayette kullanışlı ama ben orjinal bir windows kurulumu yapar gibi isoları birleştirmek istiyorum yorum ve önerileriniz nelerdir.
  2. Tamam hocam anladım KMPE klasörüne 32 bit windows 7 ve windows 10 ekledim sorunsuz çalışıyor. Peki 64 bit sistemleri nasıl ekleyeceğim onları bir türlü çözemedim 2 gündür yapmadığım şey kalmadı. Benim istediğim sadece Startsetup ile windows x86 ve x64 kurmak.
  3. Dediğiniz konuma install7.wim olacak şekilde koydum ' StartSetup Win XP-10 Kur (x86) ' seçeneğinden Program belirtilen yükleme dosyasından Windows 7 bulamadı hatasını vermeden kurulum seçenekleri geldi. Peki 64 bit wim dosyasınıda mı KMPE klasörüne koyacağım eğer oraya koyacaksam ismi nasıl olmalı. Kusura bakmayın sizide çok meşgul ediyorum.
  4. @karadurak Hocam merhaba, flash belleğim 32gb usb 3.0. Yaptığım adımlar flash belleği ; BootInst_(FAT32_Grub) olarak başarılı bir şekilde yazdırdım daha sonra windows7 x86 iso dosyasının içindeki install.wim dosyasını resimdeki konuma kopyaladım ama kurulum sırasında videodaki hata ile karşılaşıyorum ne yapmam gerekiyor. 64 bit sistem yada aio sistem eklemek istediğim zamanda fat32 dosya boyutu sınırına takılıyorum ayrıca bunu nasıl çözerim.
  5. @karadurak Ellerine sağlık süper çalışma olmuş büyük bir emek ve zaman harcadığın kesin. Benim bir kaç sorum olacak ; anladığım kadarıyla flash bellekten kmpe ( live işletim ) çalıştırıp masaüstünden kurmak istediğim windows isosunu seçip kurulum yapıyoruz. Ben kmpe ile değil de standart kurulum yapabilirmiyim yani menüden windows 7 aio deyip kurulum gerçekleştirebilirmiyim. Konuyu okudum ama tam anlayamadım elimde windows 7 aio isosu mevcut bunun içinden sadece 'wim' dosyasını alıp F:\_WIN\7AIO içine atmam yeterli oluyormu.
  6. Ellerine ve emeğine sağlık 'crasadure' video anlatımlarım olsun konu düzeni olsun gerçekten harika. Aşağıdaki hatayı alıyorum daha önceden düzgün bir şekilde yaptım ama daha sonra flash belleği windows ile tek partition olarak formatladım flash bellek düzgün bir şekilde çalışıyor ancak böyle bir hata veriyor bu hatayı verdikten sonrada flash bellek bilgisayarımda görünmüyor ama yönet kısmından baktığımda sürücü harfsiz görünüyor sürücü harfi atıyorum tekrar aioboot ile işlemlere başlıyorum tekrar hata veriyor sebebi nedir sence.
×
×
  • Create New...