Jump to content

NADIMEYUPOGLU

Yeni Üye
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

About NADIMEYUPOGLU

Recent Profile Visitors

346 profile views

NADIMEYUPOGLU's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. evet XP 'i daha önce denemiştim . windows kurulumu zaten uzun sürüyor bi de driver yüklemesi daha uzun ssürüyor....o önemli değil de XP'de internete girmek tam bir işkence.. sürekli ordan burdan desteklemiyor uyarıları falan filan.. facebooka filan bile zor giriyor.. Win7 ve sonrasını yüklerken driverlarla pek uğraşmıyorum kendi zaten standart yüklüyor gerekli olanları.. sistem Win10 'u da çalıştırıyor tüm driverler yüklü halde açılıyor ama kağnı gibi yavaş malesef.. ram yükseltme gibi bi düşüncem yok..zaten cihaz eski.. starter iyi değil..aynı anda en fazla 3 program açmaya izin var. forumdan link veren olmamış.. zaten ben baktım..linklerin hepsi ölmüş.. olsa da zaten güncel bir iso yapan çıkmamış.. şu: http://igetintopc.com linkiden buldum bişeyler ama indiremedim.. indirme kısmında bekliyor başlamadı bir türlü: Please wait your file is loading.. if you have problem downloading your file click here and wait for few seconds.
  2. Eski Laptop için Windows Lite önerileriniz?? Windows 7, ve Windows 8 forumlarını dolaştım ama linklerin hemen hemen hepsi ölü.. Şöyle 1GB RAM'de rahat çalışabilecek x86 mimarili Windows arıyorum.. 7-8-8.1-10 farketmez ama lite olsun.. driver yüklenebilsin.. ve güncel olsun.. örneğin Windows 7 ise mutlaka SP1 olsun.. o olmayınca düz Windows 7'de internet tarayıcılar bile doğru düzgün çalışmıyor.. çoğu yüklenemiyor bile..
  3. Office 2019 için kaç saattir tüm aktivasyon yöntemlerini deniyor hata alıyordum.. sonra jeton düştü Defender yüzündenmiş.. Remove Defender şeysiyle komple kaldırdım ve aktivasyon oldu :)))
×
×
  • Create New...