Jump to content

Endam

Üye
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

1837 profile views

Endam's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done Rare

Recent Badges

4

Reputation

  1. Merhaba bu programı kurup deneyen varmı ? Verimli oluyormu ? Son driverleri indirip kurma yetisi varmı ?
  2. Arkadaşlar çoğu link geçersiz, office programlarına erişebileceğim çalışan link adresi varmı
  3. Arkadaşlar merhaba Windows 10 en stabil ve Lite sürümü hangisideneyen arkadaşlar tecrübelerini paylaşablirmi ? Sistemi fazla yormayan ve en hızlı olması tercih sebebidir. 4 gb Ram ve 2000 cpu işlemci makinaya kurulacakatır. Yardımlarınız için teşekkürler
  4. Teşekkür ederim sanırım buldum
  5. Arkadaşlar merhaba Windows 10 güncellemeleri otomatik indirip kuruyor. Oysa güncellemeleri ben seçip onay vermek istiyorum,bunu nasıl yaparım ? Yardımcı olurmusunuz ?
  6. @Azerbeycan82 merhaba Dediğin gibi win 10x64 sistemim henüz yeni kurdum. Dediğin gibi bios güncellemesi gelmiş ama ben sıkıntı olur belki diye yapmadım. Bundan dolayı olabilir mi ki ? Diğer usb2 girişlerinde hiç sorun yok hemen algılıyor fdiski hemde harici HDD yi. dxdıag tan kontorl ettim BİOS güncel görünüyor, işin ilginci ben BİOS umu hiç güncellemedim, bu otomatik olarak kendini güncellermi ? Ayrıca USB3 Port ve Asmedia USB3 fixed gibi sürümleri var biosun ama daha eski versiyonlar bunlar. Yani yeni versiyon yani şuan yüklü olanda bunlar yokmu ki ?
  7. Arkadaşlar merhaba Notebook PC Asus U56E İntel 6 C/200 Chipset Sistem Windows 10 X64 Asmedia 3 USB3,0 Extensible Host Controller yüklü, ancak diğer USB girişlerinden bir sıkıntı yok harici HDD ve USB leri hemen tanıyor. Ama mavi renkli USB3 girişinden hiç bir HDD/USB tanımıyor. İşin ilginci bu USB3 girişi arızalı değil, çünkü HDD/USB leri daha önceki sildiğim USB sürücüsünde görüyordu ama onda da dosya kopyalama esnasında kendi kendine sürekli kopup aktive oluyordu, bazen hiç kopmuyordu. Yani ayar tutmuyordu, benim anladığım bunun daha iyi sürücüsü olduğu ama bu sürücüyü ne yaptımsa bulamadım. Microsoftun kataloğundan son sürümü 0,96 versiyon otomatik yüklendei ama o bile işe yaramadı.Yardımcı olursanız çok seviniririm. Donanım kimliği : PCI\VEN_1B21&DEV_1042&SUBSYS_10591043&REV_00
  8. İşaret ettiğiniz siteden windows 10 kurdum,remen uçuyor PC teşekkürler kocamanadam
  9. Merhaba TncLisans şifresi nedir ? Ayrıca indirip kurmadığım daha çok program var hepsinin rar yada kurulum dosyası şifrelimi ?
  10. Arkadaşlar merhaba Bu modifiye win10 lardan en LİTE olarak hangisini tavsiye edersiniz ? Deneyenlerden öneri rica edebilirmiyim ? Sistem gereksinimleri epey düşük olan notebook'umda kullanacağım, ama defender açık olmalı.
  11. Dediğinz gibi yaptım sorun gitmedi. Her flahdisk taktığımda önce tanır gibi oluyor sonra tanımayıp yine sarı ünlem işareti çıkıyor. Snapy driver ücretlimi ? Bir çok driver finder denedim hepsi ücretli olduğu için olamdı. Ücretsiz olanlarında fonksiyonları çok düşük yeterli verim alamıyorsunuz
  12. Arkadaşlar merhaba Asus U56 Notebook 6 GB Ram, i5 2500 Ghz işlemci İntel ciphset bilgisayarımda daha hızlı çalıştığı söylenen mavi girişli bir USB var, bunu daha önce hiç kullanmadım. Ama şimdi kullanayım diyorum taktığım harici HDD leri ya tanımıyor yada arızalı diyor. En az 5 Harici HDD denedim hepsi sağlam ama ya tanımıyor ya arızalı diyor yine. Sürücüsünü aramadığım site kalmadı ya uygun sürücüyü bulanıyorum yada yanlış bir şey yaptım. Bu USB3 girişini kullanmak için yardımcı bir uygulama mı kullanmam lazım ? Evrensel veri denetleyicisinden bilinmeyen USB aygıt tanımlayıcı isteği başarısız oldu diye hata veriyor hep ne yapmalıyım sizce ?
  13. Emekleriniz için teşekkürler Defender silinmedi demişsiniz yani Essentia Anti virüs programı kullanılabilir değil mi ?
  14. Arkadaşlar merhaba Forumda o kadar çok Lite adı verilen işletim sistemleri varki bir çoğundan şüpheliyim. Zira bir kaç uygulama çıkarmakla o sistem Lite mı oluyor ? Oysa CPU'yu fazla yormayan, RAM fazla tüketmeyen, Çekirdekleri fazla yormayan gibi vs. fazla donanım ihtiyacı görmeyecek modifiyelermi Lite olmayı hakediyor ? Bu tip çalışmalar test edilip gerçekliği diğer kullanıcılar tarafından da test edilip onaylanıp programlar bölümünün en başına konularak baş tacı yapılsa ve konu sabitlense daha iyi olmazmı ? Ta ki en iyisi yapılıp onu gölgede bırakıncaya kadar. 1 haftadır win 8 den win 11 e kadar tüm modifiye Lite leri kontrol etmekten, sistem kurmaktan iflah oldum. Ayrıca tüm modifiye sistemler içinde hit yapan yada tüm testleri geçmiş olanlar hangisidir ? Hala emin olamıyor insan. Eleştirim kesinlikle yapıcıdır, hem forum düzeni adına hemde emek verip modifiye yapan arkadaşlar adına.. Teşekkür ederim.
×
×
  • Create New...