Jump to content

patate2121

Yeni Üye
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by patate2121

  1. Kral sen hayatta mısın ya çok uzun zaman önceden senin nickini hatırlıyorum. Bakmayn bu üyeliğime çok eski üyesiyimdir bu forumun
  2. Merhaba! MS Store olmadan mağaza uygulamalarını indirebileceğimiz bir platform var mı, Win10 Delite kullanıyorum MS Store yok "Netflix" uygulamasını indirmek istiyorum beceremedim.
  3. Hocam öncelikle çok teşekkür ediyorum. Bende Format Factory isimli bu yazılımı buldum. 10GB boyutlu bir videoyu 3.5GB'a çekti kalite düşürmeden. Çok büyük bir fark var mı aralarında boyut, küçültme olarak.
  4. Mp4 olarak aktarıyorum Codec konusunda şüpheliyim. Format Factory diye bir yazılım buldum şuan videoyu onunla tekrar işliyorum 10GB'lık bir video da ne kadar küçülme yaşanacak ona bakacam hocam. Başka tavsiyeler varsa alabilir.
  5. Öncelikle merhabalar arkadaşlar kendi çapımda oyun videosu çekerek montajlıyorum. Bandicam ile 1080p 30fps kayıt alıyorum. Daha sonra aynı şekilde mpeg4 formatında montajlayıp 1080p çözünürlük, İyi kalite de videoyu dışa aktarıyorum. Fakat iyi kalite de videoyu bitirince 25dklık video 3GB oluyor çözünürlüğü falanda düşününce kaliteyi biraz dahi düşürsem görüntü felaket derece de düşüyor. Acaba bu boyut işini kaliteyi düşürmeden nasıl hallederim. Montaj işini; Movavi Video Editor 15 Plus ile yapıyorum.
  6. Dual wifi mi kullanıyorsun doğru mu anladım.
  7. Donanımsal arıza olabilir yeni bir cihaz ise garantiye yollamanızda fayda var.
  8. Çok açıklayıcı olmuş öncelikle çok teşekkür ederim. uTorrent programını daha indirme aşamasında virüs olarak görüyor hocam, Crack değil kurmam gereken uTorrent programının .exe dosyasını Eset Nod32'nin virüs programı olarak görmesi garip değil mi? Ben de ilk defa yaşadım. O halde Eset'i devre dışı bırakıp indiriyorum. SSD olayında çok çok haklısın hocam ama notebook'a masraf yapmak istemiyorum nasip olursa ilerleyen zamanda sistem toplamak için siz forumdaşlarımdan tekrar tavsiye alacağım şimdilik bununla idare etmeye çalışıyorum ekonomik olarak müsait durumda değilim.
  9. Merhabalar sayın forumdaşlarım; Arkadaşlar ülkemizde dolar kurundan dolayı oyunların fiyatlarının geldiği nokta malumunuz, alamıyoruz oynayamıyoruz ama deliler gibi de oynamak istiyoruz dayanamıyoruz Torrent ile cracklisini bulup indiriyoruz en azından hikaye modlu oyunları bir şekilde oynayıp bitiriyoruz. Benim merak ettiğim şey şu bu crackli oyunlar bilgisayara zarar veriyor mu virüs giriyor mu yada daha başka zararları bulunuyor mu. Crackli oyun kurduktan sonra bilgisayarım yavaşlıyormuş gibi hissediyorum, geçenler de açtığım konudan bilenler bilir çok temiz bir format attım ve bilgisayarım şu an gerçekten nirvanayı yaşıyor, hiç crackli oyun kurmadım ve performansta deformasyon olmadı dün COD MW remastered indireyim dedim uTorrent programını indiriyordum ki Eset virüs olarak gördü ve sildi. Bu konu hakkında ne diyorsunuz ne yapmalıyım arkadaşlar Eset devre dışı bırakıp uTorrent kurayım mı, Crackli oyun indireyim mi bilgisayarıma zarar vermiş olur muyum ?
  10. Çok bir performans beklentim yok ama muadilleri 50-60Fps alıyorken ben 30-35Fps'lerde geziyorum diye bir şeylerin ters gittiği düşüncesine kapıldım ki haklıymışım. Kokyteyl kurdum ince ayarlarla 70-90Fps aralığına çıkardım işlemciyi oyuna girerken 2.5Ghz sabitliyorum droplamayı bitiriyor. miss gibi winler alıyorum. Ets2 yüksek grafiklerde 50Fps alıyorum şu an gayet iyi 20 Fpslerde geziyordum önceden. Çok teşekkür ederim herkese bu forum 10 yıl önce nasılsa bugünde öyle helal olsun.
  11. Windows 10 Home Single Language Kokteyl Edition Kurdum Driver kurulumlarını vs yaptım şu an için gayet akıcı. Ekstra yapmam gereken bir şey var mı 3. Parti yazılımlarla vs.
  12. Verdiğiniz linki indiriyorum ince ayar dediğiniz olay için yardımcı olur musunuz hocam formattan sonra.
  13. Hocam kurayım da, güncel işletim sistemi kullanmak her zaman driverların stabil çalışması açısından daha iyi değil midir? Yoksa yanılıyor muyum.
  14. Merhabalar arkadaşlar. Casper Marka bir Notebook sahibiyim (Notebook Pişmanlıktır). Sistem; Sistem özelliklerim bunlar, format atıyorum ama bir gün sonra bir hantallık başlıyor cihaz da. Pubg Lite 60 Fps alıyorum ama oyun dropluyor. Neyi yanlış yapıyorum bütün driverlar güncel Booster falan kullanıyorum Nvidia Denetim masasından ekran kartını performans odaklı çalışmaya ayarlıyorum ama yok istediğim performansı alamıyorum bu bilgisayarın daha performanslı çalışabileceği kanaatindeyim, yoksa yanılıyor muyum?
×
×
  • Create New...