Jump to content

klasif

Üye
  • Posts

    50
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

611 profile views

klasif's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare

Recent Badges

34

Reputation

  1. özellikle multiboot için kullandığımız usb flash diskler biçimlendirme ve yazdırma sırasında bazen hatalar olusması ile usb flash disklerin partisyon bölümleri bozulmaktadır. windowsun kendi biçimlendirmesi dışında netten çok çeşitli yöntem ve proğramlarla usb flash diskimi biçimlendiremediğim , sanırım yandı çöp oldu dediğim iki flaş diskimdeki biçimlendirme ve yazma sorunumu 'AnyBurn ' adlı ücretsiz proğram tekrar hayata döndürdü, aynı sorunu yaşayanlar için çözüm olur diye diye paylaşmak istiyorum. https://www.anyburn.com/download.php
  2. teşekkürler, emeğinize sağlık hocam, saat ayarlarında biliyorsunuz Türkiye'de GMT 3 kullanılıyor. Ancak kurulumda eski,GMT 2 gözüküyor ve ayarlarda GMT 3 olmuyor.
  3. teşekkürler bu sistem çok kolay çok güzel olmuş, usb ye kurulum yönlendirmesi ile çok kolay oluyor. önceki kullandığım multiboot sistemde usb menü düzenleme olayı ve birçok şeyi işlemden geçirip usbye atıyorduk, bu sitemle bu zorluklar bitmış, bu çalışmada ısoları ıso dosyasına direk sürükle bırak tamamdır, bu sistemi bu şekilde geliştirip bizlere ulaştırdığınız için size ve emeği geçenlere çok teşekkür ederim, elinize kolunuza sağlık. harika olmuş.
  4. 400 değerini girdim yeniden başlattım, ancak sonuç aynı hocam. sağ tıkta açılır pencerelerin üzerlerinde maus imlecini gezdirdiğimde yan segmeler şimsek gibi fırlayıp görünüp kayboluyorlar. açılır pencere.bmp
  5. klasif

    Forjest

    Forjest abimiz canımız ciğerimizdir, bu zor günlerinde yanında olmalıyız. karınca kaderince. ne verirsen elinle o gelir seninle.
  6. sa. , modifiye edilmiş işletim sistemi çalışmalarının bazılarında , sistemi hızlandırmak için yapılmış reg kayıtları ile masaüstü sağ tıklamada açılan pencereler çok hızlı açıldığı için, pc nin hızına hız kattığı bariz görünüyor ancak; bir süre sonra bu açılır pencerelerin çok hızlı açılıp kapanması sebebiyle seçilmek istenen açılır pencere ve sekmeyi fare imleci ile tutturmak maalesef zorlaşıyor, makul sürede bir kerede yapılabilecek tıklama işi bu hızlı geçişler sebebiyle çok kez kaçırılıyor yada yanlış segme tıklanmış oluyor. yanlış seçimler can sıkıcı olurken, bu durum çok kereler gereksiz tekrarlanıyor, ayrıca bu sebeple fare tutan el aşırı yoruluyor, bu hızlı ayarları normal hızına döndürmek için bir reg kaydı varsa paylaşabilir misiniz? teşekkürler. 11 dakika önce tarihinde klasif tarafından düzenlendi
  7. tnctr den indirdiğim isoları, Grub4dos multiboot usb ile kuruyorum
  8. MrRush 1 dakika önce gönderildi Yanıt dosyasında ürün seriali uygun değildir. Not defteriyle açıp uygun seriali ekleyin ve tekrar deneyin. demissiniz, MrRush üstad, yanıt dosyası nerede iso dosyası içinde mi? biraz daha ayrıntı verebilir misiniz?
  9. Windows Unattend Yanıt Dosyasından Product Key Ayarını Okuyamıyor' usb ile iso kurulum hatası sorunu, indirdiğim iso dosyalarının bazıları usb ile kuruluma baladıktan bir süre sonra ''Windows Unattend Yanıt Dosyasından Product Key Ayarını Okuyamıyor'' hatası veriyor. bu sorun nedeni ve çözümü nedir?
  10. Windows kurarkenWindows unattend yanıt dosyasından product key hatası alıyorum.
  11. kurdum akıcı stabil ancak,klavyeyi normale çeviremedim. klavye de sayı ve yazlar fn basarak kullanabildim, sayısal bölümü ayrı olmayan laptopta.
  12. media playerı çalıştı teşekkür ederim. Üstad saat dilimi eski utc +2 istanbul..saat dilimi olduğu için saati yanlış gösteriyor utc+3 istanbul nasıl yapılabilir?
×
×
  • Create New...