Jump to content

futan5500

Üye
  • Posts

    175
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

606 profile views

futan5500's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

30

Reputation

  1. Biz 4G'ye geçmeden 5G'yi test ediyorlar Yapılan açıklamaya göre Ericsson saniyede 5 gigabit’e kadar çıkan hızlarda veri akışı sağlayan 5G teknolojisini test etmeye başladı. Deneme çalışmalarıyla birlikte Ericsson ağ kullanımına ilişkin çeşitli veri ve öngörüleri de paylaştı. Ericsson'ın öngörülerine göre, 2019 yılı itibarıyla ABD ve Kanada'daki mobil paketlerin yüzde 85′i 4G olacak. 5G'ye hazırlık yapan ülkeler arasında en yüksek 4G kullanım yoğunluğuna sahip ülke ise yüzde 50 ile Güney Kore. Aslında bu ülkelerdeki altyapı 5G'ye şimdiden hazır olsa da, 4G'den 50 kat daha yüksek hızlara ulaşabilen yeni teknolojiye 2020′ye kadar geçiş yapılmayacağı düşünülüyor. 5G'nin getireceği tek avantaj telefon ve tabletlerde hızlı veri akışı olmayacak. Cihazlar arası (M2M) veri akışı da 5G ile hızlanacak; yani giyilebilir teknoloji, akıllı cihazlar, otomobiller ve diğer bağlı teknolojiler arasındaki iletişim çok daha hızlı bir şekilde gerçekleşecek. Tabii hızlı veri akışına imkan veren bu teknolojiler yaygınlaştıkça veri iletim kapasitesinin de artması gerekecek; Ericsson 2019′a kadar bant genişliği talebinin on kat artacağını düşünüyor. Ulaştırma Bakanlığı 4G'nin bu yıl sonu itibarıyla Türkiye'ye geleceğini belirtmiş olsa da, 3G ile dahi altyapı sıkıntısı çeken ülkemizde 5G çalışmaları ne zaman başlar bilinmez; ancak diğer ülkelerle giderek artan bu hız açığı bizi daha şimdiden etkiliyor. Kablosuz bağlantı gerektiren telefon ve tablet dışı akıllı cihazlar çeşitlense de pek çoğu ülkemize adım dahi atmıyor. Dünya örneğin 6G'ye geçtiğinde hala 4G ile boğuşan bir ülkeye yeni teknoloji ne kadar uğrar dersiniz? (Log)
  2.   tamamda 8 mb internet var 25 kb ile indiriyorr buna ömür yetmez....
  3. torrent olsa ii olur....saygılar....yada indirip kaldığı yerden devam edebilecek bi link...
  4. aynen kardeş freedos ben kurdum sistemi acronhis ile recovery özelliğide ekledim f11 ile ...saygılarımla...
  5. [url=http://bit.ly/c25MCx][/url] ekledim kardeş...
  6. tam anlamadım...özellikler ilanda yazılıdır...saygılar...
  7. ilan günceldir...takas vardır...
  8. teşekkürler kardeş...valla ürünün markasını ilk defa duyuyorum ama cihaz malzeme kalitesi olsun çalışma olsun çok iii.bende 32 gb verbatim vardı.sinir ediyordu 3.5 mb ile yazıyordu...bu 10 mb.
  9. http://www.zavvi.com/computing/memory-usb/cnmemory-64gb-spaceloop-metal-usb-2.0-flash-drive/10614193.html bu ürün almanyadan hediye geldi yazma 10 mb okuma 20 mb çok güzel cihazmış almaya gerek kalmadı son dakkada bedavaya getirdik :D
  10. malesef kardeş son olur fiyatım 700 tl...
×
×
  • Create New...