Jump to content

xereax

Üye
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by xereax

  1. NAMIKABI, 2 saat önce yazdı:

    Ben onlarca cihaza kurdum hiç wireless sorunu yaşamadım.  

    En büyük sorun kamera, genelde kamera çalışmıyor. 

    Acaba "Klavye Kısayollarından" wirelessi kapatmış olabilir misiniz.  Örnek benim bilgisayarda F12 tuşu wirelessi açıyor-veya kapatıyor. Sizde farkına varmadan wirelessi açıp kapatan bir Fn + Kısayol tuşu kullanmış olabilir misiniz. Geri dönüş yaparsanız sevinirim.

    wirelesi açmayı beceremedim kablolu bağlanıyorum uçak modunu açınca ethernet kablosunu algılıyor bu şekilde bağlanabildim 

    bu arada çok teşekkür ederim konu için 

    • Like 1
  2. forjest, 1 dakika önce yazdı:

    En son sürüm desteklemiyor olabilir,uyumluluk modlarını deneyerek çözüme ulaşabilirsiniz.Kapalı hizmetler vb. detaylar sunumda zaten mevcut farklı birşey yok.Yazıcı hizmetlerinin kapalı olmasına bağlı olabilir belki sunumda da belirtildi. windows özelliklerden yazıcı yazdırma hizmetlerini aktif ederek denemek gerekli olmazsa el değmemiş olan sistemle devam edersiniz artık yapacak birşey yok başka.

    Donanımsal Audio/ses görüntü vb. sürücü donanımsal olarak gelişmeler herkesin farklı kullandığı cihazlara göre değişiklik göstereblir. Bu sistemden değil donanım sürücüleriniz ile alakalı buradan ne yapabilirim? belki_ Drivertalent,iobit driver booster vb. uygulamalarla online olarak son sürümlere güncel olanları yükleyerek çözüm olabilir denemek gerekli.

    sistem sesleri kapalıymış şarkı açınca sorun yok teşekkürler tekrar çalışma için 

  3. mephistooo2, 01.03.2019 - 20:28 yazdı:

    Siz dijital aktivasyon yöntemi ile etkinleştirme yapmışsınız.

    Dijital aktivasyon olayı direkt donanımla ilgili ve hesabınıza yüklenir bir kere yapıldıktan sonra artık her formattan sonra otomatik aktivasyon gerçekleşir...

    üstat bunu kapatamaz mıyız ? bilgisayar açılışımı yavaşlatıyor sanki alakası var mı ?  bilemiyorum biraz tilt oldum 

  4. merhaba ben bu paylaştğınız aktivasyon aracından hatırlamadığım bir sürümü kullanmıştım bugün pcme format attım windows otomatik lisanslandı hiçbir aktivasyon aracını kullanmama rağmen internete bağlanınca otomatik etkinleştirildi windows bunu nasıl yaptı anlamadım arka planda format atmama rağmen bir sey mi çalışıyor anlayamadım :s yardımcı olursanız sevinirim bunu kapatma şansım var mı? 

    teşşekkürler

×
×
  • Create New...