Jump to content

canalbatraoz

Yeni Üye
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by canalbatraoz

  1. Ayda yılda bi tarama yaparım. Kaspersky Virus Removal Tool, Malwarebytes ve Eset Online Scanner kullandım. Birkaç reg dosyası ve HardwareID.dll isimli dosyayı virüs olarak gördü. Reg dosyalarını araştırdığımda bloatware sonrası oluşan zararsız girdiler olduğunu görünce es geçtim fakat HardwareID.dll ile ilgili hiçbir bilgiye ulaşamayınca konuya yazma gereği duydum. Saygılar Dosyalarımı bulut diskte saklarım her zaman. Virüs programı kullanan biri değilim, dikkatliyimdir o konuda ama dosyanın ne olduğunu bilemeyince uzmana danışmaktan başka çare bulamadım Olur ya stabiliteyi korumak adına koymuştur belki diye.
  2. Oyunlarda, uygulamalarda çok seri ve temiz çalışıyor. Forumun en iyisi Bi sorum olacaktı geçen aylarda bi virüs taraması yapmıştım sisteme C:\Windows\SysWOW64 dizininde HardwareID.dll uzantılı bi dosya virüs olarak çıkmıştı ve benden kaynaklı olduğunu düşünüp sildim. 2 gün önce temiz kurulum yaptım az önceki taramamda yine HardwareID.dl dosyasını virüs olarak çıktı ve yine sildim. Bu dosya sizin eklediğiniz bir dosya mı yoksa benden kaynaklı mı?
  3. Seri ve stabil bir sistem olmuş, elinize sağlık. Devamını bekliyoruz 🙂 [url=https://www.hizliresim.com/ou8782w][img]https://i.hizliresim.com/ou8782w.png[/img][/url]
×
×
  • Create New...