Jump to content

kc4knc

Üye
  • Posts

    50
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

722 profile views

kc4knc's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

9

Reputation

  1. sağ olun hocam, denedim fakat işe yaramadı. mobil etkin nokta varsayılan hale getirildi dedikten sonra bilgisayarı yeniden başlattığım halde sonuç alamadım. şimdi hallettim. eğer başkası karşılaşırsa diye yazıyorum services.msc'yi açıp windows mobil etkin nokta hizmetini etkinleştirmeniz gerek.
  2. sistemi kurdum fakat mobil erişim noktası açılmıyor neden acaba? windows 10 sürümünü kurdum ve kurduktan sonra ayrı olarak wifi sürücüsünün kurulumunu da kendim yaptım.
  3. ingilizce kurulum yapılabiliyor mu?
  4. hocam inanılmaz kararsız çalışıyor bende bu sistem. sanırım amd gpu ile uyumsuz. firefox'ta animasyonlu sitelere girince tarayıcı çöküyor. pencereleri hızlı bir şekilde sağa sola kaydırınce pc siyah ekran...
  5. teşekkür ederim. bu kayıt defterinden dolayı oluyor zannımca. bu forumdan bir arkadaş bir ayar paylaşmıştı onu değişince onedrive direkt geliyordu.
  6. dism kullanmadım hiç oosu denedim ve böyle buldum
  7. regeditten olmaz mı çünkü hiç tepki vermiyor tıklayınca
  8. az önce exe indirdim kuruldu gibi gözüküyor ama tıkladığımda bir şey açılmıyor
  9. Ben onedrive kullanıyorum internetten exesini indirip kullanabilir miyim?
  10. onun yaptığının son sürümünü indirdim onda da aynı sıkıntı ama eskiden çalışıyordu yeni sürümlerde bozuk
  11. KMPE, Anhdvboot, Strelec üçünü de denedim wifi sürücüsünü algılıyor kuruyor ama hata veriyor. Sürücüyü telefondan indirip PE açıkken kurmaya çalıştım kuruldu gibi gözüküyor ama yine algılamıyor. PENetwork'te sadece ethernet görünüyor. wifi sorununu nasıl çözebilirim Bundan önceki bir KMPE kullanmıştım hangi sürüm hatırlamıyorum boyutu 4 GB civarındaydı onda PENetwork'e bile girmeden sağ alttaki simgeden tıklayıp bağlanabiliyordum ama yeni sürümlerin hepsinde bir sürücü sıkıntısı var.
  12. rufus ile yazdırdım ondan mı hata oldu bilmiyorum ama sistem wifi algılamıyor. açılışta driver kuruyor ama penetwork açtığımda sadece ethernet görünüyor wlan yok.
  13. buna uygun wifi sürücüsü ekler misiniz eski kmpe'de çalışıyordu ama yenisinde wifi'ı göremedi. 64 bit w10 açtım programların çoğu yüklenmedi yanlış mı kurdum acaba programlar neden gözükmüyor
  14. bende mi sıkıntı var bilmiyorum ama indiren varsa buluta atsa nasıl olur
×
×
  • Create New...