Jump to content

akustikgitar34

Üye
  • Posts

    134
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

780 profile views

akustikgitar34's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

62

Reputation

  1. Sayın Üstadım, Google eart ile KMPlayeri çalışır duruma getirdim. Haberiniz olsun. Teşekkürlerimle.....!
  2. Üstat çok teşekkürler. Bu zaman sürezince bende daha gelişmişini tek part olarak yaptım. "Windows 10 Pro 86x64_21H_v2009-21376.1TR"
  3. Üstat madem sözünüzün arkasında değilsiniz şu benim yeni çalışmaya bi göz atarmısınız? Bu çalışmada 64GB lık flash diskte 3 adet sistem koydum ve her 3 sistemde dos altında boot ederek çalışmaktadır. Bilgi paylaştıkça güzel ve yararlıdır,gerisi de zaten hikayedir. Kolay gelsin.....!
  4. Sayın üstadım "red_r", Aşağıdaki görselde görüldüğü gibi BOOTICE programıyla 1TB (1000GB) lık HDD yi 4 parta bölerek, aynı programla formatladım. PC yi USB den hem UEFI hem LEGAÇ olarak başlatmama rağmen tek part olarak gördü. Sizin bu programla yaptığınız çalışmayı görsellerle anlatabilirmisiniz? Teşekkürlerimle. Kolay gelsin.....!
  5. Üstat "red_d", 4 parta bölerek 3 partını bootable yaptığınız hdd orjinal USB disk mi,yoksa noteboktan çıkma,usb diske dönüştürülen mi? Dos altındaki görselini paylaşabilirmisiniz? Benim yaptığım çalışmada ancak 2 parttan fazla gözükmüyor. Elimde halen portatif olarak kullandığım 1TB lık kasa hdd si var. Yaptığınız işlem görsellerini paylaşısanız bende bu hdd yı 250x4 parta ayırmak istiyorum. Dos altında 3 part olarak gözükmesi yeterli. Teşekkürlerimle. Kolay gelsin.....!
  6. Birde bu 2 adresten araştırırmısın? 1.Adres kendi sitesi = https://www.acronis.com/en-us/ & 2. Adres ise TR = https://www.acronis.com/en-eu/pr/2015/08/18-12-25.html İşte power edition sürümü detayı ve linki. Kolay gelsin.....! acronis-true-image-echo-power-edition.pdf
  7. üstad "red_d", sizin bu 4 part yaptığınız HDD PC si sinmi,yoksa normal taşınabilir USB disk mi? Kolay gelsin.....!
  8. Bu adrese bi göz atınız,aradığınız bu olabilir. " http://files.fyxm.net/64/64718/TrueImageServerEcho_d_en.exe " Kolay gelsin.....!
  9. Sayın “forjest”, Webde araştırma yaparken yabancı bir kaynakta harici bir diskin 2-3 part yapılarak PC boot ortamında kullanabildiğini öğrendim. Testlerim sonucu olumlu olunca sizin gibi üstatların da bundan yararlanabileceğini varsayarak,yaptığım işlemden kısaca bahsedeyim: 1.Önce 120GB lık USB harici diski 3 part olarak ayarladım. a.) 10GB tını FAT32, b.) 35GB tını FAT32, c.) 65GB tını NEFS yaptım. 2. (a.) deki 10GB lık parta “WİNDOWS 10PE_x64TR-KMPE BOOT SİSTEM” bu çalışmayı yükledim. Çalışmanın içeriği bu adrestedir. “https://www.tnctr.com/topic/877156-wi̇ndows-10pe_x64tr-kmpe-boot-si̇stem/ “ 3. (b.) deki 35GB lık parta “Windows ToGo olarak <Win10 Pro_x64-v2009.21H1.19043.844TR” bu sistemi yükledim. 4. (c.) deki 65GB lık bölümü de Arşiv olarak ayırdım. Bu bölüme hertürlü data.multimedya,program vs. dosyalarını koyarak,komple bir PC uzmanına gerekebilecek verileri kopyaladım. Sonuçta mükemmel bir çalışma çıktı ortaya. Bilği,beceri ve katkılarınızdan dolayı sonsuz teşekkürler. Kolay gelsin…..!
  10. Sayın üstadım "amd_turkey" Merhaba. Tekrar hoş geldiniz. Bu güzel çalışma için sizi kutlarken kolaylıklardır dileklerim.....!
  11. Üstadım bölümlemede sorun yok. İster GPT>UEFI de ister LEGACY de boot edilsin,dos altında:görselde görüldüğü gibi,1 nolu kısım ile 2 nolu kısım BOOT ekranında HDD nin ismiyle tek parça olarak gözükmekte olup,ben her ikisinind görünmesini istiyorum. Bu nedenledirki değişik bir uygulamanın olup olamayacağını öğrenmek istiyorum. Teşekkürlerimle kolay gelsin.....!
  12. Saygı bizden sayın üstadım "forjest", Bölümlediğiniz her iki part PC siyi setuptan boot ederken her ikisi de gözüküyormu,yoksa sadece 32FAT la fotmatladığınız 100GB lık bölüm mü gözüküyor? Teşekkürlerimle. Kolay gelsin.....!
  13. Eski bir notebook tan çıkan 120GB lık sata hdd yi USB 2.0 harici disk yaparak 2 bölümleme yaptım. 25GB lık bölümleme kısmını FAT32,geriye kalan 90GB lık kısmınıda NTFS sistemiyle formatladım. PC USB diskten boot edince yalnızca tek parça olarak gözüküyor. Bölümlenen her iki parçanın da dos altında 2 adet görünmesinin bir yolu yöntemi varmıdır? Bilgi, beceri,yapıcı ve doğru görüşleriniz için şimdiden teşekkürler. Kolay gelsinin.....!
  14. Teşekkürler üstadım. Test sonuçlarını bekliyorum. Kolay gelsin.....!
  15. Üstat "karadurak", google eart bu sistemde çalışmıyordu,ben bazı testler yaptım sonuçta "openGll ve DirecX" istiyor? Bide siz test edermisiniz? Teşekkürlerimle. Kolay gelsin.....!
×
×
  • Create New...