Jump to content

gixykings

Banned
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by gixykings

  1. aynı konu yine farklı bi başlıkta vardı yüklemekte olduğunuz radminlerin çoğunun crack dosyasına backdoor virüsü çakmışlar haberiniz olsun yükledikleriniz varsa kaldırın. Ben size yeni temiz ve crackli linkini veriyorum ayrıca diğer konuda gecen radmin yorumlarına bakabilirsiniz. http://www.tnctr.com/index.php?showtopic=59477&hl=radmin

    buyrun tertemiz radmin v3.2

    rar şifresi: www.tnctr.com

    http://rapidshare.com/files/122713038/Radmin_v3.2.rar

    Bitdefender 2008 Total Security tarafından bulunan maraz:

    hangi dosyada görüldü : crack\newtstop.dll

    marazın türü : truva beygiri

    marazın adı : Trojan.Generic.263235

    İsteyen bu şahsa güvenip bilgisayarına truva beygirini sokabilir. Yazılımı kırdım diye heveslenebilir. Ama 30 gün sonra aslında yazılımı kıramadığını anlayınca oturup kara kara düşünür. Temiz diye bu çöpü gönderen şahsa teessüflerimi iletiyorum. dosyayı göndermeden önce tarihine baksanıza kardeşim. aynı haltı bin kere yüz bin kere göndermenin ne manası var. dosya aynı. farklı bi şey mi gönderdin sanki. aynı. ne farkı var diğerlerinden söylesene önce. de ki, newtstop.dll dosyasının sürüm numarası şu, oluşturulma ve güncellenme tarihi şu .. ama nerdeee. varsa yoksa milleti aldatıp bilgisayarına maraz bulaştırmak.

    RADMİN YAZILIMINI İNDİRMEK İSTEYEN ARKADAŞLAR, EĞER BOŞA VAKİT KAYBETMEK İSTEMİYORSANIZ newtstop.dll DOSYASININ TARİHİNİ VE SÜRÜM NUMARASINI SORUN. (TARİHİ DEYİNCE GÖRÜNEN DEĞİŞTİRİLME TARİHİ AKLA GELMESİN. DOSYAYI SAĞ TIKLAYIP ÖZELLİKLERE BASIN VE ORADAN AYRINTILAR SEKMESİNE GEÇİN.) EĞER BU DLL DOSYASININ DEĞİŞTİRME TARİHİ 2007 İSE BU DOSYAYI DİKKATE ALMAYIN VE TEPKİNİZİ GÖSTERİN. HER YER RADMİN DOLU AMA BİR TANESİ BİLE İŞE YARAMIYOR (30 GÜN SONRA ÇALIŞMIYOR).

  2. Radmin 3.2 Full Pack

    Türkçe Offical Site: http://www.radmin.com.tr/ :whistle:

    Recent developments:

    Support for Windows Vista SP1 (32 - bit and 64 bit);

    Support for Windows Server 2008 (32 - bit and 64 bit);

    Support for 27 languages;

    Faster speed and smooth execution.

    Size: 8 MB

    Download:

    http://vip-file.com/download/e6cd3c56517/Radmin-3.2.rar.html[/CODE]

    [b]Mirror:[/b]

    [CODE]http://depositfiles.com/files/5185445[/CODE]

    [b]Mirror № 2:[/b]

    [CODE]http://rapidshare.com/files/113041171/Radmin_3.2.rar[/CODE]

    Arkadaşım dosyayı indirdim. Bende daha önce 3.1 sürümü vardı, 30 gün sonra çalışmayınca kaldırıp seninkini kurdum. Ama malesef lisans hatası veriyor ve sözde ilâçlar (crack) işe yaramıyor. O ilâcı yükleyince hiç bir değişiklik olmuyor. İşe yaramaz bir ilâç. Beş para etmez. Her yerde aynı ilâç. 2007 tarihinde biri yazmış o dll dosyasını içine de bi tane truva beygiri koymuş. (Kimisinde truva beygiri yok ama onlar da işe yaramıyor.) Aynı ilâç 3.1 için de verilmiş fakat onda da işe yaramadı. Sanki 3.1'i kırıyormuş gibi bir de aynı işe yaramaz bilgi çöpünü 3.2 için vermişler. Sonuç aynı; 30 gün sonra artık çalışmıyor. Eğer 30 gün geçip de o lisans uyarısına rağmen radmin server yazılımı sunucu bilgisayarda açıkken radmin viewer ile bu sunucu bilgisayarı denetleyebilen varsa çıksın söylesin. ÇALIŞMIYOR. Kimse boşuna kırdım diye sevinmesin. Zaten kırmasanız da 30 gün bedava kullanacaksınız. Seri numarasını niye vermişler anlamadım. Zaten seri numarasını girince kendi int. sayfasına bağlanıp numarayı denetliyor. Güvenlik duvarıyla engelleyince de seri numarasını denetleyemiyor haliyle. Engellemeyince de alâkasız bir ileti çıkıyor. Tahminimce seri numarası kara listede olduğu için sunucu erişimi reddediyor. (Sunucu tarafından seri numarasını girince doğrulama yapıyor ve "Hatalı lisans numarası" iletisini veriyor.)

    30 gün geçince hangi iletiler çıkıyor, merak edenler için ekran görüntülerini rapidshare'e yükledim:

    http://rapidshare.com/files/115757110/Hata.rar.html

    Sunucu bilgisayar -> WinXP MCE (WinXP Prof. SP2 + MCE eklentisi)

    Görüntüleyen bilg. -> WinVista Home Prem.

×
×
  • Create New...