Jump to content

temon

Yeni Üye
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

About temon

Recent Profile Visitors

640 profile views

temon's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

1

Reputation

  1. Ben download ettim ama kurulumsuz (canlı) açtım baktım, Güzeldi, teşekkürler. Fakat dil seçimlerinde Türkçe seçimi pasifti, Türkçe yapamadım.
  2. Ben cevap vereyim. v12'ye windows yükleme aracı konmamış. Gerçi @mephitooo2 Dism++ yolundan gidilerek bir usul ile bunun olabileceğindende söz etmiş ama çok usta olmayan (yada az tecrübeli) kullanıcıların bunu anlaması ve başaşarabilmesi oldukça zor. Ama bir PC'ye windows yüklemek için esasen böyle bir aracı programada gerek yok. Eğer illede bir program kullanılma yoluna, böyle bir tercih yapılacaksa bunun için microsoftun resmi aracı MediaCreationTool kullanılabilir (Bu araç sadece Windows 10 içindir ve bunun için internet bağlantısı şarttır). Diğer türlü windows yükleme/ kurulum dosyalarından zaten basit bir şekilde bu yükleme problemsiz yapılabilir. Bunun için bu dosyardan Setup dosyasına tıklamak yeterlidir ve windows yüklemesi (kurulum) başlayacaktır. Ama modifiye windows değilse elbette.. Yoksa modifiye wimdowslarda setup dosyası kaldırılmış veya bir şekilde değiştirilmiş olabilir (Eğer setup dosyasına dokunulmamışsa modifiyelerdede bu işlem yapılabilir). Windows yükleme dosyalarının oluşturulmuş Aio Rescue Pe Admin flash belleğinin içine kopyalaması yeterlidir ve bu bellek üzerinde belirttiğimiz setup dosyası çalıştırımalıdır (Flash belleğe ayrıca faydalınılması düşünülen yada ihtimal olan ilave bazı dosyalarda konulabilir. Mesela alltaki görüntü dosyalarındaki gibi:
  3. AnyDesk ilave edilmiş, teşekkürler mephistooo2. Süpersin v12'de Acronis True İmage programının sürümünü düşürmüşsün (derleme 22500 > derleme 21400), görünce şaşırdım. Sebep?
×
×
  • Create New...