Jump to content

agriengineer

Üye
  • Posts

    35
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by agriengineer

  1. Hocam yanlış anlamayın ama Türkçeleştirmek için uğraşmak yerine bu yöntemi kullanarak sorunsuz sisteme sahip olabilirdiniz. IoT Enterprise LTSC 2021 ISO, İngilizce dilinde mevcuttur sadece. Ancak, IoT olmayan sürümü kendi dilinizde yükleyebilir ve Geçiş yapmak için IoT anahtarını kurun.QPM6N-7J2WJ-P88HH-P3YRH-YY74H
  2. Free Software to install, reinstall, clone Windows 11/10/8.1/8/7 without CD/DVD/USB! (easyuefi.com) bu program ile de yapabilirsiniz.
  3. Merhaba; Microsoft Office LTSC 2021 Final + Project Pro + Visio Pro RUS ENG (diakov.net) Microsoft Office 2021 Mac İndir - Full LTSC + TR-EN (*************.net)
  4. Maalesef diskin ömrü olan (TBW) yi tamamlamış. Kullanmaya devam edemezsin.
  5. Artık arkadaşa yardım edersin.
  6. 2023 Completely Free Windows Backup Software for Windows 11/10/8/7 - Hasleo Backup Suite Free (easyuefi.com) exe yi buradan indirebilirsiniz.
  7. İndirme kaynağınız neresi ben yıllardır ISO olarak indirip kullanıyorum.
  8. Secure Boot u kapatmanız şart mı? Onu kapatmadan da işlemleri yapabilirsiniz. Ya da bu arkadaşın yöntemi ile BOS a giriş yapabilirsiniz. Veya Fn+F2(sadece F2) veya Boot Menu Fn+F12(sadece F12) de BIOS Setupdan giriş yapıabilirsiniz.
  9. Merhaba; Kurulumun sorunsuz olması için öncelikle bunun kurulu olması gerekli Download Visual C++ Redist Installer zip (uploadrar.com) Download Adobe Acrobat Pro (64 Bit) 2022 003 20282 zip (uploadrar.com) sonra bunu kurarak bi deneyin. Ben sorunsuz kullanıyorum. Sorun devam ederse hosts dosyanızda Adobe'nin sunucularını engelleyin.
  10. Ventoy, Grub2FM ve AIOBOOT FAT32 formatlı bölümler sadece UEFI destekli anakartlarda aktif kullandığım bölümler, NTFS olan bölüm AIOBOOT.
  11. Bundan faydalanarak ventoy ile tahribatsız kurulum üzerinden gidin. Daha fazla açıklayacağım bir şey yok.
  12. Merhaba; Bir disk bölümleme programı ile taşınabilir hardiskinize 150MB bölümü sonda olacak şekilde FAT32 formatlı bir bölüm oluşturun geri kala miktarını ise NTFS formatlı bir bölüm oluşturun ve AIOBOOT programı ile ilgili bölümlere bootloader kurulumlarını yapın. Geriye kalan işlemler normal AIOBOOT kullanım işlemleri.
  13. Bölümleri, disk bölümleme araçları ile oluşturup ilgili yerlere aioboot kurulumu yaparsan oluyor. Sorunsuz kullanıyorum. hatta kombine bir multiboot sistemim var. 32MB(ventoy), 49MB(GRB2FM), 138MB(AIOBOOT_UEFI)
  14. @lord_figo18 flaş belleğin kurulumunu bu şekilde yaparsan sorun çözülür.
  15. @lord_figo18 flaş belleğin yapsı bu şekilde olması gerek. 149MB bölümde FAT32 formatlı AIBOOT kurulumu var. İki bölüme de AIOBOOT kurulumu yapman gerekli.
  16. Intel® Rapid Depolama Teknolojisi Bellek ile Sürücü Kurulum Yazılımı Intel® Optane™ (11. Nesil 13. Nesil Platformlar) bun flash belleğin içine atıp gözattan yüklemen gerek. Windows Kurulumunda Hiçbir Sürücü Bulunamadı Hatası Nasıl Çözülür? - Technopat bundan faydalanabilirsin.
  17. https://we.tl/t-pukubdRLzY bu linkteki dosyalardan yararlanınız.
  18. bu key ile aktive edebilmeniz için volume lisans çeviremeniz gerek office uygulamasını
  19. Ventoy da iteğin bu özellik var. Bu sürümden itibaren F2 tuşu ile isteğin diske/bölüme ulaşabilirsin. 2022/02/14 --- 1.0.67 sürüm Yerel diskteki ISO / WIM / IMG / VHD (x) / EFI dosyalarına göz atma ve önyükleme desteği. NotlarF2 Yeniden başlatma/durdurma menüsünü şuradan şuraya taşıyın: F2F5 Tools/Power Varsayılan menü görüntüleme modunu tekrar ListView moduna değiştirin. (Güçlü alışkanlık ) SystemRescue 8.X/9.X'i başlatırken hatayı düzeltin NTFS bölümündeki dosyalar için vlnk dosyası oluştururken VentoyVlnk.sh'daki hatayı düzeltin. (#1430) Alt menüler arasında geçiş yaparken 1. menü öğesinin her zaman seçili olmaması hatasını düzeltin. Dosya enjeksiyonunun pencereler için etkili olmadığı hatasını düzeltin. (1.0.66'da tanıtıldı).
  20. Özür dilerim @crasadure Hocam DiskGenius demek istemiştim.
  21. @crasadure üstad DriverGenius programını ekleme şansımız var mı?
  22. @razorstreet windows updateyi geri getirmek için yardımcı olabilir. updatesistemi.rar
  23. Merhaba @recsin; Sorunsuz kullanıyorum.
  24. @fba44 usb belleğini ventoy ile boot edilebilir hale getir hem legacy hem de UEFI de boot edebilirsin.
  25. Merhaba @Emre028 Üstad; Arşiv Şifresi nedir? Buldum teşekkürler tnctr😀
×
×
  • Create New...