Jump to content

MrFastZeit

Üye
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

MrFastZeit last won the day on February 4 2020

MrFastZeit had the most liked content!

Recent Profile Visitors

906 profile views

MrFastZeit's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Very Popular Rare

Recent Badges

146

Reputation

  1. Değerli Kardeşim Bu Konuya Ekleyecektim Lakin Silme Yetkisi Bizde Yok. Yeni Üye Statüsünde Bulunduğumuz İçin Konu Düzenleme Yetkisi De Bulunmuyordu Dolayısıyla Konuyu Güncelleyemedim Yeni Konu Açmak Durumunda Kaldım. Bu Konu Da Silinmezse Yeni Bir W10 Ekleyeceğim Yarın.
  2. Windows 10 Version 1909 Extreme Performance Edition x86 - x64 (02 Şubat 2020) Uefi Esd
  3. Göç ediyo' kanaryalar Güz olur havam kapar Yaram kanar Gülüyorum avantadan Alışıyorum ağzımdaki kahrolası yavan tada İçime dönüyorum İçime yabanlara Kızıyorum dilinizden eksilmeyen yalanlara Kötülükle iş görmeyi akıllılık sananlara Haksızlığın farkında olup da sessiz kalanlara En fazla kendime kızıyorum ama talan talaş Yoruldum artık, istemiyorum savaş mavaş Aynalara bakamıyorum Yaş aldıkça babama benzediğimi fark ediyorum yavaş yavaş Her şey yolunda ama hala yaram kanar İnanmadım kapında döndük ah be yalan bahar Şöhreti sevemedim, kusura bakmayın Ormanlar yanıyoken' güzel kokmuyo bana lavantalar Umrumda hala memleket, gazeteler yalan yazar Düşünmek falan yasak Özgürlük hayal masal Bu yüzden hala karanlığım Kandıramıyo' beni pahalı kıyafetler, pahalı muhabbetler, pahalı palavralar Şimdi karda martılar Karanlık şehirler Tanıdık ak karaltılar Barışmayı denedim dünyayla Barışı boğdular ya geriye tek seçenek kavga kaldı bak Sade kavga kaldı bak Böyle yazma diyolar Saltanat kızar Ama yazmamak sıla Susup tepki çekmemek bi' türlü yatmaz aklıma Fikrim özgürdür hiç kimsenin yatmaz altına Konuşmak zorundayız, darda kalma pahasına Reva mı üç vakitlik zamanımızı satmak altına Her gün patron zengin etmek için kalkmak altı'da Sürekli borçlu olmak s***k bi' banka kartına Korkma, çak bi' kibrit Yürü, bakma ardına Bırak dönsün radyolarda salak saçma şarkılar Bi' gün gelir günümüz Umut et Düşün anlamlı bi' ölüme, anlamsız kaç yaşam sığar? (kaç yaşam sığar? kaç yaşam sığar?) - SARP PALAUR
  4. Selamünaleyküm hocam.sizden ricamız Fastzeit Multiboot çalışmanızı bizimle paylaşırmısınız.hayırlı günler.

    1. mustafakarasan

      mustafakarasan

      Fastzeit Multiboot görüntüsü varmıki nasıl birşey

    2. Atilla63

      Atilla63

      Sağolsun hocamız paylaştı bizlerle gerçekten güzel bir multiboot  çalışması olmuş.başarılarının devamını dileriz.

    3. mustafakarasan

      mustafakarasan

      görüntü varmı ekran resmi atarmısınız bizde görelim

  5. Edge Ve Defenderi Kaldırmıştım Lakin Yoğun İstek Üzerine Tekrar Ekledim. Microsoft Edge Browseri De Ek Olarak Ekleyeceğim İsteğe Bağlı Olarak Kurmak İsteyen Kardeşlerimiz İçin Ayrıca Vereceğim. Desteğiniz İçinde Ayrıca Teşekkür Ederim Düzenliyorum Şuan..
  6. Esselamü Aleyküm Ve Rahmetullahi Ve Berekatühü Ve Mağfiretühü Daimen Ve Ebeden. TEST AŞAMASI TAMAMLANMAK ÜZEREDİR ALLAH NASİP EDERSE YARIN KONU İÇERİK DETAYLARI İLE İNDİRME LİNKİ EKLENECEKTİR... ANLAYIŞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDER MUTLU GÜNLER DİLERİM... Windows 10 Version 1909 Extreme Performance Edition x86 - x64 (02 Şubat 2020) Uefi Esd Türkçe
  7. Değerli Kardeşim Çift Hesaptan Değil. Hesabım Yasaklandı Bir Editörümüz Tarafından Saygı Duyarım. Eklediğim Konularda Ve Başka Konularda Sıkıntı Yaşayan Kardeşlerimize Yardımcı Olabilelim Diye Bu Hesaptan Yazıyorum Kendilerine.
  8. Esselamü Aleyküm Ve Rahmetullahi Ve Berekatühü Ve Mağfiretühü Daimen Ve Ebeden. Değerli Kardeşim DHCP Mi Seçiliydi İlk Baktığında Yoksa Statik Mi? Farklı IP Adresi Denemeni Öneririm, Başka Cihazlarınız Varsa İp Adresine Bakınız. Örnek Vermek Gerekirse Bazı Modemlerde IP Sınırlıdır Şöyle Ki; (192.168.1.20) Başlar Ve Kullanıcı Onu (192.168.1.30) Kapatmıştır. Kablosuz Ağda Sıkıntılarınız Varsa Wi-Fi'yi Açıp Bağlanmak İstediğiniz Ağa Dokunun Ağ İçin Şifre İsteyen Ekran Belirecektir Sonra Ağ İçin Parola Yazdığın Kutucuğun Altında Gelişmiş Seçenekleri Seçiniz Daha Sonra Orada DHCP'nin Seçili Olduğununu Göreceksiniz Ona Dokun Ve Statik Seçeneğini Seçiniz. Daha Sonra Oradaki Değerleri Yazıp IP Adresi: 192.168.1.128 Ağ Geçidi: 192.168.1.1 Örnek Ağ Uzunluğu: 24 Dns 1 : 8.8.8.8 Dns 2 : 8.8.4.4 Diyerekten Deneyebilir Misiniz Lütfen?
  9. Değerli Kardeşim Linkler Aktif Herhangi Bir Sorun Yok Google Drive İndirme Yoğunluğundan Dolayı İndirme Kotasına Takılmış Google'a Google Drive Kota Sorunu Çözümü Diye Aratırsanız Çözümü Bulacaksınız İnş. Yada Hiç Uğraşmadan Google Drive Hesabınıza Kaydedin Dosyayı Öyle İndirin. Umarım Memnun Kalırsınız Mutlu Günlerde Kullanın.. Değerli Kardeşim Umarım Memnun Kalırsınız Mutlu Günlerde Kullanın..
  10. Değerli Kardeşim Evet Kurulum Sağlayabilirsiniz. İso Dosyası Boyut : 4,15 GB (4.456.710.144 Bayt)
×
×
  • Create New...